اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول کنترل شارژ باطری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول کنترل شارژ باطری

سلام من یه ماژول خریدم
    ماژول کنترل شارژ باتری دیجیتال 6 الی 60 ولت مدل XH-M604
    کد کالا: 3011015120

​​​​​​ورودی رو به باطری ماشین و اداپتور 14.8 ولتی هم روی ماژول به ورودی میزنم وقتی رله عمل میکنه و ال ای دی روشن میشه با مولتی متر سر باطری رو اندازه میگیرم هیچ ولتاژی سر باطری نمیاد عملا رله عمل میکنه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته اول فک کردم شاید کلید باشه با تست بوق تست کردم دیدم نه اگر راه حلی دارین دوستان بیزحمت راهنمایی کنید

درود
    آیا یک تغذیه 5 ولت به ترمینالهای BAT- و BAT+ متصل کرده اید؟ دقت کنید تغذیه 5 ولت نه آداپتور 14.8 ولت!!! ممکن است اینکار باعث خراب شدن ماژول شده باشد.
    آیا طبق روش پیشنهادی در سایت فروشگاه بعد از روشن شدن LED و عملکرد رله، ولتاژ شروع و قطع شارژ را با استفاده از دکمه های stat , stop تنظیم میکنید؟
    برای آشنایی با روش کارکرد ماژول لینک زیررا بدقت مطالعه کنید:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      آیا یک تغذیه 5 ولت به ترمینالهای BAT- و BAT+ متصل کرده اید؟ دقت کنید تغذیه 5 ولت نه آداپتور 14.8 ولت!!! ممکن است اینکار باعث خراب شدن ماژول شده باشد.
      آیا طبق روش پیشنهادی در سایت فروشگاه بعد از روشن شدن LED و عملکرد رله، ولتاژ شروع و قطع شارژ را با استفاده از دکمه های stat , stop تنظیم میکنید؟
      برای آشنایی با روش کارکرد ماژول لینک زیررا بدقت مطالعه کنید:
      با تشکر از شما اون قسمت bat +-
      رو مستقیما وصل کردم باطری ماشین
      اگر قرار باشه من باطری یا منبع ۵ ولت استفاده کنم عملا برای باطری ماشین همیشه رله عمل میکنه و همیشه در حال شارژ خواهد بود

دیدگاه

درود
        خیر شما اشتباه میکنید منبع تغذیه بورد برای عملکرد صحیح قطعات آن است وربطی به ولتاژ های ورودی و خروجی آن ندارد در هر حال من فکر میکنم بورد شما سوخته و عملا غیرقابل استفاده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          خیر شما اشتباه میکنید منبع تغذیه بورد برای عملکرد صحیح قطعات آن است وربطی به ولتاژ های ورودی و خروجی آن ندارد در هر حال من فکر میکنم بورد شما سوخته و عملا غیرقابل استفاده است.
          برادر بزرگوار لطفا یوتوب رو ببینید اونوقت متوجه میشید اشتباه نمیکنم عملا منفی باطری و منفی شارژر مشترک هستن و رله زمانی ولتاژ از اون مقدار تعریف شده باطری پایین تر بیاد عمل میکنه و ترمینال مثبت باطری و شارژر بهم وصل میکنه حداقل 5 ولت نیاز هست که تو توضیح نوشته شده شما فک کنم اصلا نگاه به ورودی خروجی و عملکرد برد ننداختی ولی به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتین

دیدگاه

دوستان یکی از ماژول هایی که خریده بودم مشکل داشت ولی بقیه اوکی هستن تست کردم همون روش که گفتم اوکی هست و باطری 12 ولتم مشکلی نداره ولی گویا کلا ماژول قابل اعتمادی نیست

دیدگاه

سلام بر اساتید محترم ممنون میشم کمکم کنید.
              بنده یک مآژول کنترل شارژ و دشارژ باتری لیتیوم پلیمری 4 سل نیاز دارم که هم روی ماژول خروجی NTC داشته باشه و مهمتر از همه خروجی SCL و SDA داشته باشه.میخوام این ماژول رو با مدار داخل باتری هلیشات فانتوم تعویض کنم.
              چون هلیشات باید مدام از باتری اطلاعات دریافت کنه با هر ماژولی تست کردم اخطار میده دستگاه

درضمن از دو خروجی جایگزین RX , TX روی یه ماژول کمک گرفتم که دستگاه تند تند در حد دو ثانیه ای باتری رو تایید و رد میکرد.
              باتری که میخواد متصل بشه به ماژول هم باتری 4 سل پروازی با ولتاژ 15.2 ولت 5000 میلی آمپر​

دیدگاه

سلام دوستان من 8 عدد باتری 18650 دارم با ظرفیت 2200 mAh و می خوام یک پک باتری قابل شارژ بسازم و با رگولاتور به 12 برسونمش اگر سری کنم ولتاژ خروجی حدود 29 ولت میشه ولی ظرفیت همون 2200 می ماند چطور می تونم ولتاژ 30 رو داشته باشم ولی ظرفیتش به تعداد باتری ها افزایش پیدا کنه سرچ کردم فهمیدم که باید باتری ها سری و موازی بشن تا به نتیجه دلخواه برسم ولی نمی دونم دقیقا چکار باید بکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alibbh نمایش پست ها
                  سلام دوستان من 8 عدد باتری 18650 دارم با ظرفیت 2200 mAh و می خوام یک پک باتری قابل شارژ بسازم و با رگولاتور به 12 برسونمش اگر سری کنم ولتاژ خروجی حدود 29 ولت میشه ولی ظرفیت همون 2200 می ماند چطور می تونم ولتاژ 30 رو داشته باشم ولی ظرفیتش به تعداد باتری ها افزایش پیدا کنه سرچ کردم فهمیدم که باید باتری ها سری و موازی بشن تا به نتیجه دلخواه برسم ولی نمی دونم دقیقا چکار باید بکنم
                  این تاپیک مال ماژول محافظ شارژ بود ???? که اخرشم فهمیدم یکی از‌ماژولا خراب بود کلا
                  ببین شما یکجا نوشتی ۱۲ ولت میخوای یکجا نوشتی ۳۰ ولت هر سه تا باطری رو که رسی کنی ۱۲ ولت میشه حالا ۶ تا باشه ۲۴ ولت میتونی بگیری با یه افزاینده ۳۰میده بهت منتها ببین ماژول محافظ شارژ ۶سل اصلا گیر میاد قیمتش منطقیه میصرفه !؟ من هرچی ویدیو هم که دیدم واس ساخت باطری بیشتر از ۱۲ ولت انجام ندادن احتمالا یه مشکلاتی داره ولی حقیقت من خودم ۶ تا باطری ۱۲ ولت با اینا باطری های ۱۸۶۵۰ درست کردم که فقط یکیشون ۶ تا باطری هست یعنی دو به دو موازی بعد سری کردم همگی هم ماژول محافظ شارژ سه سل گذاشتم که باید بزاری من یکی از باطری ها رو پک کردم دم دستی استفاده میکنم یکیش تو خارج شهر دستگاه dvr+modem رو وصل کردم بهش و فیش دی وی ار به عنوان شارژر باطری ها وصل کردم ۲۴ ساعته تو مصرفن و دوتاشون بک اپ باطری دوربین حای حساسن موقع قطع برق من دوتا دوربینم و مودم و دی وی ار قطع نمیشه اگه سیم مناسب بزاری تا ۵ امپر راحت جوابه یکساله استفاده میکنم

دیدگاه

سلام و وقت بخیر چند تا سوال در مورد این ماژول داشتم اگر قرار باشه برای شارژ یک باتری اسیدی 12 ولت 4.5 آمپر ساعت از این ماژول استفاده کنم باید ورودی و خروجی را روی چه ولتاژی ست کنم ؟ اصلا چرا باید مقدار ورودی را در این ماژول ست کنم ؟ منظور از ست ولتاژ ورودی همان مقدار ولتاژی است که به ورودی اعمال می کنیم ؟
                    چرا برای شروع شارژ باید آن را روی +5 ولت تنظیم کنم ؟
                    اگر مثلا من برای شارژ همین باتری 12 ولتی ورودی 20 ولت dc بدهم چه اتفاقی میافته ؟میشه خلاصه در مورد عملکرد این ماژول توضیح بدهید ؟ ممنون از شما
                    جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۹:۲۹ ۱۴۰۳/۰۳/۲۶.
                    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

درود
                      برای باتری با مشخصاتی که ذکر کرده اید (12 ولت 4.5 آمپر ساعت) ولتاژ ورودی حدود 15 ولت و جریان بین 450 تا 650 میلی آمپر (10 تا 15 درصد جریان خروجی باتری) باید باشد (جریان شارژ بیشتر باعث خرابی باتری میشود) ولتاژ شروع شارژ 11.8 ولت (باتری زیر این ولتاژ دشارژ شده است) و ولتاژ قطع شارژ 13.8 ولت ( باتری در این ولتاژ شارژ کامل است) است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
                        سلام و وقت بخیر چند تا سوال در مورد این ماژول داشتم اگر قرار باشه برای شارژ یک باتری اسیدی 12 ولت 4.5 آمپر ساعت از این ماژول استفاده کنم باید ورودی و خروجی را روی چه ولتاژی ست کنم ؟ اصلا چرا باید مقدار ورودی را در این ماژول ست کنم ؟ منظور از ست ولتاژ ورودی همان مقدار ولتاژی است که به ورودی اعمال می کنیم ؟
                        چرا برای شروع شارژ باید آن را روی +5 ولت تنظیم کنم ؟
                        اگر مثلا من برای شارژ همین باتری 12 ولتی ورودی 20 ولت dc بدهم چه اتفاقی میافته ؟میشه خلاصه در مورد عملکرد این ماژول توضیح بدهید ؟ ممنون از شما
                        ورودی که یه اداپتور 14.5-15 ولت میزاری خیلی هم راحته بهتره از چنتا دیود هم استفاده کنی ولتاژ از باطری برنگرده داخل اداپتور نقطع شروع شارژ رو 13 بزار و اتمام شارژم همون 14.3 اوکی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X