اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش توان ماژول کاهنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش توان ماژول کاهنده

خسته نباشید دوستان یه سوالی دارم اونم اینکه من یه ماژول کاهنده ۲۰ امپری با توان ۳۰۰ وات دارم که البته تو فروشگاه eca هم موجود هست و خروجی این ماژول بین ۱.۲ تا ۳۶ ولت هست حالا من میخوام تو ولتاژ ۳۶ ولت بتونم با تامین برق کافی خروجی ۳۶۰ ولت ۲۰ امپری یا همون حدود داشته باشم که میشه ۷۲۰ وات!! حالا سوال اینجاست که این ماژول دو تا ترانزیستور dip داره برای سوییچ زنی که جمع توان جفتشون میشه ۳۰۰ وات حالا من میتونم بیام دو تا ترانزیستور مشابه اما با توان بالاتر نصب کنم روی ماژول و توان خروجی بیشتری بگیرم یا خیر ؟

نوشته اصلی توسط امیر_سلیمانیان نمایش پست ها
    خسته نباشید دوستان یه سوالی دارم اونم اینکه من یه ماژول کاهنده ۲۰ امپری با توان ۳۰۰ وات دارم که البته تو فروشگاه eca هم موجود هست و خروجی این ماژول بین ۱.۲ تا ۳۶ ولت هست حالا من میخوام تو ولتاژ ۳۶ ولت بتونم با تامین برق کافی خروجی ۳۶۰ ولت ۲۰ امپری یا همون حدود داشته باشم که میشه ۷۲۰ وات!! حالا سوال اینجاست که این ماژول دو تا ترانزیستور dip داره برای سوییچ زنی که جمع توان جفتشون میشه ۳۰۰ وات حالا من میتونم بیام دو تا ترانزیستور مشابه اما با توان بالاتر نصب کنم روی ماژول و توان خروجی بیشتری بگیرم یا خیر ؟
    با سلام، فکر کنم بعضی از اعداد رو اشتباه تایپ کردید.
    با تقویت ماسفت ها میتونید به شکل جزئی توان رو افزایش بدید.
    ولی برای این میزان افزایش لازمه سلف و دیود و خازن های خروجی هم تعویض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام، فکر کنم بعضی از اعداد رو اشتباه تایپ کردید.
      با تقویت ماسفت ها میتونید به شکل جزئی توان رو افزایش بدید.
      ولی برای این میزان افزایش لازمه سلف و دیود و خازن های خروجی هم تعویض کنید.
      (متشکر از راهنماییتون)
      بله یه سری اشتباهات تو اعداد و ارقام پیش اومد ولی سوالم اینه که اگه قطر سیم سلف و ظرفیت خازن هه رو افزایش بدم تا چه حدودی میتونم افزایش توان داشته باشم؟ به علاوه ی ماسفت ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر_سلیمانیان نمایش پست ها
        (متشکر از راهنماییتون)
        بله یه سری اشتباهات تو اعداد و ارقام پیش اومد ولی سوالم اینه که اگه قطر سیم سلف و ظرفیت خازن هه رو افزایش بدم تا چه حدودی میتونم افزایش توان داشته باشم؟ به علاوه ی ماسفت ها
        اگر به مواردی که گفتید ، هسته سلف هم اضافه کنید ، میتونید تقریبا نا محدود توان رو افزایش بدید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X