اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جدا سازی سنسور tcrt5000

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جدا سازی سنسور tcrt5000

قصد استفاده از ماژول سنسور tcrt5000دارم

ولی مشکلی که دارم برد و سنسور را نمیتوانم باهم به خاطر محدودیت اندازه مکان استفاده کنم

آیا راهی وجود دارد که سنسور هارو از برد جدا کنم و برد را به جعبه کنترل اصلی انتقال بدم که فاصله اون ۴متر هست؟

برای تقویت سنسورها راهی وجود دارد که بتونم این کار رو انجام بدم؟

چون با دو متر سیم اینکار را انجام دادم سنسور جواب نداد

درود
    در دیتا شیت این سنسور نوشته فاصله عملکرد حداکثر 10میلیمتر لذا برای فاصله مورد نظر شما بدرد نمیخورد همچنین تقویت کننده ( LM393 ) و پتانسیومتر تنظیم حساسیت آن هم روی بورد است لذا نمیتوان فرستنده و گیرنده را از آن جدا کرد چون در آنصورت مدار تقویت کنند چیزی جز نویز دریافت نمیکند و آنرا تقویت میکند. برای فاصله مورد نظر باید مدار فرستنده و گیرنده (در نوع مادون قرمز) از هم جدا باشند مثل سنسورهای درب پارکینگ که تا فاصله 20 متر را پوشش میدهند ولی خب آنها هم بعلت بزرگی مدار و محدویت جا که ذکر کردید بکار شما نمی آیند با توجه به محدویت جا بعید میدانم سنسوری(به تنهایی) بتواند کار شما را راه بیاندازد چون تمام سنسورها نیاز به مدار تقویت کننده برای فواصل زیاد دارند که باعث بزرگ شدن ماژول میشود شاید اگر محل نصب اجازه دهد بتوانید از فرستده لیزر استفاده کنید ولی بهتر است ابتدا منظور خود را از کاربرد سنسور و محدودیت جا و فاصله کاربری و خلاصه پروژه را کاملا تشریح کنید تا شاید بتوان راه حلی برای پیدا کرد اینجوری که همه چیز در ابهام باشد هیچ کمکی نمیتوان کرد و فقط باعث سئوال و جوابهای زیاد و اتلاف وقت خواهد شد.

دیدگاه

از نظر عملکرد ده میلیمتر برام اوکی هست و جواب داده
      ولی به خاطر جا میخواستم سنسور دریافت و ارسال رو از برد ماژول جدا کنم.ومسافت هم برام بیشتر کنم
      که فرمودید امکان پذیر نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X