اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع شبکه ارتباطی pLC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انواع شبکه ارتباطی pLC

سلام وقت بخیر .
    تو این تاپیک لطفا شبکه های ارتباطی PLC ها رو توضیح مختصری بدین و لطفا از وبسایت ها گپی PASE نکنید که تاپیک الکی شلوغ نشه

شبکه های
    1 - MODBUS
    2 - Ethernet
    3 - profibus
    4 - frofinet
    5 - can bas

پاسخ : انواع شبکه ارتباطی pLC

شما اول برند مربوط به PLC خودت رو مشخص کن بعد دنبال یا گیری پروتکل باش به عنوان مثال
    Profibus DP برای ارتباطات زیمنس استفاده میشه و نوع پروفیباس PA برای ارتباط سنسورها مورد استفاده قرار میگیره
    پروتکل اترنت برای ارتباط کامپیوتر مهندسی به PLC استفاده میشه که کارهای برنامه نویسی و پروگرم PLC و همچنین مامیتورینگ فرآیندها رو استفاده میشه
    پروتکل Modbus مانند پروفیباس برای ارتباط تجهیزات با PLC ایتفاده میشه که سه نوع داره Modbus RTU برای ارتباطات با مانیتورینگ استفاده می شود.

و غیره
    بازم اگر دقیقا مشخص کنی چه پروتکلی رو برای چه سیستمی لازم داری شفاف تر میتونم برات توضیح بدم در مورد پروتکل صنعتی اگه تعریفی نباشه شاید من جزء گاه ترین تو ایران و حتی جهان باشم
    وبلاگ اطلاعات در مورد کنترل صنعتی و PLC و میکروکنترلرهای AVR و ARM
    www.armplc.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamelyusof
      شما اول برند مربوط به PLC خودت رو مشخص کن بعد دنبال یا گیری پروتکل باش به عنوان مثال
      Profibus DP برای ارتباطات زیمنس استفاده میشه و نوع پروفیباس PA برای ارتباط سنسورها مورد استفاده قرار میگیره
      پروتکل اترنت برای ارتباط کامپیوتر مهندسی به PLC استفاده میشه که کارهای برنامه نویسی و پروگرم PLC و همچنین مامیتورینگ فرآیندها رو استفاده میشه
      پروتکل Modbus مانند پروفیباس برای ارتباط تجهیزات با PLC ایتفاده میشه که سه نوع داره Modbus RTU برای ارتباطات با مانیتورینگ استفاده می شود.

و غیره
      بازم اگر دقیقا مشخص کنی چه پروتکلی رو برای چه سیستمی لازم داری شفاف تر میتونم برات توضیح بدم در مورد پروتکل صنعتی اگه تعریفی نباشه شاید من جزء گاه ترین تو ایران و حتی جهان باشم
      مثلا این مدباس برای PLC و AVR فرقش چیه؟

ولتاژ فرق میکنه؟

آخه من نتونستم با RS232 و آردوینو حتی چراغ RX را روی یه PLC روشن کنم.

چه چیپهایی بهتر از همه برای ارتباط بین AVR و PLC جواب میدن؟

چرا برای PLC دستگاههای HMI بیسیم وجود نداره؟

اگر من بخوام یه HMI ساده با مدباس برای PLC مثلا Fatek بسازم به چه قطعاتی برای بخش مدباس نیاز دارم؟

اصولا برای تبدیل TTL به 232 یا 485 چه مبدلی استفاده کنم که برای PLC هم جواب بده؟
      The real measure of your wealth is how much you’d be worth if you lost all your money

دیدگاه

ذات پروتکل در سخت افزاری که اونو پیاده سازی می کنه تفاوتی نمی کنه
        چیزی که اینجا مهمه واسط های مورد استفاده است به عنوان مثال شما اگر پروتکل مد باس رو با میکرو پیاده سازی کنی تا به PLC وصل باید ولتاژ میکرو (TTL) رو به RS232 یا RS485 تبدیل کنید.
        برای تبدیل TTL به RS232 از MAX232 و برای RS485 از IC MAX485 استفاده کنید.

www.armplc.ir

دیدگاه

سلام.من برای برقراری پروتکل Profibus DP بین PLC و AVR از آی سی (SPC3( Siemens PROFIBUS Controller استفاده کردم.ولی تو قسمت GSD file گیر کردم و نتونستم بنویسم.البته آی سی VPC3 رو هم خریدم ولی باهاش کار نکردم
          چگونه میشه GSD File رو بدون هزینه نوشت؟
          کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

خیلی خوبه اتفاقا من خیلی دنبال این IC بودم چون میخواستم پروتکل پروفیباس رو روی AVR بنویسم، یک سایت چینی هست که من یه سری اطلاعات مفید در این مورد گذاشتن، به احتمال بسیار زیاد شما بتونی GSD فایل رو از اونجا پیدا کنی
            http://en.pudn.com/
            این سایت مطالب مفیدی داره، شما IC رو از کجا تهیه کردین؟ میکرو رو مطمئنا به PLC زیمنس می خواین ارتباط بدین درسته؟ اگه زحمتی نیست یکم از مراحل کارتون توضیح بدین خیلی مایلم ببینم کارتون به چه شکل بوده.
            www.armplc.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
              سلام.من برای برقراری پروتکل Profibus DP بین PLC و AVR از آی سی (SPC3( Siemens PROFIBUS Controller استفاده کردم.ولی تو قسمت GSD file گیر کردم و نتونستم بنویسم.البته آی سی VPC3 رو هم خریدم ولی باهاش کار نکردم
              چگونه میشه GSD File رو بدون هزینه نوشت؟
              در مورد قیمت و خرید تجهیزات بیشتر توضیح میدی چون من شش ماه پیش خیلی دنبالش بودم
              www.armplc.ir

دیدگاه

نمیدونم چرا همیشه این بحث ها به حاشیه میره؟!!
                یه توضیح مختصر میدم اگه بیشتر لازم بود بفرمایید توضیح بدم
                Modbus :استانداردی که از لحاظ ساختار ساده ترین هست و با وجود اینکه در پروژه های بزرگ صنعتی دیگه خبری ازش نیست اما بیشتر PLC ها و اینورترهای موجود در بازار این استاندارد رو ساپورت میکنند، MODBUS ASCII ,MODBUS RTU,MODBUS ANSI سه استاندارد رایج اون هستند و سرعت ارسال و دریافت نسبت به سایر استاندارد ها پایین و بین 9600 تا 115200 بیت بر ثانیه هست و در مجموع دیگه جوابگوی نیازهای امروز صنعت نیست مگر پروژهای ساده.
                Ethernet: یکی از پرسرعت ترین استانداردهای موجود در صنعت که سرعت اون 10 مگابیت بر ثانیه (با مدباس مقایسه کنید!) و استاندارد جدیدتر اون 100 مگابیت بر ثانیه هست، بیشتر در سطوح بالای اتوماسیون برای اتصال PLC به سیستم های مانیتورینگ استفاده میشه اما در سطوح پایین تر هم ازش استفاده میشه و
                Prophibus: سرعتش فکر میکنم تا 2 مگابیت بر ثانیه ، از لحاظ تعداد المان قابل اتصال به شبکه از بقیه استانداردها قوی تر هست و ...
                CANbus: سرعت انتقال تا 1 مگا بیت، سیستم به صورت مولتی مستر هست که هر المان شبکه میتونه پیام خودش رو بدون درخواست ارسال کنه و برای سیستم هایی با فوریت بالا مناسب هست، در ابتدا برای خودرو طراحی شد اما بعدا گسترش پیدا کرد و در صنعت جای خودش رو باز کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X