اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوع سنسور تشخیس فلز؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوع سنسور تشخیس فلز؟

سلام من نیاز مند سنسوری هستم که بتوان آن را در زیر اسفالت قرار داد و زمانی که ماشین نزدیک آن شد متوجه آن شود آیا شوما پیشنهادی دارید

درود
    بستگی دارد به فاصله ای را که میخواهید از آن فلز را تشخیص بدهید برای فواصل نزدیک از سنسور مجاورتی القایی استفاده میشود (در حد چند میلیمتر) که در بازار وجود دارد مثل اینجا:
    خرید سنسور مجاورتی القایی با بهترین قیمت | فروش سنسور پراکسیمیتی القایی | حسگر مجاورت | proximity sensor | خرید آنلاین و ارسال رایگان به سراسر کشور

اما برای فواصل بیشتر باید از چیزی شبیه فلزیاب (گنج یاب) استفاده کنید مثل اینجا :
    سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم بنده چند وقتی بود دنبال یه مدار فلزیاب بودم دو ویژگی مد نظرم بود اول اینکه ساده باشه دوم اینکه ارزش ساختنشو داشته باشه و برد مناسبی داشته باشه این مدار فلزیاب روسی هست و با سرچ کردن به زبان روسی (به لطف گوگل ترنسلیت) تو یوتیوب پیداش کردم اونجا با آیسی روسی k157ud2 ساخته شده بود که به شدت

البته اگر در سایت "فلزیاب" را جستجوکنید مدارت بیشتری را خواهید یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سپنتا مهر پیری نمایش پست ها
      سلام من نیاز مند سنسوری هستم که بتوان آن را در زیر اسفالت قرار داد و زمانی که ماشین نزدیک آن شد متوجه آن شود آیا شوما پیشنهادی دارید
      با سلام
      به نظر من با سنسور تشخیص فلز که مورد نظر شماست اینکار به سادگی قابل انجام نمیباشد چون راه های معمول تشخیص فلز همان است که دوستمان در بالا گفتند. سنسور مجاورتی که نیاز به فاصله کم در حد چند میلیمتری برای تشخیص دارد و دیگری مشابه آنچه در فلزیاب است که بر اساس تغییر میدان مغناطیسی عمل میکند. این راه گرچه عملی تر بنظر می آید ولی با هر جسم فلزی امکان عمل کردن دارد.
      شاید بتوانید به روش فاصله سنجی یا بررسی مانع نیز اینکار را انجام دهید ولی این روشها کاملا به شرایط فیزیکی محیط تشخیص، بستگی دارند.
      راه دیگر که میتوانید استفاده کنید ولی نیاز به زیرسازی دارد استفاده از سنسور وزن (لود سل) و تشخیص قرار گرفتن ماشین در محدوده ایی خاص میباشد. و راهی که بنظر من امروزه بیشتر میتواند جوابگو باشد و خطای کمتری دارد استفاده از پردازش تصویر برای تشخیص اتوموبیل میباشد.
      موفق باشید.
      جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۴:۱۹ ۱۴۰۲/۱۱/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X