با سلام. بنده در حال یادگیری PLC هستم. یه PLC S7-313C دارم که می خوام برنامه نوشته شده در Simatic رو به اون انتقال بدم. یه برنامه ساده OR نوشتم و PLC رو به کامپیوتر وصل کردم و برنامه رو هم روش download کردم. ولی هر چی ورودی میدم خروجی نمیگیرم. نمیدونم مشکل کار از کجاست. کسی می تونه کمکم کنه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد PLC
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد PLC
نوشته اصلی توسط davinchi0با سلام
برنامه بایستی در ob1 نوشته شود .
hardware بایستی به cpu دانلود شود.
سوییچ run stop بایستی در مد run قرار بگیرد .خدایا
من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
امام سجاد (ع)
دیدگاه
-
با سلام
چراغ run روی cpu روشن هست ؟ ایا چراغ sf روی cpu خاموش هست ؟
در وضعیت online برنامه را چک کنید و ببینید که آیا وضعیت ورودی و خروجی تغییر میکند . در صورتی که در وضعیت online در برنامه خروجی به صورت صحیح عمل میکند احتمالا بایستی وایرینگ را مجددا تصحیح بفرمایید و از صحت آدرس ها در برنامه و آدرسی که در hardware تنظیم کرده اید اطمینان حاصل کنید .هرگز به نیکی نمی رسید تازمانیکه از آنچه دوست می دارید انفاق کنید .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط davinchi0با سلام
چراغ run روی cpu روشن هست ؟ ایا چراغ sf روی cpu خاموش هست ؟
در وضعیت online برنامه را چک کنید و ببینید که آیا وضعیت ورودی و خروجی تغییر میکند . در صورتی که در وضعیت online در برنامه خروجی به صورت صحیح عمل میکند احتمالا بایستی وایرینگ را مجددا تصحیح بفرمایید و از صحت آدرس ها در برنامه و آدرسی که در hardware تنظیم کرده اید اطمینان حاصل کنید .
در وضعیت online هم هیچ ورودی و خروجی در نرم افزار کار نمیکنه.خدایا
امام سجاد (ع)
دیدگاه
-
بله روشن میشه
امروز یک نفر گفت چون از نرم افزار کرک شده استفاده می کنم این مشکل پیش اومده. چون این Cpu ها فقط با نرم افزار اصل کار میکنن. آیا درست میگه؟خدایا
امام سجاد (ع)
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز
اشکال برای کرک بودن برنامه نیس
شما احتمال داره تو نوشتن برنامه اشتباه کردید یا تو آدرس دهی ها
یه تصویر از برنامه آنلاین بذارید شاید بشه بهتر کمک کرد
یه اشتباه رایجی که وجود داره اینه که شما یه خروجی را تو نتورک های اولیه روشن می کنید ولی توی نتور ک های بعدی شر خاموش بودنش را دارید لذا دستوراتی که به انتهای برنامه هس اولویت دارن و حالت خاموش را زوی پورت خروجی میفرستن در حالی که شما تو نتورک انلاین ذروشن بودن خروجی را میبینید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط homidبا سلام
از دوستان کسی هست که بتواند اطلاعات کامل و دقیقی در مورد ادرس دهی و کار با DB ها در برنامه نوسی S7را به من بدهد . (در صورت امکان با ذکر یک مثال)هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamid256دوست عزیز db یعتی حافظه که می تونی از یک بین مثل db2.dbx3.0 و یا یک ورد و یا دابل ورد که می تونه اطلاعات اینورتر به plc باشه استفاده می شه
با تشکر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط homidبا سلام و تشکر از راهنمایی جناب عالی ولی اگه امکان داره در یک مثال کوچک برام بیشتر توضیح بدید چو تا این حد رو توی کتاب توضیح داده بود ولی برای درک بهتر مثالی نزده بود
با تشکر
اگر بیشتر می خوای بدونی در مورد راه اندازی اینوزترها تو شبکه پروفیباس تحقیق کنهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
دیدگاه
دیدگاه