اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ارتباط winccو simatic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ارتباط winccو simatic

جناب پیکسل ممنون از راهنمایی خوبتون
    ببینید من اومدم دقیقا با همون ورودی ریست تایمرم یه مموری OR کردم بعد اومدم تگ اون رو تعریف کردم
    حالا از قسمت Object Palette/Windows Objects/Button یه باتون روی صفحه آوردم بعد توی Propertise مربوط به اون در سربرگ Events/Button/Mouse در قسمت Mouse Action گزینه Direct Connection رو انتخاب و بعد تگ رو تعریف کردم
    منها نکته ای که هست اینه که الان دقیقا میتونم با کلیک بر روی اون باوتم تایمرم رو ریست کنم اما مموری با زدن اون کلید همینطوری روی میمونه در صورتیکه باید توی همون لحظه یک بشه و صفر بشه که مثل پوش باتون عمل کنه.
    الان من میخوام بدونم کجای راه رو اشتباه رفتم و چه باید بکنم که این مموری بعد از کلیک برگرده
    البته زیر همون Mouse Action دوتا گزینه هستا
    Pres Left و Release Left با اونها هم امتحان کردم نشد.
    شما میتونید راهنمایی کنید؟
    ممنون از وقتی که میذارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ultra2
      جناب پیکسل ممنون از راهنمایی خوبتون
      ببینید من اومدم دقیقا با همون ورودی ریست تایمرم یه مموری OR کردم بعد اومدم تگ اون رو تعریف کردم
      حالا از قسمت Object Palette/Windows Objects/Button یه باتون روی صفحه آوردم بعد توی Propertise مربوط به اون در سربرگ Events/Button/Mouse در قسمت Mouse Action گزینه Direct Connection رو انتخاب و بعد تگ رو تعریف کردم
      منها نکته ای که هست اینه که الان دقیقا میتونم با کلیک بر روی اون باوتم تایمرم رو ریست کنم اما مموری با زدن اون کلید همینطوری روی میمونه در صورتیکه باید توی همون لحظه یک بشه و صفر بشه که مثل پوش باتون عمل کنه.
      الان من میخوام بدونم کجای راه رو اشتباه رفتم و چه باید بکنم که این مموری بعد از کلیک برگرده
      البته زیر همون Mouse Action دوتا گزینه هستا
      Pres Left و Release Left با اونها هم امتحان کردم نشد.
      شما میتونید راهنمایی کنید؟
      ممنون از وقتی که میذارید
      روی 1 میمونه

دیدگاه

جواب سوال رو گرفتم.3 روزه منو از زندگی ساقط کرده بود
        انقدر ور رفتم تا جواب رو گرفتم.
        جناب پیکسل واقعا ممنون چون نکته خوبی بود اینی که گفتید باید مموری OR بشه.
        من برای اولین باره که پرژه PLC و WinCC رو برداشتم و دارم باهاش کار میکنم
        باورنمیکنید این پروژه اجرایی خواهد شد.
        واقعا کار کردم.الان 4 ماهه که من دارم همزمان این دو برنامه رو یاد میگیرم و برنامه مینویسم بدون هیچ کلاسی و آشنایی قبلی
        الان یه برنامه اطفاء حریق رو نوشتم و شبیه سازی با WinCC کردم و 4 نفر از مهندسان صنایع نفت و گاز کامل برنامه رو تست کردند و اوکی داند.
        واقعا هیچ چیز نمیتونه جلوی انسان رو برای فراگیری علم بگیره.
        واقعا خوشحالم که تونستم این برنامه ها رو یاد بگیرم چون همیشه عاشق علم کنترل بودم

دیدگاه

سلام خدمت شما دوستان در مورد آموزش هایی که دوستان گذاشتن من مثال را اجرا کردم اما به مشکل برخوردم روی تانک و بار علامت اخطار میاد عکسش را میزارم حتی امدم کاری که پیکسل عزیز هم گفت را انجام دادم بازم هیچ تاثیری نداشت میشه کمکم کنید.

دیدگاه

بچه ها تونستم ارتباط را برقرار کنم اما موقع 0 و 1 کردن i0.0 فقط رنگ شیر عوض میشه و رنگ دایره عوض نمیشه و در ضمن هنگام مقدار دادن به mw0 هیچ تغییری در تانک و level bar صورت نمیگیره..
            لطفا کمک کنید

دیدگاه

بچه ها تونستم مقدار تانک و لول بار را نیز تغییر دهم اما وقتی حالت mb 0 را میگزارم رو حالت bits تغییر میکنه و رو حالت decimal تغییر نمیکنه
              دوم اینکه هنوز نتونستم رنگ دایره را تغییر بدم
              کمک لطفا

دیدگاه

بچه ها دوباره به همون مشکل برخوردم لطفا کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X