اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع یادگیری PLC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع یادگیری PLC

اگه آشنایی با PLC نداری و شروع کارت هست. یه Zelio بگیر مدل SR2B121JD که تغذیه اش 12 ولت هست 8 ورودی دیجیتال داره که 4 تا از اونها رو میشه به عنوان ورودی آنالوگ هم استفاده کرد. 4 تا خروجی رله داره به همراه نمایشگر روی خودش. مدل SR2B121BD هم همونه فقط تغذیه اش 24 ولت. یه کابل برنامه ریزی هم باید بگیری و نرم افزار Zelio soft 2
    اگه میخوای با سری 200 شروع کنی یه پیشنهاد ویژه دارم. سری 100 شرکت کو-تراست Clone سری 200 زیمنس هست.

دیدگاه

ببخشید میپرم وسط
      اما باید بگم خرید PLC برا آموزش پول هدر دادنه ، اگر یاد گرفتن PLC خیلی برات گنگه و بدونه PLC نمیتونی یاد بگیری یه کلاس PLC برو که ببینیش و چن تا برنامه بریزی روش ببینی چقدر سادس و تازه میفهمی که مهم اصول برنامه نوشتنه وگرنه چهار تا سیم بستن و یه دانلود کردن برنامه رو PLC که کاری نداره ...
      * *

دیدگاه

میدونی چیه. مثل رانندگی می مونه. هر کلاسی هم که بری باز تا پشت رل نشینی فایده نداره. تو کلاس کلی پول میگیرن میگن بعد میان راهنمای خود برنامه رو یاد میگن.
        من نگفتم سیم کشی یاد بگیر . میگم خودت تو هر زمینه که بلدی واسه خودت پروژه تعریف کن و برنامشو بنویس. اولش سخته ولی روون میشی

دیدگاه

سلام

من خودم PLC را با FATEK یاد گرفتم. خیلی محیطش ساده است. از نظر مقایسه به نظر من از دلتا روونتره.

در صنعت شیر به شکل گسترده ای از FATEK استفاده میشه. HMI هم Panel Master به شدت توصیه میشه.

از دلتا کمی فاصله گرفتن شدیدا توصیه میشه خصوصا HMI. این سری AEش منو اذیت کرد. نرم افزاراش به روز نیست.
          The real measure of your wealth is how much you’d be worth if you lost all your money

دیدگاه

.........حذف شود
            جدیدترین ویرایش توسط AMIN GHAFFARI; ۲۳:۱۷ ۱۳۹۵/۰۳/۱۶.
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

سلام
              دوستان فرضا کسی plc رو از روی آموزش های سایت زیمنس و نرم افزار tia portal و سیمولاتورش یاد گرفت ، حالا گام بعدی چیه؟ چطور پروژه پیدا کنه؟ چطور انجام بده؟ گام بعدی پس از آموزش تئوری چیه؟

دیدگاه

فکر میکنم گام بعدی شاگردی باشه
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
                  فکر میکنم گام بعدی شاگردی باشه
                  دقیقا من موافق این دوستمون هستم بی تجربه وارد صنعت اگه بشن به شدت ضربه میخورن ی اشتباه میتونه خسارت داشته باشه خرج بذاره رو دستتون و مهم تر اینا بلافاصله کار های بعدی هم رو از دست میدین و بی اعتبار میشین
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

ممنون دوستان
                    ولی اینی که میگید تجربه است یا فقط یک نظر؟
                    شما الان دارید توی زمینه ی PLC کار میکنید آیا؟ از شاگردی شروع کردید؟ شاگردی توی این زمینه یعنی دقیقا چطوری؟

اصلا من هنوز متوجه نشدم افرادی که میخوان plc ببندن، چطور میخرن؟ چطور میبندن؟ یعنی نحوه ی سرچ کردنشون چه شکلیه؟ میان رو اینترنت سرچ میکنن و سایت های فروش و یا خدمات رو پیدا میکنن؟ میرن لاله زار و از مغازه میخرن و سفارش نصب رو هم به همون میدن؟ میگردن روی در و دیوار و روزنامه تا آگهی تبلیغشو پیدا کنن؟ زنگ میزنن از دوستانشون که قبلا نصب کردن میپرسن؟

یعنی یکی که تازه میخواد شروع کنه چطور باید پروژه پیدا کنه؟ چطور باید خودش رو مطرح کنه و به بقیه بشناسونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
                      ممنون دوستان
                      ولی اینی که میگید تجربه است یا فقط یک نظر؟
                      شما الان دارید توی زمینه ی PLC کار میکنید آیا؟ از شاگردی شروع کردید؟ شاگردی توی این زمینه یعنی دقیقا چطوری؟

اصلا من هنوز متوجه نشدم افرادی که میخوان plc ببندن، چطور میخرن؟ چطور میبندن؟ یعنی نحوه ی سرچ کردنشون چه شکلیه؟ میان رو اینترنت سرچ میکنن و سایت های فروش و یا خدمات رو پیدا میکنن؟ میرن لاله زار و از مغازه میخرن و سفارش نصب رو هم به همون میدن؟ میگردن روی در و دیوار و روزنامه تا آگهی تبلیغشو پیدا کنن؟ زنگ میزنن از دوستانشون که قبلا نصب کردن میپرسن؟

یعنی یکی که تازه میخواد شروع کنه چطور باید پروژه پیدا کنه؟ چطور باید خودش رو مطرح کنه و به بقیه بشناسونه؟
                      من در کار پی ال سی نیستم اما باخبرم
                      همه ی انواع راه هاییکه گفتین هستن
                      اما بیشتر کارخونه ها میرن سراغ شرکت هاییکه تو این کارن و شناخت قبلی هم دارن از اون شرکت ها؛تو شهر ما اینطوریه
                      ................Fx7SAM................

دیدگاه

دوستان کسی اطلاع داره ساده ترین پروژه های plc که انجام میشه چیا هستش و برآورد قیمت چطور هست؟
                        اگر میشه چند پروژه ی سطح سه (منظور ساده ترین سطح) به همراه هزینه ای که برای اجرا گرفته میشه رو مثال بزنید...همچنین مدت زمان حدودی که اجرای پروژه میبره.... میدونم پروژه به بروژه فرق میکنه ولی یه دید کلی میخوام بدست بیارم از بازار کارش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X