اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باطری با پورت تایپ سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژ باطری با پورت تایپ سی

سلام خدمت دوستان
    یه سوالی داشتم سلام من 3 تا باطری لیتیومی رو با ماژول محافظ شارژ باتری لیتیومی 3 سل 20A وصل کردن تا شارژ کنم حالا میخواستم با پورت تایپ سی شارژش کنم میشه یه ماژولtp4056 type c رو بهش وصل کنم ؟اگه میشه چطوری؟ اگه نمیشه چیکار کنم؟
    و ماژول شارژِ که توی سایت هست (کد کالا3011015212) محافظ دشارژ و بالانسر نداره تا اونجایی که من فهمیدم
    و مشکل دوم که من برد ها وماژول ها رو توی قاب پروژه بستم و تعویض بشدن مشکله
    راه حلش چیه؟​

نمیشه تا جایی که میدونم یه مدل ماژول ۳ سل هست که تایپ سی هست تو دیجی کالا دیدیم سرچ کن 3s2a
    اونم با 5-6 ولت کار میکنه احتمالا عمر مفیدی نخواهد داشت قیمتش 200-300 تومن بود منطقی نبود باید موقع بستن مونتاژ یه پورت شارژ میذاشتین براش پورت اداپتوری

دیدگاه

ممنون که جواب دادی خروجی tp4056 چند ولته میشه با افزاینده ولتاژ بین tp4056و ماژول شارژر 3سل اینکار رو انجام داد خروجی tp4056 رو 12کنه و به ماژول برسونه؟

دیدگاه

مثلا این ماژول مبدل افزاینده ولتاژ 5 ولت به 12 ولت XL6009/LM2577
        هست یا چند نمونه دیگه تو سایت هست کدومش مناسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها
          نمیشه تا جایی که میدونم یه مدل ماژول ۳ سل هست که تایپ سی هست تو دیجی کالا دیدیم سرچ کن 3s2a
          اونم با 5-6 ولت کار میکنه احتمالا عمر مفیدی نخواهد داشت قیمتش 200-300 تومن بود منطقی نبود باید موقع بستن مونتاژ یه پورت شارژ میذاشتین براش پورت اداپتوری
          دوست عزیز میشه به سوال های بالا یه نگاهی بندازی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X