اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با PLC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع کار با PLC

دوستان سلام . من می خوام کار با PLC رو یاد بگیرم . اطلاعاتم در مورد PLC صفر نیست ولی چیز زیادی هم ازش نمیدونم.از چند نفر که سوال کردم گفتن اول از کتاب مثلث نارنجیS5 رو شروع کنم و بعد برم سراغ S7 . ولی خودم یه جورایی میخوام از همین اول کار از S7 شروع کنم . نظرتون چیه . چه کتابهایی رو پیشنهاد می کنید؟

پاسخ : شروع کار با PLC

با همین کتاب S7 انتشارات آفرنگ ( مثلث نارنجی) می تونی شروع کنی. کتاب دو جلدی انتشارات صابکو هم عالیه.
    فقط باید همزمان با نرم افزار هم کار کنی. حداقلش اینه که با سیمولاتورش تست کن . اگه به PLC هم دسترسی داری که دیگه بهتر.

دیدگاه

ببین دوست من ، شما اول از همه هدفت رو مشخص کن ! می خوای plc یاد بگیری برای کار یا همینجوری افزایش اطلاعات؟
      افزایش اطلاعات که هر چی خوندی ثواب :mrgreen:
      ولی برای کار من s7 رو پیشنهاد نمی کنم ! حالا چرا ؟
      شما اگر بری و از یه چند نفری که توی کارای plc هستن بپرسی متوجه منظور من میشی ! plc های زیمنس اونقدر گرون هستند که کسی سراغ اونا نمیره !
      نمی گم که یاد گرفتن s7 بده ! ولی بیشتر وقتت تلف میشه !
      خودت برو تو بازار و از این و اون بپرس ببین کدوم plc ها بیشتر کاربرد دارند ، رو اونا کار کن !
      حالا بگو هدفت چیه تا بیشتر توضیح بدم

دیدگاه

خب حالا که فرشاد یه کم توضیح داد منم اضافه می کنم.
        آشنایی باPLC در مجموع می تونه دو تا هدف به دنبال داشته باشه. یکی طراحی پروسه( که همراه با کار نرم افزاری و سخت افزاری و ابزار دقیقه) که نیازمند یه رزومه خوب و پشتکار بی وقفه است. دومی هم کار تعمیر و نگهداریه که بیشتر باید با سخت افزارش آشنا بشی و بحث خطایابی و اشکال زدایی رو بیشتر کار کنی.

ضمن اینکه دونستن اطلاعات عمومی راجع به PLC و البته یکی دو تا مدرک میشه تو خیلی جاها راحت تر استخدام شد :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشـاد
          ببی
          ولی برای کار من s7 رو پیشنهاد نمی کنم ! حالا چرا ؟
          حالا اقا فرشاد فرض کن این بنده خدا برا کار می خواد یاد بگیره اصلا این می خواد یه جا استخدام بشه
          چه plc باید بلد باشه
          فکر کنم جوابت بدونم omron"
          چون تو ایران کاربرد داه وقتی طرف اس 7 را بلد باشه دیگه اونا براش کاری نداره
          در ضمن تو مراکز اموزشی هر دوره اموزشی یا s7 یا s5
          سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
          باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
          از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خوب همون اولش گفتم ، که برای چی می خواد !
            اگر بازار کار می خواد ، s7 به درد نمی خوره ! ولی برای استخدام باید ببینه اونجا چی می خوان!
            این نکته هم بگمن که می گم s7 به درد نمی خوره نه اینکه اصلا نباید یاد بگیره ! یاد بگیره ، ولی اوقات فراغت :mrgreen: چون تقریبا همه s7 رو همون تئوری یاد میگرن ! آخه کی پول داره یه plc زیمنس بخره :mrgreen:
            در ضمن ، همون امرون یا لوگو هم الان استفاده نمی کنن
            شرکتهایی مثل ال جی یا دلتا هستند که دستگاهاشون مفت :mrgreen: تقریبا همه جا هم از اونا استفاده می کنند !
            تنها چیز مشترک بین همشون همون لدر دیاگرام و fdb هستش
            خودت ببین انصافه ، بری 200 تومن بدی یه ماه بشینی سر کلاس s7 تا یه بابا قوری بهت درس بده ، بعد بری و با دستگاههای دلتا کار کنی ! آدم از خودش نا امید میشه ولی یمشه همین دلتا رو عرض 4 دقیقه یاد گرفت و در اوقات بیکاری هم s7 رو فول شد ، به امید اینکه روزی بتونین لمسش کنین :mrgreen:

دیدگاه

با تشکر از رشاد.
              آقایون اول از هر چیز باید بگم که من سرباز هستم و می خوام از اوقات فراغتم برای یاد گیری PLC استفاده کنم . که بعد از سربازی برای کار تو محیطای بیرون یه حرفی برای گفتن داشته باشم . البته می دونید که آدم سرباز جماعت بجز خونش تو جای دیگه ای دسترسی به کامپیوتر نداره . تازه منم که تو شهر خودم نیستم و بدشانسی افتادم سیستان بلوچستان .حالا با این توصیفات حرف نهایی رو به من بگین تا توی این چند روزه کتابو بخرمو برم. البته رفقا همه میگن s7 بخونم . جون من با مشورت دوستان یه مرجع خوب که مثال و توضیحات زیادی داره معرفی کنید .

با تشکر.

دیدگاه

سلام بر همه سربازان
                من خودم درکت می کنم چون خودم دم مرز خدمت می کردم (تازه تموم شده)
                جونت برات بگه من خودم کلاس plc نرفتم چون تو خودم می دیدم بدون کلاس یاد بگیرم و موفق هم شدم
                در ضمن من بگم plc های سری s7 را لمس کرد (البته فقط لمس) :biggrin:
                من دو تا کتاب بهت معرفی می کنم که به نظر من 11 فصل کتاب اول را اجمالی بخون تا بتونی یه چیزایی ازش سر در بیاری و فصل 5 را بادقت بخون تا نحوه چیدمان سخت افزاری اش یاد بگیری(در ضمن تو بازار کتاب بغیر از کتابهای پی ال سی های زیمنس s7 , s5 چیز دیگری گیر نمیاری و من مستقیم از s7 شروع کردم)
                بعد کتاب دوم را بخون و تمرینات اخر فصل را همه را حل کن (این کتاب با دقت بیشتری بخون)
                بعد هم همه برنامه ها را شبیه سازی کن تا خوب بفهمی
                1-راهنمای جامع plc انتشاراتن مثلث نارنجی نویسندگان:مهندس سعید غریبی مهندس هادی غریبی
                2-اموزش plc step ناشر:ادبستان-جهان نو نویسنده:نوید نیک بخش ذاتی بالای جلد نوشته کتاب آیلار

اقا فرشاد سلام
                اگه نرم افزارهای این دو تا plc داری
                lg ,delta بذار تا دانلود کنیم یکم هم با اینا ور بریم
                مطمئنم کتاباش هم تو بازار نیست

{ خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

بابا ، جمعیت سرباز رو باش
                  منم دارم تا چند ساعت میرم :mrgreen: 3 روز خدمتم :mrgreen:
                  بگم که خودمم plc می خوام بخونم ! اونم s7 + logo + زبان c
                  لوگو یه ترجمه بود تو نت که همونو پرینت کردم !
                  برای s7 که یه کتاب هست برای مرتضی صداقت رضا صادقی از انتشارات نص ، که ترجمه کتاب رسمی خود زیمنس هستش . همین کتاب pdf هاش همه جا هست .
                  البت اینم بگم که من تقریبا به زبان لدر مسلط هستم s7 رو بیشتر واسه این می خوام بخونم که ببینم اصول کارش و برنامه ریزیش چجوره و لوگو رو هم واسه اینکه توش برنامه نویسی fdb رو خوب توضیح دادن !
                  برای c هم یه جزوه از امیر گرفته بودم که مختصر مفید توضیح داده
                  در مورد این 2 تا نرم افزار ، چشم ! ولی الان نمی تونم :mrgreen: چون باید وسایلامو جمع کنم :mrgreen:
                  هنوز کچل نکردم یه چند روز دیگه بیام ، لینک همشونو میزارم
                  ( البت در خواست بدین تو بخش نرم افزار فکر کنم از بچه پیدا میشه کسایی که لینکاشونو بزارن )

دیدگاه

به نظر من یادگیری plc با محصولات زیمنس خیلی مفیده. اینقدر کامل و جامع و اصولی هست که اگه به اونا مسلط بشی بتونی با بقیه plc ها هم کار کنی. اصول برنامه نویسی هم که یکیه.
                    در ضمن کی گفته s7 زیاد کاربرد نداره؟ من اینو از کارخونه تولید عرقیات گیاهی بگیر تا فولاد و سیمان و پتروشیمی دیدم.( هر چند که تو جایی که خودم هستم از 50-60 تا plc موجود فقط یه دونش مال زیمنسه :mrgreen: )
                    برنامه نویسی رو هم ( البته به نظر من) بهتره stl یاد بگیری . چون نسبت به دو تای دیگه کامل تره
                    سربازی رو هم سعی کن به بطالت نگذرونی . من که الکی 20 ماه وقت تلف کردم.

دیدگاه

از همه دوستان ممنونم . به خصوص محمد جان .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشـاد
                        بابا ، جمعیت سرباز رو باش
                        منم دارم تا چند ساعت میرم :mrgreen: 3 روز خدمتم :mrgreen:
                        بگم که خودمم plc می خوام بخونم ! اونم s7 + logo + زبان c
                        لوگو یه ترجمه بود تو نت که همونو پرینت کردم !

در مورد این 2 تا نرم افزار ، چشم ! ولی الان نمی تونم :mrgreen: چون باید وسایلامو جمع کنم :mrgreen:
                        هنوز کچل نکردم یه چند روز دیگه بیام ، لینک همشونو میزارم
                        ( البت در خواست بدین تو بخش نرم افزار فکر کنم از بچه پیدا میشه کسایی که لینکاشونو بزارن )
                        ایشاالله هر جا هستی موفق باشی چون بچه خونگرمی هستی
                        آقای ekeelek)بهتر بود اسمتون می نوشتین
                        هر جا هستین موفق باشین و سعی کن اونجا به خودت برسی و مواظب خودت باشی

فرشاد جان اصلا اگه یک سری تو ضیحات در مورد این دوتا plc بذاری ممنون می شم
                        مثل زیمنس به صورت کشویی هستن (ماژول هاش می گم)
                        یا مثل کارتهای کامپیوتر هستن که داخل یک اسلات می رن
                        اگه بتونی یک pdf برامون بذاری ممنون می شیم
                        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوستان عزیز سلام
                          من برای اولین باره که انجمن تخصصی برو بچه های برق عضو میشم
                          اما این همبستگی رو که مشاهده کردم روحیه مضاعفی برای موضوع مد نظرم پیدا کردم :applause:
                          من سال آخر رشته سخت افزارم و الان بنا به علاقه و آینده شغلی مورد علاقه ام تصمیم یادگیری PLC را دارم.
                          اما مطلب قابل ذکر این است که اطلاعات چندانی در مورد plc ندارم .بهترین راه برای یادگیری رو از دوستان برقی عزیزم خواهانم
                          پیشاپیش از لطفتون ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X