با عرض سلام چه جوری میشه لودسلو به لوگو وصل کرد خواهشن کمک کنید .ایا میشه لودسلو به یک نمایشگر وصل کرد واز قسمته انالوگ ان استفاده کرد :bye
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتصال لودسل به لوگو
Collapse
X
-
پاسخ : اتصال لودسل به لوگو
من با استفاده از یه مدار اپ امپ در مد تفاضلی این کارو می کنم و خروجیش هم با پتانیسومتر توسط خودم تنظیم میشه و خیلی هم خوب کار میکنه.
دنبال مدار تفاضلی با اپ امپ بگرد.
موفق باشید
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
دیدگاه
-
پاسخ : اتصال لودسل به لوگو
سلام . میشه لطفا مداری که جواب گرفتید را برایم بفرستید ؟ یا در این زمینه راهنمایی بفرمائید ؟ من می خوام لودسلم رو به اینورتر اتصال بدهم . خواندم که باید مدارات واسط مثلا آپ امپ جهت تقویت خروجی لودسل قرار دهیم . ( مثلا AD620 و AD7190 پیشنهاد شده است که گران است ) البته جای دیگری گفته شده که مستقیم هم می توان اتصال داد . از طرفی بحث نویز هم وجود دارد و باید آن را هم در نظر داشته باشم تا روی اطلاعات تاثیر کمی داشته باشد . اینکه گفته شده موقع اتصال لودسل باید وزنه هایی قرار داد تا کالیبره اش کنیم یعنی باید چیکار کنم و این کالیبره در برنامه ی میکرو تاثیر داده می شود ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید .
خواندم که لودسل را به یک واحد A/D 24 بیتی وصل کنیم . چرا ؟ یعنی نمیتوان از واحد A/D 10 بیتی استفاده کرد ؟ ( تعداد بیت به دقت کار وابسته است ؟)
با تشکرجدیدترین ویرایش توسط student123; ۱۷:۵۳ ۱۳۹۷/۰۵/۱۸.
دیدگاه
دیدگاه