اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با wincc flexiblel کار کردی؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با wincc flexiblel کار کردی؟؟

سلام دوستان
    کسانی که با wincc flexibleکار کردن میدون که میتون این نرم افزار با plc s7 بصورت نرم افزاری مانیتور کرد.
    حالا چطور میشه همین کار رو نرم افزاری برای plc LOGO یا plc LG انجام داد.

پاسخ : با wincc flexiblel کار کردی؟؟

ای بابا یعنی کسی بد نیست :nerd:

دیدگاه

من خیلی وقت پیش دوره winccرو دیدم اما چون خیلی وقته از این دوره می گذره جزییات این کار رو یادم نمیاد اما می دونم که در قسمتی از نرم افزار شما باید کنترلر رو انتخاب می کردی که در اون قسمت انواع و اقسام کنترلرها موجود بودند از جمله گزینه هایی که شما گفتین ، که اگه شما این قسمت طبق کنترلر مورد استفادتون ( چه لوگو چه ال جی )تنظیم کنین می تونین مانیتورینگ روی اینها اعمال کنین .
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

کدوم قسمت دوست عزیز،
        یک کم بیشتر فکر کن هم من کارم راه بیوفته هم شمابازیابی اطلاعات شده باشین

دیدگاه

در نرم افزار wincc flexible در قسمت connections ، با انتخاب یک Name جدید ، و در قسمت Communication driver هر مدل از Plc که بخواهیم انتخاب کنیم . با انتخاب نوع Plc میتونیم شبکه مورد استفاده رو انتخاب کنیم.

که در مدل S7300/400 با شبکه MPI می تونیم برنامه رو بصورت افلاین تست کرد.
          سوال من اینه که تست افلاین رو با LOGO و LGو ... به چصور میشه انجام داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X