اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عدم شارژ ماژول 3 سل 10 آمپر با آی سی بالانسر 3S-10A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط arya7080 نمایش پست ها

سلامت باشی، خوب باید از باطری با c rate بالا مثلا 15c استفاده کنی برند orion کیفیت خوب و قیمت مناسبی داره خودم از این برنده استفاده میکنم برای این کار چیزی که فعلا به ذهنم میرسه استفاده از دیود یکسوساز با امپر بالا است مثل (دیود قدرت 10 آمپر) دیود مثل شیر یک طرفه است فقط از یک طرف اجازه عبور جریان رو میده برای همین جریان از خروجی ماژول خارج میشه ولی از اون طرف جریانی وارد نمیشه. البته در لحظه استارت به دلیل جریان کشی بالا ممکنه به ماژول اسیب بخوره راه دیگه خارج کردن ماژول در هنگام استارت از مدار است به وسیله یک کلید کشویی سه حالته یا کلید فشاری 6 پایه میتونی ماژول رو از مدار خارج و باطری رو مستقیم وصل کنی. البته از ترکیب این دو هم میشه استفاده کرد هم ماژول از مدار خارج بشه هم اگر ولتاژ قوی از سمت موتور به باطری ها رسید دیود مانع اون بشه.
    باطر ها اوکی هست بیشتر فکر برد محافظ هستم دیود به نظرت بهترین مدلی که به نظرت میاد از فروشگاه میشه لینک بدی و یه شماتیک کوچیکم بکشی چجوری وصل کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها

باطر ها اوکی هست بیشتر فکر برد محافظ هستم دیود به نظرت بهترین مدلی که به نظرت میاد از فروشگاه میشه لینک بدی و یه شماتیک کوچیکم بکشی چجوری وصل کنم؟
      البته این راهی بود که به ذهن بنده رسید نمیخوام خدایی نکرده شما متضرر بشی مطمعنا دوستان در انجمن راه حل های بهتری هم سراغ دارند به هر حال، تنها دیودی که توی فروشگاه دیدم که امپر بالایی داشت اینه B2n.ir/u37437 که 3 امپره بهتره از دیود قدرت 10 امپر استفاده کنی که این میشه B2n.ir/a86773 شاید از پل دیود هم بشه استفاده کرد، وصل کردنش هم ساده است کافیه به هر خروجی ماژول مثبت و منفی یک عدد وصل کنی یعنی سری کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya7080 نمایش پست ها

البته این راهی بود که به ذهن بنده رسید نمیخوام خدایی نکرده شما متضرر بشی مطمعنا دوستان در انجمن راه حل های بهتری هم سراغ دارند به هر حال، تنها دیودی که توی فروشگاه دیدم که امپر بالایی داشت اینه B2n.ir/u37437 که 3 امپره بهتره از دیود قدرت 10 امپر استفاده کنی که این میشه B2n.ir/a86773 شاید از پل دیود هم بشه استفاده کرد، وصل کردنش هم ساده است کافیه به هر خروجی ماژول مثبت و منفی یک عدد وصل کنی یعنی سری کنی.
        دستت درد نکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X