اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای ورود به کار plc (مغازه یا شرکت؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای ورود به کار plc (مغازه یا شرکت؟)

سلام دوستان
    میخواستم ازتون بپرسم برای کار کردن در زمینه ی plc چند دسته و یا رشته ی کاری وجود داره؟ تخصص ها به چند بخش تقسیم میشه؟ یک فرد چنتا از این تخصص هارو باید داشته باشه؟

ساده ترین پروژه ای که در زمینه ی پی ال سی در ایران انجام میشه چی هستش؟ مبلغ دریافتی برای انجامش چقدره؟ چقدر زمان میبره انجامش؟ آیا همه اش کار یکنفر هست و یا نیاز به چند نفر با چند تخصص متفاوت داره؟

یه سوال هم ذهن منو درگیر کرده. فرضا یه مرغداری میخواد سیستم plc ببنده. آیا باید بره تجهیزاتش رو عوض کنه و تجهیزاتی بخره که قابلیت اتصال به پی ال سی دارن و درایور آماده دارن و ما فقط اینهارو سیم کشی کنیم و وصل کنیم به پی ال سی و برنامه بدیم بهش؟
    یا نه باید خودمون مدار فرمان واسش بسازیم و درایور بنویسیم ؟!!
    یا مدارات و درایور های آماده هست که به تجیزات قدیمی هم میشه وصل کرد و بعدشم به plc متصل کرد؟

آیا کارهای طراحی رو هم شرکتی که در زمینه plc کار میکنه باید انجام بده؟ منظورم طراحی فرآیند هست. یعنی اینکه مثلا فن های این مرغداری با چه ترتیبی و چقدر کار کنن. یا سیستم حرارتی چه مدت و در چه دمایی روشن باشه و .......... یا اینهارو کس دیگه باید آماده کرده باشه و فقط اجرا به عهده ی ما هست؟ یا شایدم یه چیزی بین اینها....یعنی فرد میگه من میخوام سالنم همچین دما و رطوبتی داشته باشه و دیگه بقیش بر عهده ماست که چطور اینو براش فراهم کنیم؟!

و خیلی سوالات زیاد دیگه که برای اینکه لابه لای اینها گم نشه در آینده میپرسم!

>>>فقط یک سوال مهم دیگه ام این هست کهِ از بین این دو گزینه کدام بهتر است؟
    ۱- خرید مغازه در لاله زار (قسمت برق صنعتی و plc، مثل پاساژ اخوان یا بوشهری یا تهران الکتریک و جهان و ...)
    ۲- خرید یک واحد آپارتمان اداری و تاسیس شرکت

به نظرتون برای کسی که تازه میخواد شروع کنه و هم توی فروش و هم مشاوره و نصب و حتی تعمیر و آموزش (البته به مرور زمان) کار کنه، مغازه بهتره یا شرکت؟!

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنن اساتید .......

پاسخ : درخواست راهنمایی برای ورود به کار plc (مغازه یا شرکت؟)

با توجه به افرادی که کار کردن میگن
    اکثر سفارشات برای تابلو های برق هست
    اگر بتونید توی این زمینه فعالیت کنید خود به خود کار مربوط بهplc هم بهتون میخوره
    معدود بتونید فقط پروژه plc بگیرید در اصل یه اپشن برای تابلو برق هست
    برای مرغداری و گلخانه و امثال الهم پکیج های مخصوص زده شده که صرفه اقتصادی بیشتری نسبت به plc داره
    برای طراحی فرایند هم باید به مبح کنترل و ابزار دقیق اشنایی متوسطی داشته باشید
    در مورد هزینه هم اکثرا ساعتی محاسبه میکنم
    -
    پیشنهاد من اصلاروی خود پی ال سی به تنهایی مانور ندید

دیدگاه

سلام و تشکر
      آخه تابلو برق میره تو برق قدرت، پی ال سی میاد توی الکترونیک... بنظرم نمیشه(یا خیلی سخت میشه) هردو تخصص رو پیدا کرد؟!
      فکر کنم منظور شما همون تابلو های فرمان باشه که با plc میسازن... یعنی یه جورایی بیایم برای تابلو برق های صنعتی یه تابلو فرمان (منظورم همون مانیتور هست) بذاریم که جای اینکه با شاسی و کلید های قدیمی بخواد کنترل بشه بصورت خودکار کنترل بشه و همچین یه مانتور مثلا تاچ و یا با کی پد جمع جور برای کنترل داشته باشه و دیگه اون صفحه منوال دستی قدیمی از تابلو حذف بشه

یه همچین چیزی منظورتون بود اگر درست متوجه شده باشم درسته؟

یعنی واقعا اینقدر زمینه کار plc محدود هست و اینقدر وابسته به تابلو هست؟ اینهمه کلاس و آموزش و ....
      یعنی هرکس بخواد plc کار کنه باید بره برق قدرت هم یاد بگیره؟ یا یه مهندس قدرت هم پیدا کنه و با هم کار کنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
        سلام و تشکر
        آخه تابلو برق میره تو برق قدرت، پی ال سی میاد توی الکترونیک... بنظرم نمیشه(یا خیلی سخت میشه) هردو تخصص رو پیدا کرد؟!
        فکر کنم منظور شما همون تابلو های فرمان باشه که با plc میسازن... یعنی یه جورایی بیایم برای تابلو برق های صنعتی یه تابلو فرمان (منظورم همون مانیتور هست) بذاریم که جای اینکه با شاسی و کلید های قدیمی بخواد کنترل بشه بصورت خودکار کنترل بشه و همچین یه مانتور مثلا تاچ و یا با کی پد جمع جور برای کنترل داشته باشه و دیگه اون صفحه منوال دستی قدیمی از تابلو حذف بشه

یه همچین چیزی منظورتون بود اگر درست متوجه شده باشم درسته؟

یعنی واقعا اینقدر زمینه کار plc محدود هست و اینقدر وابسته به تابلو هست؟ اینهمه کلاس و آموزش و ....
        یعنی هرکس بخواد plc کار کنه باید بره برق قدرت هم یاد بگیره؟ یا یه مهندس قدرت هم پیدا کنه و با هم کار کنن؟
        به نظر من هم برق قدرت رو باید بلد بود...چون مدار فرمان رو با پی ال سی می نیسیم ولی قدرت رو باید خودمون وصلش کنیم واسه همین باید بلد باشیم
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست ها
          به نظر من هم برق قدرت رو باید بلد بود...چون مدار فرمان رو با پی ال سی می نیسیم ولی قدرت رو باید خودمون وصلش کنیم واسه همین باید بلد باشیم
          سلام و تشکر
          میشه یکمی بیشتر توضیح بدید؟ منظورتون از وصل کردن قدرت چی هست؟

همچنین این آشنایی با برق قدرت در چه حد باید باشه؟ مثلا چه دروس دانشگاهی رو آدم بخونه تا به اندازه ی کفایت باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliiran2008 نمایش پست ها
            با توجه به افرادی که کار کردن میگن
            اکثر سفارشات برای تابلو های برق هست
            اگر بتونید توی این زمینه فعالیت کنید خود به خود کار مربوط بهplc هم بهتون میخوره
            معدود بتونید فقط پروژه plc بگیرید در اصل یه اپشن برای تابلو برق هست
            برای مرغداری و گلخانه و امثال الهم پکیج های مخصوص زده شده که صرفه اقتصادی بیشتری نسبت به plc داره
            برای طراحی فرایند هم باید به مبح کنترل و ابزار دقیق اشنایی متوسطی داشته باشید
            در مورد هزینه هم اکثرا ساعتی محاسبه میکنم
            -
            پیشنهاد من اصلاروی خود پی ال سی به تنهایی مانور ندید

راستی این هزینه ی ساعتی، شما ساعتی چقدر محاسبه میکنید؟ و اغلب پروژه ها چند ساعت وقت میخوان؟ و یا حداقل ساعاتی که یک پروژه زمان بخود حدودا چقدر است؟

لطفا با مثالهای کاربردی یکم فضا رو برای تازه وارد ها روشن کنید ممنون میشم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی یک سوال دارم.... مشتری کار plc چقدر حضوری هست و چقدر تلغنی؟
            چقدر خودش میاد دنبالت و چقدر شما باید بیفتی دنبالش؟

یغتی منظورم اینه اگر کسی یک سایت اینترنتی بزنه و یکسری محصول هم بخره و بذاره توی خونه اش، با تلفن میتونه بفروشه؟ و یا مشتری حتما دلش میخواد حضور پیدا کنه و جنس رو ببینه و مشاوره کنه؟

مثلا آیا میشه من برم یکسری تجهیزات سری لوگو (یا هر چیز دیگه که بصرفه) بخرم و توی خونه بذارم و یک سایت اینترنتی برای فروش بزنم و یا برم در کارخونه ها تراکت پخش کنم که فروش و نصب مثلا فلان plc انجام میشود؟

آیا این روش جواب میده و یا نیاز به یک مغازه و یا شرکت هست که مشتری بیاد بشینه توش چایی بخوره و صحبت کنه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
              سلام و تشکر
              میشه یکمی بیشتر توضیح بدید؟ منظورتون از وصل کردن قدرت چی هست؟

همچنین این آشنایی با برق قدرت در چه حد باید باشه؟ مثلا چه دروس دانشگاهی رو آدم بخونه تا به اندازه ی کفایت باشه؟
              سلام
              بنده هنوز دانشگاه نرفتم واونقدر درموردش اطلاعات ندارم.....ولی در هنرستان که هستم هم مدار قدرت و هم فرمان رو اموزش می دن اخر کار میریم روی پی ال اسی و مدارای فرمان حذف میشن وفقط مدارای قدرت کاربرد دارن
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام من یه استاد داشتم تو دانشگها که تو همین مسابقات مهارت تویه رشته ی plc رتبه اورده بود و رفته بود المان واسه مسابقات اگه بتونی تو یکی از همین مسابقه ها یه رتبه حتی استانی داشته باشی یه تبلیغات خوبی واسه کارت می شه
                همین طور یه نفر و می شناسم که از طریق همین برنامه نویسی plc گفته می شه هفته ای 15 میلیون تومن کار می کنه
                در کل به نظرم کاریه که بازاری براش وجود نداره و باید خودت بازار شو بسازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoshang.am نمایش پست ها
                  سلام من یه استاد داشتم تو دانشگها که تو همین مسابقات مهارت تویه رشته ی plc رتبه اورده بود و رفته بود المان واسه مسابقات اگه بتونی تو یکی از همین مسابقه ها یه رتبه حتی استانی داشته باشی یه تبلیغات خوبی واسه کارت می شه
                  همین طور یه نفر و می شناسم که از طریق همین برنامه نویسی plc گفته می شه هفته ای 15 میلیون تومن کار می کنه
                  در کل به نظرم کاریه که بازاری براش وجود نداره و باید خودت بازار شو بسازی
                  سلام
                  جدی میگی؟؟؟واسه کار خوبه؟؟ایول بابا من رتبه استانی وشهری دارم..توی رشته الکترونیکصنعتی (plc)خیلی عالیه...
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X