اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول کنترل شارژ باطری لیتیوم با خروجی scl و sda

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول کنترل شارژ باطری لیتیوم با خروجی scl و sda

سلام بر اساتید محترم ممنون میشم کمکم کنید.
    بنده یک مآژول کنترل شارژ و دشارژ باتری لیتیوم پلیمری 4 سل نیاز دارم که هم روی ماژول خروجی NTC داشته باشه و مهمتر از همه خروجی SCL و SDA داشته باشه.میخوام این ماژول رو با مدار داخل باتری هلیشات فانتوم تعویض کنم.
    چون هلیشات باید مدام از باتری اطلاعات دریافت کنه با هر ماژولی تست کردم اخطار میده دستگاه

درضمن از دو خروجی جایگزین RX , TX روی یه ماژول کمک گرفتم که دستگاه تند تند در حد دو ثانیه ای باتری رو تایید و رد میکرد.
    باتری که میخواد متصل بشه به ماژول هم باتری 4 سل پروازی با ولتاژ 15.2 ولت 5000 میلی آمپر​

نوشته اصلی توسط Ahmadhadad نمایش پست ها
    سلام بر اساتید محترم ممنون میشم کمکم کنید.
    بنده یک مآژول کنترل شارژ و دشارژ باتری لیتیوم پلیمری 4 سل نیاز دارم که هم روی ماژول خروجی NTC داشته باشه و مهمتر از همه خروجی SCL و SDA داشته باشه.میخوام این ماژول رو با مدار داخل باتری هلیشات فانتوم تعویض کنم.
    چون هلیشات باید مدام از باتری اطلاعات دریافت کنه با هر ماژولی تست کردم اخطار میده دستگاه

درضمن از دو خروجی جایگزین RX , TX روی یه ماژول کمک گرفتم که دستگاه تند تند در حد دو ثانیه ای باتری رو تایید و رد میکرد.
    باتری که میخواد متصل بشه به ماژول هم باتری 4 سل پروازی با ولتاژ 15.2 ولت 5000 میلی آمپر​
    ظاهراً ماژول شارژری با ارتباط i2c داخل ایران وجود نداره و حتی داخل فروشگاه های چین هم مدل های انگشت شمار وجود داره!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X