اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در برنامه tia portal v12 در بخش HMI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی در برنامه tia portal v12 در بخش HMI

سلام دوستان امیدوارم تایپیک رو جای درست زده باشم .
    من یه برنامه ساده به زبان لدر رو مثل چپ گرد راست گرد یک موتور می نویسم . می خوام این برنامه رو بصورت HMI هم داشته باشم . یه HMI باز می کنم وخروجی رو هم راحت تگ می کنم . ولی وقتی می خوام یک کلید رو توی HMI اضافه کنم که مثلا نقش استارت رو بازی کنه هر کاری می کنم ، نمیشه و نمیدونم کدوم فانکشن رو انتخاب کنم .
    کلا چطور می شه تو این برنامه کلید رو طوری تعریف کرد که یک بیت از ورودی رو تغییر بده ؟؟؟
    اگه کسی راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم چند وقته گرفتارم کرده .
    اگه کسی منبع آموزشی داره معرفی کنه .
    اگه منظورم رو گنگ گفتم بگین بیشتر توضیح بدم .

پاسخ : درخواست راهنمایی در برنامه tia portal v12 در بخش HMI

با سلام
    از منوی toolbox یک button به صفحه مورد نظر اضافه کن . سپس با کلیک راست روی button گزینه properties را انتخاب کن در پنجره properties گزینه event را انتخاب و سپس روی click یا press و گزینه های دیگر هم قابل انتخاب هستند کلیک کن و در روبروی گزینه انتخابیتون گزینه add function را کلیک و edit bits را انتخاب و پس از ان میتونید مثلا با انتخاب set bit تگ مورد نظر را انتخاب و set کنید .
    button====properties====event====click====add function====edit bits

هرگز به نیکی نمی رسید تازمانیکه از آنچه دوست می دارید انفاق کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davinchi0
      با سلام
      از منوی toolbox یک button به صفحه مورد نظر اضافه کن . سپس با کلیک راست روی button گزینه properties را انتخاب کن در پنجره properties گزینه event را انتخاب و سپس روی click یا press و گزینه های دیگر هم قابل انتخاب هستند کلیک کن و در روبروی گزینه انتخابیتون گزینه add function را کلیک و edit bits را انتخاب و پس از ان میتونید مثلا با انتخاب set bit تگ مورد نظر را انتخاب و set کنید .
      button====properties====event====click====add function====edit bits
      سلام
      دقیقا همین کار رو می کنم ولی روی برنامه شبیه سازی تاثیر نداره . یه لحظه بیت یک می شه(مثلا اگه روی hmi یه نشون دهنده بیت بزارم یک می شه ) دوباره صفر می شه . روی برنامه هم تاثیر نداره . اتصال بین hmi و plc باید چه جوری باشه؟؟؟؟ . الان یک خط نارنجی هست .
      ممنون می شم راهنمایی کنید .
      روی خروجی مشکل نداره . مثلا وقتی روی یه دایره از تنضیمات جنرال ، خروجی رو تگ می کنم می تونم انیمیشن بزارم جواب می ده . فقط همین botton که اصله کاری هست کار نمی کنه :sad: روی برنامه تاثیر نداره :sad:
      یه ماه گرفتارش شدم :sad: :sad:

دیدگاه

با سلام
        دوست عزیز در زیر مجموعه hmi گزینه connection ببین ایا ارتباط بین plc و hmi برقرار هست ؟
        https://support.automation.siemens.c...amp;viewreg=WW
        هرگز به نیکی نمی رسید تازمانیکه از آنچه دوست می دارید انفاق کنید .

دیدگاه

ممنون دوست عزیز ok شد باید از مموری استفاده می کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X