نه.هیچ مشکلی پیش نمیاد.
عمر باطری مشخصه.چه ازش استفاده بشه چه نشه.
البته پیشنهاد میکنم خودتو درگیر طراحی مدار نکن.
یک عدد UPS انلاین وات پایین بگیر ارزونه.با خیال راحت استفاده کن.
دوست عزیز توجه کنین ولتاژ باتری معمولا بالای 12 ولته و وقتی دوتاشو سری کنین در حالت شارژ حداقل 26 ولت خواهد بود و خروجی مدار شارژر که بالای 27 ولت خواهد بود،دقت کنین پی ال سی با این قضیه مشکل نداشته باشه
دوست عزیز توجه کنین ولتاژ باتری معمولا بالای 12 ولته و وقتی دوتاشو سری کنین در حالت شارژ حداقل 26 ولت خواهد بود و خروجی مدار شارژر که بالای 27 ولت خواهد بود،دقت کنین پی ال سی با این قضیه مشکل نداشته باشه
جریان مصرفی زیادنیست درحدی که اطلاعات plc پاک نشه ورله ی plc یک دونه هستش فرمان بگیره
خوب چقدر؟؟؟؟1امپر هست؟؟؟یه حداقلی یا یه چیزی رو مشخص کن خروجیش رگولاتور رو با ترانزیسور 2n3055تقویت کنی 3امپر بهت میده...البته باید خوب خنک بشن
راستی حتما ولتاژ باید 24 ولت باشه؟
جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۵:۲۱ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴.
دقیق نمیدونم چند آمپر نیاز است!! فکر کنم 1آمپر کفایت کنه
ولتاژ بوبین رله ی داخل plc پنج ولت هست که باید دقیقه ای یک بار عمل کند
بله plc با 24 تغذیه میشه
جدیدترین ویرایش توسط serviceman; ۱۵:۳۲ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴.
دقیق نمیدونم چند آمپر نیاز است!! فکر کنم 1آمپر کفایت کنه
ولتاژ بوبین رله ی داخل plc پنج ولت هست که باید دقیقه ای یک بار عمل کند
1امپر خوبه راحت میشه درستش کرد اینم مدار:
فقط ولتاژ خروجی 23.6هستش که فک نکنم مشکلی واسه plcپیش بیاد (یعنی با23.6ولت هم کار می کنه)دوتا باطری ها رو ولتاژشون رو روی 27 که تنظیم کردم 23.6ولت خروجی رگولاتور میشه (27ولت همون ولتاژ در حال شارژ هستش که دوستمون گفتن)موقعی که شارژ نباشه22.3 ولت هستش که فک نکنم مشکلی واسه plcوجود داشته باشه حالا بازم خودت تست کن ببین
فقط یادت باشه رگولاتور و ترانزیستور باید خنک بشن
موفق باشی
1امپر خوبه راحت میشه درستش کرد اینم مدار:
فقط ولتاژ خروجی 23.6هستش که فک نکنم مشکلی واسه plcپیش بیاد (یعنی با23.6ولت هم کار می کنه)دوتا باطری ها رو ولتاژشون رو روی 27 که تنظیم کردم 23.6ولت خروجی رگولاتور میشه (27ولت همون ولتاژ در حال شارژ هستش که دوستمون گفتن)موقعی که شارژ نباشه22.3 ولت هستش که فک نکنم مشکلی واسه plcوجود داشته باشه حالا بازم خودت تست کن ببین
فقط یادت باشه رگولاتور و ترانزیستور باید خنک بشن
موفق باشی
بنظرتون اگر از یک رله استفاده کنم که هرموقع برق قطع شد ازمدار استفاده بشه جوابگو هست؟ منظورم سرعت عملکرد رله هست
بنظرتون اگر از یک رله استفاده کنم که هرموقع برق قطع شد ازمدار استفاده بشه جوابگو هست؟ منظورم سرعت عملکرد رله هست
نه سرعت عمل رله خیلی پایینه باید دنبال یه چیی باشی سرعت سوئیچ کردنش درحد چند میکرو ثانیه باشه تا اطلاعات پاک نشه یه چیزی مثل SSR رله ایه که مکانیکی نیست(به رله های جامد معروفه) به همین دلیل سرعت عملش بالاست(به یه صورت میشه از رله استفاده کرد در صورتی که با او خازنی که بعد از دیود گزاشتم چندتا خازن ظرفیت بالا موازی بشه تا جریان یه دفعه ای خالی نشه)رله رو هم قبل خازن ها بزارید یعتی بعد از دیود
اگه مداری همیشه هم به PLCمتصل باشه مشکلی پیش نمیاد اون دیود 5408رو واسه همین گزاشتم که جریان برنگرده
اگه بخوای رله اضافه کنی مدار این شکلی میشه:
خازن ها هم ظرفیتشون باید بالا باشه مثلا6800میکرو یا 10000میکرو
جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۶:۲۱ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴.
دیدگاه