اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول bl3221 /bk3221

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول bl3221 /bk3221

سلام
    ماژول bl3221 رو از همین سایت خریدم و فکر میکردم راه اندازیش کار خاصی نداشته باشه
    هیچ رفرنس متوالی براش نیست
    پول اپ یا پول داون پایه های led و gpio نامشخص ه
    یکی از پایه ها هم نوشته روی ماژول واضح نیست و نمی تونم بخونم چی نوشته

الان هم که تغذیه اش میکنم، بلوتوثش توسط موبایل شناخته میشه ولی صدا رو از بلندگو پخش نمیکنه
    صدای میکروفن رو هم به گوشی نمیفرسته

کسی با این ماژول کار کرده که بتونه راهنمایی کنه؟

نوشته اصلی توسط h.r.h نمایش پست ها
    سلام
    ماژول bl3221 رو از همین سایت خریدم و فکر میکردم راه اندازیش کار خاصی نداشته باشه
    هیچ رفرنس متوالی براش نیست
    پول اپ یا پول داون پایه های led و gpio نامشخص ه
    یکی از پایه ها هم نوشته روی ماژول واضح نیست و نمی تونم بخونم چی نوشته

الان هم که تغذیه اش میکنم، بلوتوثش توسط موبایل شناخته میشه ولی صدا رو از بلندگو پخش نمیکنه
    صدای میکروفن رو هم به گوشی نمیفرسته

کسی با این ماژول کار کرده که بتونه راهنمایی کنه؟
    سلام و درود ،
    در گوشی به چه شکل شانسایی میشه؟
    آیا وقتی پین های Play و Mute رو پول آپ یا پول داون میکنید درگوشی واکنشی موقع پخش آهنگ و فیلم وجود داره؟
    تغذیه این ماژول 3.3 ولت هست و لازمه برای کارکرد تمام بخش ها پین های VMIC و VDD3V3 به تغذیه وصل بشن.
    در مورد پین V+ شک دارم که باید وصل بشه یا نه.
    احتمالا مشکل شما در بخش تامین تغذیه بخش صوتی ماژول باشه.

دیدگاه

از اونجایی که این ماژول هیچ داکیومنتی نداشت، به آزمون و خطا متوسل شدم????
      هنوز نمیدونم دکمه میوت کاربردش چیه !
      با آزمون و خطا متوجه شدم که در هنگام اتصال باید play پول اپ بشه تا اتصال رو قبول کنه
      به عنوان هندزفری شناخته میشه
      گویا پین mic برای اتصال مستقیم به میکروفن نیست و یک preamplify نیاز داره ولی هنوز تستش نکردم
      همچنان با پین های ال ای دی مشکل دارم چون هنوز نتونستم روشن شدن یا چشمک زدنشون رو ببینم
      در مورد صدای خروجی هم قبلا و با خیلی از ماژول های دیگه، خروجی dac به حدی قوی بود که یه هدست یا هدفون کوچیک رو راه بندازه، و برای بلندگو بزرگ نیاز به امپیفای داشتم
      ولی با این ماژول حتی با کوچکترین ترین هدست هم، خروجی نداشتم و زمانی هم که سیگنال خروجی رو امپلیفای کردم، نویز بسیار بالایی داشت
      الان میخوام مرحله preamplify رو هم اضافه کنم که شاید اوکی بشه
      همه این ها با آزمون و خطا بود و هنوز نقاط مبهمی داره این ماژول

از جمله led
      mute
      mic

دیدگاه

پین +v هم برای افزایش صداست
        ۴ تا گراند داره و هر سه رو به هم وصل کردم ولی نمیدونم اصلا نیاز بوده این کار رو بکنم یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.r.h نمایش پست ها
          از اونجایی که این ماژول هیچ داکیومنتی نداشت، به آزمون و خطا متوسل شدم????
          هنوز نمیدونم دکمه میوت کاربردش چیه !
          با آزمون و خطا متوجه شدم که در هنگام اتصال باید play پول اپ بشه تا اتصال رو قبول کنه
          به عنوان هندزفری شناخته میشه
          گویا پین mic برای اتصال مستقیم به میکروفن نیست و یک preamplify نیاز داره ولی هنوز تستش نکردم
          همچنان با پین های ال ای دی مشکل دارم چون هنوز نتونستم روشن شدن یا چشمک زدنشون رو ببینم
          در مورد صدای خروجی هم قبلا و با خیلی از ماژول های دیگه، خروجی dac به حدی قوی بود که یه هدست یا هدفون کوچیک رو راه بندازه، و برای بلندگو بزرگ نیاز به امپیفای داشتم
          ولی با این ماژول حتی با کوچکترین ترین هدست هم، خروجی نداشتم و زمانی هم که سیگنال خروجی رو امپلیفای کردم، نویز بسیار بالایی داشت
          الان میخوام مرحله preamplify رو هم اضافه کنم که شاید اوکی بشه
          همه این ها با آزمون و خطا بود و هنوز نقاط مبهمی داره این ماژول

از جمله led
          mute
          mic
          خب بله وقتی مرجع رسمی برای راه اندازی وجود نداره ، تنها راه آزمون و خطا هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X