اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع برای PCS7 ؟!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع برای PCS7 ؟!!

با سلام!
    قبل از هر چیز به دست اندر کاران این وب سایت خسته نباشید عرض نموده و برای همگی آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
    بنده پس از نوشتن یک برنامه نسبتا مفصل با WINCC نیاز به کار با نرم افزار pcs7 پیدا کرده ام و به دنبال مرجعی مناسب(حتی الامکان فارسی)برای شروع می باشم.
    لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ : منبع برای PCS7 ؟!!

با سلام!
    اگه ممکنه در مورد سوالات زیر توضیح بیشتری لطف کنین.
    1.با وجود نرم افزارهای SIMATIC MANAGERو WINCC به صورت مجزا دلیل پیدایش PCS7 چیست؟اگر فردی دو نرم افزار فوق را یاد بگیرد آیا برای کار با PCS7 نکات فراتری لازم است؟در صورت امکان تعدادی از آن نکات را نام ببرید؟
    2.اگه منبع مناسبی (حتی الامکان فارسی به دلیل کمبود وقت) یا سایت حرفه ای (ایرانی باشه بهتره) سراغ دارید که بشه ازشون در زمینه PCS7 اطلاعات گرفت،معرفی کنین ممنون میشم.
    توجه!
    در صورت تمایل، پاسخ سوالات فوق رو در پاسخ به تاپیک "منبعی برای PCS7?!!!" که در انجمن PLC گذاشتم ارسال کنین تا بقیه هم بتونن از اون استفاده کنن.متشکرم!

سلام

اگه کار کرده باشین این دو تا رو و اول یاد گیری باشید متوجه میشین که باید در سماتیک یه سری برنامه اضافه بنویسید که پیامای مناسب رو تو وینسی سی تولید کنید برا مثال برا یه موتور الکتریکی باید سیگنال فیدبک کنتاکتورو با یه برنامه کنترل کنید و این سیگنال داخل یه دیتا بیس ریخته بشه تا تو مانیتورینگ به صورت یه متن نشون داده بشه یادت باشه نمیتونی مستقیم از i/o استفاده کنی اونوقت تو عمل وقتی 100 تا موتور بود 1 سال باید برا همشون برنامه بنویسی و اگه خواستی آدرسی رو عوض کنی باید کلی تغییر هم تو مانیتورینگ بدی

اونایی که حرفه ای هستن یه سری فانکشن نوشتن و از اونا استفاده میکنن که کار سریعتر انجام میشه ولی تازه کارا باید چکار کنن راه حلش PCS7 هست چون اینکارو انجام داده شما با اضافه کرده یه فانکشن برا مثال موتور کافیه سیگنالا رو بهش نسبت بدی و یه شکل موتور رو انتخاب کنی (فقط از نظر ظاهری) کار تمومه فکر کنم 20 تا به بالا در مورد موتور رو wincc اطلاعات نشون میده برقش قطعه فیدبک نداره فالت استاتیک داره داینامیک داره رو حالت لوکاله ریموته الان روشنه یا از محل روشنه فلان ساعت تا حالا کار کرده اتوماتیک استارته و............................
    فکر کنم علتشو گفتم
    ولی یه نکته اینجا هست با توجه به اینکه اگه wincc هم نباشه این اطلاعات رو plc ذخیره میشه برا خوانواده 400 کاربرد داره رو خانواده 300 جواب نمیده یعنی زود حافظه پر میشه این مطلب رو حتما در نظر بگیر
    PCS7 فقط برا برنامه های سنگین مثل یه شرکت فولاد بدرد میخوره نه کنترل جوجه کشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

متاسفانه منبع خاصی وجود نداره باید بری دوره شرکت زیمنس تو تهران یا شرکت ندا یا یه شرکت تو شیراز که اسمشو الان بخاطر ندارم
    البته یه سری فایل دارم سنگینه مطالبش

دیدگاه

سلام
      خیلیممنون میشه اون فایلهای سنگینو اینجا هم بار بکنید. :nice:
      عذر می خوام املاء و نگارش من ضعیف است شما باید یکزره بیشتر توجه کنید تا متوجه مطلب من بشید.
      برتراند راسل :وقتی اینهمه اشتباهات جدید وجود دارد که می توان مرتکب شد , چرا باید همان قدیمی ها راتکرار کرد!؟

دیدگاه

با سلام
        همانطور
        که دوستمون حمید گفت pcs7

فقط برای کارخانه هایی مثله سیمان و فولاده
        ربطشم به سری های ما قبله simaticخیلی کمه
        برای کار آموزی هم
        بهترین جا شرکت ایده است

http://www.ideheng.com/index.htm

دیدگاه

سلام

دوست عزیز منظور از سنگین بودن :
          بدرد کسی میخوره که کار با اونو تا حدی بلد باشه
          و دوم اینکه حجمشم بالاست 4 مگ یا بیشتر هست و مربوط به ورژن 5.2 هست و با ویندوز ان تی کار میکنه و انگلیسی
          فکر کنم چند روز طول میکشه بخوام بزارم

دیدگاه

سلام
            اینجا رو یه سر بزن
            http://www.automation.siemens.co.uk/main/extra/search/contactMe.asp?Complete=Y

دیدگاه

... شرکت زیمنس تو تهران یا شرکت ندا ...

با سلام
              اگه ممکنه شماره تماس شرکتها رو بنویسین.
              با تشکر

دیدگاه

سلام
                حتما مینویسم
                یاد آوری فراموش نشه!!

دیدگاه

آدرس و شماره تلفن دو سه تا از موسسه های آموزشی- صنعتی:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18740.msg87934#msg87934

دیدگاه

من PCS7 کار کردم. سئوالی بود در خدمتم. :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                      لطفا اگه کسی pcs7 کار کرده من را راهنمایی کند
                      وقتی با pcs7 کار می کنیم و بعد می خواهیم یک صفحه های را در وین سی سی نشان بدیم یک سری تگ از simatic به صورت اتوماتیک به وین سیسی منتقل می شه در واقع اونهای که قابلیت ocm دارند
                      سوال من این است که من یک قسمت از لاجیم با and , or ,...نوشته شده چه جوری باید این تگها را تو وین سیسی به اشکالی که خودم کشیدم asign کنم در واقع نمی دانم این تگها را چه جوری باید تو محیط وین سیسی بیارم؟
                      ممنون می شم را هنمایی کنید

نوشته اصلی توسط farzinsh
                      من PCS7 کار کردم. سئوالی بود در خدمتم. :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                        لطفا اگه کسی pcs7 کار کرده من را راهنمایی کند
                        وقتی با pcs7 کار می کنیم و بعد می خواهیم یک صفحه های را در وین سی سی نشان بدیم یک سری تگ از simatic به صورت اتوماتیک به وین سیسی منتقل می شه در واقع اونهای که قابلیت ocm دارند
                        سوال من این است که من یک قسمت از لاجیم با and , or ,...نوشته شده چه جوری باید این تگها را تو وین سیسی به اشکالی که خودم کشیدم asign کنم در واقع نمی دانم این تگها را چه جوری باید تو محیط وین سیسی بیارم؟
                        ممنون می شم را هنمایی کنید

سلام
                        2 راه وجود داره 1 افزودن دستی تگها در وینسی سی 2 استفاده از فانکشن خود PCS7 مثل نشان دهنده ها بیت یا انالوگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X