اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب اینورترهای کنترل دور - درایو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب اینورترهای کنترل دور - درایو

با سلام
    با نگاهی به کتاب هایی که در بازار برای اینورتر نوشته شده است متوجه می شویم که اکثر این کتاب ها و شاید هم همشون بر اساس Manual های یک اینورتر نوشته شده است. در واقع همان منوآل اینورتر مورد نظر را ترجمه کرده اند. این نوع کتاب ها بیشتر با اهداف تجاری نوشته شده است.
    با توجه به این موضوع تصمیم گرفتیم کتاب را بنویسیم که با بقیه کتاب ها تفاوت داشته باشد. در این کتاب فصول زیر قرار داده شده است:
    - معرفی اینورتر
    - موتورهای 3 فاز
    - قطعات الکترونیک قدرت
    - ملاحظات EMC
    - محافظت موتورها و اینورترهای AC
    - انواع سیستم های کنترل اینورترهای AC
    - انتخاب اینورتر
    - نصب و راه اندازی

در ادامه نیز به معرفی اینورترهای مطرح پرداخته و نحوه راه اندازی هریک توضیح داده شده است. این اینورترها بررسی شده اند:
    Siemens
    Control Technique
    omron
    LS
    Delta
    Yaskawa
    SEW
    Mitsubishi
    Vacon
    Danfoss
    ABB

دوستان اگر نظراتی دارند می توانند در همین تاپیک مطرح کنند یا به آدرس ایمیل inverterbook [at] gmail.com ارسال نمایند. این نظرات در چاپ کتاب لحاظ خواهد شد.

پاسخ : کتاب اینورترهای کنترل دور - درایو

نوشته اصلی توسط inverterbook
    با سلام
    با نگاهی به کتاب هایی که در بازار برای اینورتر نوشته شده است متوجه می شویم که اکثر این کتاب ها و شاید هم همشون بر اساس Manual های یک اینورتر نوشته شده است. در واقع همان منوآل اینورتر مورد نظر را ترجمه کرده اند. این نوع کتاب ها بیشتر با اهداف تجاری نوشته شده است.
    با توجه به این موضوع تصمیم گرفتیم کتاب را بنویسیم که با بقیه کتاب ها تفاوت داشته باشد. در این کتاب فصول زیر قرار داده شده است:
    - معرفی اینورتر
    - موتورهای 3 فاز
    - قطعات الکترونیک قدرت
    - ملاحظات EMC
    - محافظت موتورها و اینورترهای AC
    - انواع سیستم های کنترل اینورترهای AC
    - انتخاب اینورتر
    - نصب و راه اندازی

در ادامه نیز به معرفی اینورترهای مطرح پرداخته و نحوه راه اندازی هریک توضیح داده شده است. این اینورترها بررسی شده اند:
    Siemens
    Control Technique
    omron
    LS
    Delta
    Yaskawa
    SEW
    Mitsubishi
    Vacon
    Danfoss
    ABB

دوستان اگر نظراتی دارند می توانند در همین تاپیک مطرح کنند یا به آدرس ایمیل inverterbook [at] gmail.com ارسال نمایند. این نظرات در چاپ کتاب لحاظ خواهد شد.
    در اینکه کتابی که در مورد اینورتر ls نوشته شده بر اساس منوآل است شکی نیست و واقعا این انتقاد به آن کتاب وارد است

برای نوشتن چنین کتابی که شما ادعا میکنید بر اساس منو آل نوشته نشده است
    شما باید مدیر فنی یک شرکت که پایه اساس آن فروش اینورتر های کنترل دور است باشید

اما سئوالی دارم شما دوست عزیز چند سال با اینورتر ها کار کردید؟ :question:

وگرنه کلی گفتن از اینور تر ها در اینترنت هم وجود دارد چرا که این مباحثی که شما فرمودید یک سری مباحث کلی هستند

دیدگاه

با سلام
      از اینکه در این گفتگو شرکت کردید خوشحالم.
      در مورد اینکه فرموده اید شخصی که این کتاب را می نویسد باید مدیر فنی یک شرکت .... باشد اگر چه با نظر شما مخالفم و لزوما اینگونه نیست ولی خوب این پارامتر مد نظر شما را تیم ما دارد. بنده 15 سال سابفه در اتوماسیون صنعتی دارم و در شرکتی مدیر فنی و بازاریابی بوده ام که اینورتر های آن بهترین اینورترهای دنیا در حال حاضر می باشد و در ایران نیز به وفور استفاده می شود.
      در مورد اینکه فرموده اید مباحث کلی هستند ، بله شما همیشه باید از کل به جز حرکت کنید. این مواردی که گفته شده و سایر مواردی که گفته نشده تنها سرفصل کتاب می باشد و وقتی وارد جزئیات هر فصل می شویم مطالبی عنوان شده که به جرات می گویم در هیچ کتابی در ایران عنوان نشده است. اینکه می گویم در هیچ کتابی به این دلیل است که من تمامی کتاب های این حوزه را بررسی کرده ام چه آن کتاب سفید رنگ در مورد LS - چه آن کتاب آبی رنگ در باره LS - چه آن کتاب مشکی رنگ در باره زیمنس! و سایر جزواتی که در اینترنت وجود دارد.البته کتاب ها را به رنگ گفتم تا واقعا باور کنید که همه انها را مطالعه کرده ام.

به هر حال من امیدوارم شما مطالبی را که فکر می کنید در این کتاب لازم است گنجانده شود گوشزد کنید تا ما بتوانیم کتابی را منتشر کنیم که برای همه مهندسان مفید باشد. چه افرادی که در صنعت در حال کار هستند و چه کسانی که تا کنون یک بار هم اینورتر را از نزدیک ندیده اند.

یک خاطره رو هم بد نیست بگویم: سال 74 یا 75 در شرکتی که روغن نباتی تولید می کند در بخش برق در تابستان کارآموزی می کردم. مسئول بنده در همان ابتدای کار یک جزوه روبروی من قرار داد که نوشته شده بود اینورتر های تله مکانیک. من تا آن موقع تنها اینورتر را به عنوان لغوی آن یعنی مبدل AC به DC می شناختم و تا روزها با این تصور با آن جزوه برخورد می کردم. الان هم که 20 سال می گذرد برای خیلی از دانشجوها هم همین ذهنیت وجود دارد.

دیدگاه

کتاب شما کی چاپ میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassan1366
          کتاب شما کی چاپ میشه؟
          بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است در هفته دوم آبان برای فروش آماده شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط inverterbook
            با سلام
            از اینکه در این گفتگو شرکت کردید خوشحالم.
            در مورد اینکه فرموده اید شخصی که این کتاب را می نویسد باید مدیر فنی یک شرکت .... باشد اگر چه با نظر شما مخالفم و لزوما اینگونه نیست ولی خوب این پارامتر مد نظر شما را تیم ما دارد. بنده 15 سال سابفه در اتوماسیون صنعتی دارم و در شرکتی مدیر فنی و بازاریابی بوده ام که اینورتر های آن بهترین اینورترهای دنیا در حال حاضر می باشد و در ایران نیز به وفور استفاده می شود.
            در مورد اینکه فرموده اید مباحث کلی هستند ، بله شما همیشه باید از کل به جز حرکت کنید. این مواردی که گفته شده و سایر مواردی که گفته نشده تنها سرفصل کتاب می باشد و وقتی وارد جزئیات هر فصل می شویم مطالبی عنوان شده که به جرات می گویم در هیچ کتابی در ایران عنوان نشده است. اینکه می گویم در هیچ کتابی به این دلیل است که من تمامی کتاب های این حوزه را بررسی کرده ام چه آن کتاب سفید رنگ در مورد LS - چه آن کتاب آبی رنگ در باره LS - چه آن کتاب مشکی رنگ در باره زیمنس! و سایر جزواتی که در اینترنت وجود دارد.البته کتاب ها را به رنگ گفتم تا واقعا باور کنید که همه انها را مطالعه کرده ام.
            واقعا امیدوارم با اینورتر زیاد کار کرده باشید چون در غیر اینصورت کتاب شما مفید نخواهد بود
            بله خود من هم ان کتاب ها را خوانده ولی چون نکته چندان مفیدی در اون کتاب ها پیدا نشد از همین حیث گفتم که برای نوشتن چنین کتابی واقعا باید تسلط کافی داشته باشید
            اینکه نوشتید سابقه کار در زمینه اتوماسیون دارد خیلی خوبه ولی همانطوری که عرض کردم زیرو بم اینورترو کسانی که صرفا کارشون این هست میدونن و حتی ازعان میکنند که ما هنوز هم نمیدونیم!(واقعا این قضیه رو شنیدم که میگم)
            بنده واقعا تجربه کمی تو کار دارم اما بعضا اطلاعاتم از مهندسانی که با تجربه هستند به دلیل بالا که عرض کردم بیشتر بوده به همین دلیل عرض میکنم که باید حتما کسانی که تجربه خوبی صرفا در این زمینه دارند این کتاب را بنویسند
            به عنوان مثال در کارخانه سیمانی مشغول به فعالیت بودیم که یکی از مهندسان ان کارخانه با اینورتر های زیادی کار کرده بودند(از کنترل تکنیک،vacon، abbو ....) که اما خوب برای راه اندازی چند تکنیک را به کار بردیم که خوب با اینکه با اینورتر آشنایی خوبی داشتن اما در این حد در مطلب ریز نشده بودند

1- جامعه هدف کتاب شما چیست(به عنوان مثال از نظر محتوا کتاب زبانی که برای سطوح اولیه نوشته میشود با کتابی که برای ielts نگارش میگردد واقعا متفاوتند با اینکه هر دو کتاب زبان اند)
            2-نکته دیگری که بنده به ذهنم میرسه اینه که کتاب باید مبتنی بر یک نهایت دو نوع اینورتر باشد چراکه محدودیت ها و قابلیت های هر اینوتری(در ls حتی مدل های نیز متفاوت است) فرق میکند
            فعلا روی این قضایا بحث کنیم تا نکات بعدی مطرح شوند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی سعیدی
              واقعا امیدوارم با اینورتر زیاد کار کرده باشید چون در غیر اینصورت کتاب شما مفید نخواهد بود
              بله خود من هم ان کتاب ها را خوانده ولی چون نکته چندان مفیدی در اون کتاب ها پیدا نشد از همین حیث گفتم که برای نوشتن چنین کتابی واقعا باید تسلط کافی داشته باشید
              اینکه نوشتید سابقه کار در زمینه اتوماسیون دارد خیلی خوبه ولی همانطوری که عرض کردم زیرو بم اینورترو کسانی که صرفا کارشون این هست میدونن و حتی ازعان میکنند که ما هنوز هم نمیدونیم!(واقعا این قضیه رو شنیدم که میگم)
              بنده واقعا تجربه کمی تو کار دارم اما بعضا اطلاعاتم از مهندسانی که با تجربه هستند به دلیل بالا که عرض کردم بیشتر بوده به همین دلیل عرض میکنم که باید حتما کسانی که تجربه خوبی صرفا در این زمینه دارند این کتاب را بنویسند
              به عنوان مثال در کارخانه سیمانی مشغول به فعالیت بودیم که یکی از مهندسان ان کارخانه با اینورتر های زیادی کار کرده بودند(از کنترل تکنیک،vacon، abbو ....) که اما خوب برای راه اندازی چند تکنیک را به کار بردیم که خوب با اینکه با اینورتر آشنایی خوبی داشتن اما در این حد در مطلب ریز نشده بودند

1- جامعه هدف کتاب شما چیست(به عنوان مثال از نظر محتوا کتاب زبانی که برای سطوح اولیه نوشته میشود با کتابی که برای ielts نگارش میگردد واقعا متفاوتند با اینکه هر دو کتاب زبان اند)
              2-نکته دیگری که بنده به ذهنم میرسه اینه که کتاب باید مبتنی بر یک نهایت دو نوع اینورتر باشد چراکه محدودیت ها و قابلیت های هر اینوتری(در ls حتی مدل های نیز متفاوت است) فرق میکند
              فعلا روی این قضایا بحث کنیم تا نکات بعدی مطرح شوند
              با سلام مجدد
              در مورد بحث تجربه که فرمودید بله بنده بر روی اینورتر های زیادی تجربه دارم. در صنایع زیادی هم راه اندازی کرده ام. صنایعی از قبیل خودرو سازی جهت جرکت کانوایر های هوایی، لیفت و ... در راه اندازی وایندر و آن وایندر، در راه اندازی خط تولید چاپ کارتن(سرو) و در بسیاری از صنایع دیگر که در تمامی این موارد تجربه های نابی را آموختم. البته اقرار می کنم که هزچقدر هم بگذرد بازهم نیاز به یادگیری داریم.

در مورد سوال اول شما ببینید چه کسی می رود کتاب اینورتر می خرد؟ آیا فردی مثل من اصلا علاقه ای به خرید چنین کتابی دارد؟ خیر چرا که برای من و امثال من خواندن منوآل های شرکت های تولید کننده اینورتر لذت بخش تر است تا خواندن کتابی که نمی دانم فردی که نوشته آیا تا کنون یکبار هم اینورتر را از نزدیک دیده است یا خیر؟ افرادی که کتاب اینورتر را می خرند دو دسته هستند: 1- دانشجویانی که تازه می خواهند وارد بازار کار شوند 2- افرادی که به انحای مختلف در طول دوره کاری با اینورتر کار کرده اند ولی داشی راجع به آن ندارند مانند بهره بردارها و تکنسین ها و افرادی مانند این ها.
              بنابراین تمایز بین این افراد خیلی نیاز نیست تقریبا نیاز هر دو این گروه ها به یک نوع نگارش است. هر دو این گروه ها می خواهند بدانند اینورتر چگونه کار می کند؟ اگر خواستند یک اینورتر را را اندازی کنند چه ملاحظاتی را در نظر بگیرند؟ چه اینورتری را بر اساس نوع کاربرد انتخاب کنند؟ تفاوت مدهای کنترلی چیست و در چه زمانی از چه مدی استفاده می کنند؟ و مطالبی از این دست.
              اما در مورد سوال دوم شما ببینید هر منوآل اینورتری بالغ بر 500 صفحه است. اما در کنار منوآل هر اینورتری یک quick start guide وجود دارد که معمولا در حدود 50 صفحه است که از این 50 صفحه تعداد زیادی از صفحات مربوط به مطالبی نظیر ابعاد و اندازه ها، اقدامات احتیاطی و .. است که اگر از آنها صرف نظر کنیم شاید مطالبی را که یک فرد از این کتابچه برای راه اندازی نیاز داشته باشد در حدود 20 صفحه باشد. خوب کتابی که ما می نویسیم حدود 400 صقحه به مطالب مفیدی در مورد اینورتر ها پرداخته و در ادامه 200 صفحه هم به 10 برند اختصاص داده پارامترهای اساسی هرکدام از آنها را توضیح داده است. در جای جای این 200 صفحه خواننده ارجاع داده می شود به 400 صفحه اول کتاب. مثلا در راه اندازی اینورتر یه پارامتر V/F و Vector که می رسیم در اینجا تنها به نحوه تنظیم می پردازیم و با یک ارجاع خواننده می رود به صفحه ای از فصل مثلا 6 که کاملا این دو مد توضیح داده شده است.
              در مورد این موضوعی که گفته اید اینورترها با هم تفاوت دارند ، بله فرق می کنند ولی خودتان هم می دانید یک اصولی وجود دارد که در تمامی اینورتر ها ثابت است و این اصول برای راه اندازی و یادگیری اولیه اینورترها کافی است. مثلا در همان اینورتر های LS چه تفاوتی بین iE5 و iG5 وجود دارد؟ مثلا iE5 مقاومت ترمز قبول نمی کند یا مد وکتور ندارد، پازامترهای موتور دوم ندارد و ... . خوب این موارد خللی در آموزش ایجاد نمی کند. خواننده در حال یادگیری پارامترهای اساسی است و وقتی به پارامتر مقاومت ترمز می رسد می خواند که برخی از اینورترها ایت قابلیت را ندارد.
              من همیشه به افرادی که به دنبال شرکت در دوره های آموزشی ما هستند در مورد دوره اینورتر این مساله را تاکید می کنم که به هیچ عنوان فرقی نمی کند که شما کدام اینورتر را یاد می گیرید. هر اینورتری را آموزش ببینید برای راه اندازی هر اینورتر دیگر نصف روز خواندن منوآل کافی است. همه اینورتر ها بر روی یک اصول ثابت کار می کنند و تنها نحوه پارامتر دادن و امکانات جانبی آنها تفاوت دارد. تفاوت اینورترها در پیاده سازی الگوریتم های کنترلی است که کاربر اصلا کاری به این موارد ندارد. مثلا در مد وکتور در همه اینورتر ها یکسری پارامترهای ثابتی را تنظیم می کنیم نظیر تعداد قطب ها، مقاومت سیم پیچ و ... در اغلب موارد تفاوت آشکاری وجود ندارد ، تفاوت در الگوریتم داخلی اینورتر و نحوه مدل سازی و ... است.

دیدگاه

پس شما صرفا میخواهید اصول اولیه را یاد دهید
                خوب فکر میکنم این مطالب بد نباشه

1.مطالب کلی در باره فواید چوک ورودی و چوک خروجی، چرا مشخصات در برند های مختلف متفاوت اند
                2.نحوه انتخاب مقاومت ترمز
                3.تنظمیات راه اندازی موتور دوم واینکه چگونه یک درایو موتور دوم را راه اندازی میکند؟!
                4.حداکثر فاصله درایو با موتور
                5.آیا میشود چندین موتور را با یک درایو راه اندازی کرد!؟ و چگونه؟
                6.مد های کنترلی مثلا v/f sensorles و .... چه تفاوتی باهم دارند

7.به عنوان مثال چه عواملی باعث تفاوت در مدل های یک برند خاص میگردد
                8.چه اپلیکیشن هایی به عنوان اپیلیکیشن های سنگین محسوب میشوند و باید در هنگام انتخاب درایو به آنها دقت نمود

9.شاید بد نباشد igbt های پرچم دار های هر برند را با یکدیگر مقایسه کرد و همچنین مقایسه کلی با درایو ها کرد

10.اصول کلی درایو ها چیست و به زبان ساده وقتی یک درایو برقدار میشود شکل موج از اول تا آخر چگونه تغییر میکند(روایت شکل موج ورودی از اغاز ورودبه درایو و تا نتها) (میتوان با اسکوپ شکل موج دید)
                11.فیلتر سینوسی چیست و چرا مورد نیاز است
                12.چند پالسه بودن درایو به چه دردی میخورد

13.به طور علمی یک اینورتر چه قدر مصرف برق را کاهش میدهد(میتوان این گونه نوشت موتوری بدون درایو چند آمپر میکشد و با درایو چه قدر)
                14.فرکانس کریر چیست و تنظیم آن چه نقشی ایفا میکند

15.استفاده از اینورتر به همراه مدباس چگونه است و چرا مورد استفاده قرار میگیرد
                16.چرا برای موتور های تک فاز اینورتر نداریم
                17. فرق ورودی تکفاز در اینورتر ها با ورودی سه فاز چیست
                18. چگونه داینامیک برک انتخاب میشود
                19. انواع مقاومت موجود در بازار چیست
                20.انواع چوک ها چگونه اند
                21. چوک ورودی با چوک خروجی فرق دارد؟
                22.عملکرد torque boost چیست
                23. نحوه تنظیم pid کنترل و چگونه از مناسب بودن آن اگاه باشیم
                24. چگونه یک پروسه را میتوان close کرد
                25. vector contol ,torque control در چه مواقعی مناسب هستند
                26. بالا بردن سرعت موتور از سرعت نامی به چه صورت هایی انجام پذیر است و آیا اصولی است و چه نکاتی را باید رعایت کرد
                27. تغییر قطب ها در درایو چه تاثیر بر روی عمکلرد میگذارد

اینا چیزایی که که الان به ذهنم رسید و اگر شما بتونید تو کتابتون توضیحات خوبی ارائه بدید من خودم کتاب شما را به دیگران پیشنهاد میدم

اضافه شده در تاریخ :
                باز هم تاکید میکنم اگر شما برای قشر تازه وارد یا چه میدونم تکنسین هایی که به هر دلیل با اینورتر سرکار پیدا کرده اند میخواهید مطلبی بنویسد
                باید واقعا مطالب کاربردی که در اینتر نت نیست بنویسید
                چراکه اینکه اینورتر به چه درد میخورد واقعا با یک سرچ در گوگل با انواع موضوعات مختلف آشنا خواهند شد نیازی به خرید یک کتاب هم نیست

دیدگاه

در مورد مطالبی که گفتید خیلی از موارد اشاره شده در این کناب بررسی شده اند و سعی می کنیم برخی از مواردی را که هم نیستند اضافه کنیم.

اما در مورد این مطلب که در طی دو پست تکرار کردیده اید :

نوشته اصلی توسط علی سعیدی

باز هم تاکید میکنم اگر شما برای قشر تازه وارد یا چه میدونم تکنسین هایی که به هر دلیل با اینورتر سرکار پیدا کرده اند میخواهید مطلبی بنویسد
                  باید واقعا مطالب کاربردی که در اینتر نت نیست بنویسید
                  چراکه اینکه اینورتر به چه درد میخورد واقعا با یک سرچ در گوگل با انواع موضوعات مختلف آشنا خواهند شد نیازی به خرید یک کتاب هم نیست
                  ببینید من خیلی با این نظر شما موافق نیستم. اینترنت کارکرد خود را دارد و کتاب هم کارکرد خود را دارد.
                  این موضوع را قبول دارید که امروزه تقریبا هیچ کتاب وجود ندارد که نتوان مطالب داخل آن را در اینترنت پیدا کرد؟ شما تقریبا هر کتابی را به من معرفی کنید من می توانم تمامی مظالب آن را در اینترنت پیدا کنم. موضوعی که باعث تمایز کتاب از اینگونه مطالب می شود متمرکز بودن و در یکجا بودن و دارای سیر منطقی بودن است .
                  بنابراین تاکید روی این نکته به نظر من دلیلی ندارد.

دیدگاه

بنده قطعا کتابتان را خواهم خواند

دلیلی که من به شما در دو پست متوالی عرض کردم این است شخصا حساسیت زیادی روی نوشتن یک کتاب دارم متاسفانه بعضی از دوستان صرفا به دلیل اینکه یک کار به اصطلاح علمی کرده باشند با اینکه تقریبا اطلاعاتی از موضوعی ندارند میخواهند کتاب بنویسند!!!!
                    در مورد همین اینورتر هم بودند کسانی که حتی با اینورتر کار نکرده اند و به شخص من گفتند ما سودای نوشتن کتاب اینورتر (به همین دلیلی که شما در تاپیک اشاره کردید) را دارند
                    برای همین عرض میکنم اگر کتابی میخواهید بنویسید که ارزشمند باشد باید این قضایا را مد نظر داشته باشید وگرنه اگر اهداف تجاری مد نظرتان هست(که در پست اول فرمودید نیست) زیاد کردن صفحات به قیمت پایین اوردن کیفیت کتاب مطلوب نیست

دیدگاه

با سلام
                      دوست محترم کتاب مورد نظر چه زمانی چاپ میشه ؟
                      هرگز به نیکی نمی رسید تازمانیکه از آنچه دوست می دارید انفاق کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davinchi0
                        با سلام
                        دوست محترم کتاب مورد نظر چه زمانی چاپ میشه ؟
                        سلام
                        امیدواریم هفته دوم آبان ماه چاپ شود.
                        دوستانی که علاقمند هستند پس از چاپ کتاب، اطلاع رسانی شود یک ایمیل با عنوان "کتاب اینورتر" به آدرس inverterbook [at] gmail.com ارسال نمایند.

دیدگاه

یک سوال برا من پیش اومده تو کتابتون می خواهید راجب رابط گرافکی و باس های اینورتور ها مطلب بنویسید یا میخواهید راجب اساس و توپولوژی و تکنیک های اینورتور هم مطلب بنویسید ؟
                          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            یک سوال برا من پیش اومده تو کتابتون می خواهید راجب رابط گرافکی و باس های اینورتور ها مطلب بنویسید یا میخواهید راجب اساس و توپولوژی و تکنیک های اینورتور هم مطلب بنویسید ؟
                            سلام
                            منظورتون رو از رابط گرافیکی و باس ها متوجه نشدم.

دیدگاه

سلام
                              بنده کارم آسانسوره
                              با اینورتر های زیادی هم کارکردم
                              و دارم روی ساخت یه اینورتر برای آسانسور هم کار میکنم

آماده شد یه جوری خبر بدید ببینیم چه کردید
                              تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X