اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط میکرو با plc با پروتکل مد باس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط میکرو با plc با پروتکل مد باس

ارسال کد با دستور print در بسکام انجام میشه. ولی من دقیقا نمیدونم کدهایی که باید به اینورترم ارسال کنم چجوری باشه... تصویر مربوط به این موضوع که در دفترچه ی دستگاه بود رو در پست قبلیم فرستادم و خواستم دوستان لطف کنه اگر کسی سر درمیاره راهنماییم کنه.. خیلی وقته درگیرشم :((

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmolah
      ارسال کد با دستور print در بسکام انجام میشه. ولی من دقیقا نمیدونم کدهایی که باید به اینورترم ارسال کنم چجوری باشه... تصویر مربوط به این موضوع که در دفترچه ی دستگاه بود رو در پست قبلیم فرستادم و خواستم دوستان لطف کنه اگر کسی سر درمیاره راهنماییم کنه.. خیلی وقته درگیرشم :((
      خب به احتمال زیاد دستگاهتون اسلیو هست که نرم افزار هایی که این مد رو شبیه سازی میکنن رو پورت سریال موجوده توی اینترنت و از اون استفاده کن که یکی از این برنامه هایی که خودم استفاده کردم رو براتون اپلود کردم (البته اگه دستگاهتون اسلیو هست از این استفاده کنید) و وقتی اوکی بود ببند روی plc
      و در ضمن این پروتکل در تمام plc ها یکسان هست چون این پروتکل یک پروتکل بین المللی و پر کاربرد هست پس نیازی به نگرانی نیست که رو کدوم plc قراره بفرستی
      در رابطه با دستور هم خودم از دستور printbin استفاده کردم و جواب داده تا الان(البته به صورت نرم افزاری و شبیه سازی شده که روی چندین نرم افزار تست شده و درست جواب داده)
      و نوع کدها هم شما به صورت دسیمال یا همون دهدهی توی بسکام بنویس وقتی که شما از دستوری که گفتم استفاده کنید تبدیل به باینری شده و فرستاده میشه
      http://s7.picofile.com/file/8245589292/Mbus.zip.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
        خب به احتمال زیاد دستگاهتون اسلیو هست که نرم افزار هایی که این مد رو شبیه سازی میکنن رو پورت سریال موجوده توی اینترنت و از اون استفاده کن که یکی از این برنامه هایی که خودم استفاده کردم رو براتون اپلود کردم (البته اگه دستگاهتون اسلیو هست از این استفاده کنید) و وقتی اوکی بود ببند روی plc
        و در ضمن این پروتکل در تمام plc ها یکسان هست چون این پروتکل یک پروتکل بین المللی و پر کاربرد هست پس نیازی به نگرانی نیست که رو کدوم plc قراره بفرستی
        در رابطه با دستور هم خودم از دستور printbin استفاده کردم و جواب داده تا الان(البته به صورت نرم افزاری و شبیه سازی شده که روی چندین نرم افزار تست شده و درست جواب داده)
        و نوع کدها هم شما به صورت دسیمال یا همون دهدهی توی بسکام بنویس وقتی که شما از دستوری که گفتم استفاده کنید تبدیل به باینری شده و فرستاده میشه
        http://s7.picofile.com/file/8245589292/Mbus.zip.html
        ممنونم. برنامه رو دیدم خیلی عالیه منتها من میخوام با میکرو به اینورترم کد بدم و اینکه کدهای ارسالی با توجه به درخواست اپراتور در هر زمان که فرمان بده ارسا بشن.. مثلا اپراتور بتونه دور موتور و جهت چرخش موتور رو کنترل کنه... به نظرتون باید چیکارکنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmolah
          ممنونم. برنامه رو دیدم خیلی عالیه منتها من میخوام با میکرو به اینورترم کد بدم و اینکه کدهای ارسالی با توجه به درخواست اپراتور در هر زمان که فرمان بده ارسا بشن.. مثلا اپراتور بتونه دور موتور و جهت چرخش موتور رو کنترل کنه... به نظرتون باید چیکارکنم؟
          اگه مشکلتون اینجاست که هروقت اپراتور دستور رو فرستاد شما بتونید دریافتش یا به عبارتی کلا معلوم نیس اپراتور یا همون مستر کی به شما فرمان بده میتونی از وقفه پورت سریال استفاده کنی که هروقت دستور اومد شما به طور کامل دریافتش کنی.
          یه راه دیگه هم هست که دستور دریافت از پورت سریال توی یه حلقه بندازی که دائما چک بشه
          البته از وقفه استفاده کنی بهتره چون در حالت دیگه باید دائما در حال دریافت باشی و چک کنی که ببینی دستور اومده یا نه

اضافه شده در تاریخ :
          از دوستان کسی با hmi دلتا کارکرده؟
          راستش میخوام hmi چند تا مقدار رو از طریق مدباس بخونه باید واسه برنامه نویسیش چیکار کنم؟

دیدگاه

سلام
            اقا یه سوال فنی؟
            واسه اینکه اعداد منفی رو روی پورت سریال بفرستیم باید چیکار کنیم؟
            یا به عبارتی میخوام با مد باس اعداد منفی ارسال کنم به نظرتون باید چه تغییری توی برنامه بدم؟
            ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ارتباط میکرو با plc با پروتکل مد باس

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
              :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
              اخرش تونستم مد باس رو راه اندازی کنم اونم با بسکام :nerd:
              راستش میخواستم با arm کار کنم ولی به مشکل خوردم :cry2:
              سلام و وقت بخیر . توابع مورد نظر را اگر با زبان C/C++ الگوسازی کنید ، فرقی نمیکنه که با چه میکروکنترلری دیتا را بین چند دستگاه مبادله کنید.
              سرچ در انجمن برای راه اندازی مدباس نیز میتونه کمک بیشتری به شما بکنه.

http://electronicdesigner.persiangig.com/contest/knowledgeplus_contest_93_1.rar/download
              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
              // - - - - - - - - - -
              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
              // - - - - - - - - - -
              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ارتباط میکرو با plc با پروتکل مد باس

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                سلام و وقت بخیر . توابع مورد نظر را اگر با زبان C/C++ الگوسازی کنید ، فرقی نمیکنه که با چه میکروکنترلری دیتا را بین چند دستگاه مبادله کنید.
                سرچ در انجمن برای راه اندازی مدباس نیز میتونه کمک بیشتری به شما بکنه.

http://electronicdesigner.persiangig.com/contest/knowledgeplus_contest_93_1.rar/download
                ممنون سعید جان
                این فایل رو دانلود کردم و منبع خوبی واسه مدباس برای من بود
                و الان راه اندازی شده با avr فقط مشکلم واسه فرستادن اعداد منفی هست که چطور باید بفرستم؟
                بازم ممنون

دیدگاه

خب مگه نباید اونو تبدیل به یه رشته کنی بعد ارسال کنی
                  خب عدد منفی رو هم باید تبدیل به رشته کنی که علامتش تو رشته هست
                  از توابع استادلیب استفاده کن .. تبدیل عدد به رشته
                  که دیتا تم در ریجسشتر باید پلاریتره داشته باشه .. مثلا char

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                    پروتکل مدباس برای اعداد منفی تعریف نشده و باید این کار را در سمت دیگر(master or slave) حل کنید.
                    فرضا عددی را جمع و سپس کم کنید.

دیدگاه

وقت بخیر

بنظرم من در مدباس تغییری روی بایت های ارسال و دریافت نه در ماستر نه در اسلیو انجام نمیشه !! بنابراین شما میتونید هر چیزی رو ارسال کنید عدد مثبت یا عدد منفی !! مهم تعریف و قرارداد شماست ! عدد منفی رو ارسال کنید و انطرف دریافت کنید .

دیدگاه

سلام

با تشکر
                        فایلها را دانلود کردم ولی باز نشدن

آیاسورس برای ارتباط میکرو با پروتکل مد باس دارید ؟

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.maghami نمایش پست ها
                          فایلها را دانلود کردم ولی باز نشدن
                          پشیمان گشتم که پاسخی دادم.
                          جدیدترین ویرایش توسط مهندس نوآور; ۱۸:۲۶ ۱۳۹۵/۱۰/۲۵.

دیدگاه

سلام.اگ ممکنه نحوه راه اندازی مدباس در bascom رو راهنمایی بفرمایید یا اگر مرجعی میشناسید بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2 نمایش پست ها
                              :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              اخرش تونستم مد باس رو راه اندازی کنم اونم با بسکام :nerd:
                              راستش میخواستم با arm کار کنم ولی به مشکل خوردم :cry2:
                              سلام میشه لطف کنید برا من هم برنامه رو بفرستین؟؟HOSEIN.ARMAND2@YAHOO.COM تا بتونم مشکلم رو حل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinarmand1363 نمایش پست ها
                                سلام میشه لطف کنید برا من هم برنامه رو بفرستین؟؟HOSEIN.ARMAND2@YAHOO.COM تا بتونم مشکلم رو حل کنم
                                سلام ببین چیز خاصی نداره نحوه ی فریم بندی دیتا ها داخل این پروتکل دستت بیاد بقیه مسائل حل شده هست
                                سایت مهندس کی نژاد رو یه سر بزنید یه پروژه با توضیحاتش به زبان فارسی گذاشتن که اون داکیومنت رو که بخونید دستتون میاد که نحوه کار به چه صورته و این مساله که حل بشه بقیه چیزا فقط ارسال و دریافت داده و تحلیل انها هست که باز هم چیز خاصی نیستش

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sanatpazhouh نمایش پست ها
                                سلام.اگ ممکنه نحوه راه اندازی مدباس در bascom رو راهنمایی بفرمایید یا اگر مرجعی میشناسید بفرمایید.
                                سلام این مدت نبودم و نشد که پاسخ بدم اما حالا بازم توضیح میدم اگه کسی این سوال واسش پیش اومد
                                راجب داکیومنت ها که توی پاسخ های قبلی بهش اشاره شده . منبع فارسی سایت مهندس کی نژاد یه سر بزنید و منابع انگلیسی هم بسیار زیاد هستن کافیه سرچ کنید.
                                و اما راجب کامپایلر ها
                                بخش ارسال و دریافت که بر عهده پورت سریال هست که برنامه نویسی اون برمیگرده به نوع میکرو و راجب مدباس هم چون دیتا ها فریم بندی میشه، میشه از ارایه استفاده کرد و هر فریم رو داخل یه خونه از ارایه قرار بدید و ارسال کنید و دریافت هم به همین صورت
                                اما راجب نحوه محاسبه crc در زبان سی نمونه کدهای اماده توی نت هست و در بسکام هم بصورت اماده هست و نیاز به تابع جدا نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X