اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل افزاینده دی سی به دی سی ۱۵۰۰وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل افزاینده دی سی به دی سی ۱۵۰۰وات

سلام ، سئوالی داشتم درباره مبدل افزاینده دی سی ۱۵۰۰ واتی که در سایتم هست ، میخواستم ببینم آیا به این ماژول افزاینده میشه در ورودی ۱۲ ولت ۵۰ آمپر یا ۱۰۰ آمپر بدیم و در خروجی
    با تنظیم مولتی ترن ۳۶ ولت و ۱۰ آمپر بگیریم یعنی ۳۶۰ وات
    و منبع ما باطری اسیدی خودرو هست و این افزاینده رو برای
    ی موتور براشلس ۴۰۰ واتی میخوام که تقریبا روزی ۷یا ۸ ساعت کار کنه و این باطری فقط برای همین موتور براشلس هست یعنی فقط بهمین موتور برق میده در صندوق عقبه و بوسیله دینام وات بالاتر شارژم میشه ممنون ، آیا کسی میتونه کمک کنه بمن
    جدیدترین ویرایش توسط Ami.99; ۱۵:۵۴ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶.

نوشته اصلی توسط Ami.99 نمایش پست ها
    سلام ، سئوالی داشتم درباره مبدل افزاینده دی سی ۱۵۰۰ واتی که در سایتم هست ، میخواستم ببینم آیا به این ماژول افزاینده میشه در ورودی ۱۲ ولت ۵۰ آمپر یا ۱۰۰ آمپر بدیم و در خروجی
    با تنظیم مولتی ترن ۳۶ ولت و ۱۰ آمپر بگیریم یعنی ۳۶۰ وات
    و منبع ما باطری اسیدی خودرو هست و این افزاینده رو برای
    ی موتور براشلس ۴۰۰ واتی میخوام که تقریبا روزی ۷یا ۸ ساعت کار کنه و این باطری فقط برای همین موتور براشلس هست یعنی فقط بهمین موتور برق میده در صندوق عقبه و بوسیله دینام وات بالاتر شارژم میشه این سئوال منه و خواهشن منتظر جوابم چون میخوام بدونم برای خرید تعداد این ماژول
    یه لینک بزار که بشه توضیحات و مشخصات کالا رو خوند و نظر داد ضمنا میتونی با بخش فنی فروشگاه تماس بگیری تا راهنماییت کنن.

دیدگاه

سلام
      دو ترانس 10 ولت 6 امپر
      24 ولت 1.2 امپر دارم
      و میخوام خروجی حداقل امپر 10 یا 15 امپر داشته باشم
      چ ماژولی پیشنهاد میدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر_ذ نمایش پست ها
        سلام
        دو ترانس 10 ولت 6 امپر
        24 ولت 1.2 امپر دارم
        چ ماژولی پیشنهاد میدید
        باسلام
        از ترانس اولی که 10-6 هست میتونید استفاده کنید البته نباید ولتاژ درخواستیتون بیشتر از 6 ولت باشه (برای 15 آمپر این مقدار باید 4 ولت باشه).
        خروجی ترانس رو یکسوسازی کنید و به یک مبدل سوئیچینگ باک آمپر بالای حداقل 15-20 آمپر بدید. یکم پیدا کردنش سخته ولی پیدا میشه.
        موفق باشید
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

باسلام
          از ترانس اولی که 10-6 هست میتونید استفاده کنید البته نباید ولتاژ درخواستیتون بیشتر از 6 ولت باشه (برای 15 آمپر این مقدار باید 4 ولت باشه).
          خروجی ترانس رو یکسوسازی کنید و به یک مبدل سوئیچینگ باک آمپر بالای حداقل 15-20 آمپر بدید. یکم پیدا کردنش سخته ولی پیدا میشه.
          موفق باشید

ممنون از پاسختون
          تو الکترونیک تاره واردم.
          درست متوجه منظورتون نشدم اگ میشه بیشتر توضیح بدید.
          و اینکه اینکار ک شما میگید
          هزینش نسبت به خرید یک منبع تغذیه سوئیچینگ​ آمپر بالا مثل چقدر فرق میکنه؟
          خرید منبع تغذیه سوئیچینگ فلزی 12v-10A با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع ترانس پاور سوییچینگ صنعتی و سایر منابع تغذیه، باتری و شارژر‌های جدید الکترونیکی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر_ذ نمایش پست ها
            سلام
            دو ترانس 10 ولت 6 امپر
            24 ولت 1.2 امپر دارم
            چ ماژولی پیشنهاد میدید
            درود
            سوالتان نامفهوم است میخواهید جریان حداقل 10 یا 15 آمپر در خروجی داشته باشید با چه ولتاژی؟
            توان ورودی و خروجی ترانسها و سایر منابع تغذیه ( حاصلضرب ولتاژ در جریان) حد اکثر میتواند برابر باشد (در حالت ایده آل و بدون در نظر گرفتن تلفات).​

دیدگاه

دو ترانس با ولتاژ متفاوت را نباید به هم متصل کنیم
              برای هر ترانس یک پل دیود و خازن بزارید که تبدیل به dc کنه و دو تا ولتاژ dc داشته باشید
              بعد برای هر ولتاژ یک مبدل dc-dc استفاده کنید و خروجی هردو رو یک ولتاژ ست کنید
              اینجوری جریان خروجیتون افزایش پیدا میکنه
              یک راه دیگه که بخواهید یک ماژول استفاده کنید یکم پیچیده تر میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
                یه لینک بزار که بشه توضیحات و مشخصات کالا رو خوند و نظر داد ضمنا میتونی با بخش فنی فروشگاه تماس بگیری تا راهنماییت کنن.
                چجوری لینک میشه گذاشت ، من ی سئوال کردم برای مبدل ۱۵۰۰ واتی ، سایت میگه برو انجمن ، اینجا میام کسی جواب نمیده ، بعد شما میگی لینگ بذار من پست گذاشتم دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ami.99 نمایش پست ها

چجوری لینک میشه گذاشت ، من ی سئوال کردم برای مبدل ۱۵۰۰ واتی ، سایت میگه برو انجمن ، اینجا میام کسی جواب نمیده ، بعد شما میگی لینگ بذار من پست گذاشتم دیگه
                  با سلام،
                  بنظر منظورتون این ماژول هست :
                  خرید ماژول تغذیه دی سی dc-dc مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC بوست BOOST افزاینده ولتاژ 1500وات جریان 30 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی قیمت مناسب فروشگاه ECA

میتونید برای کاربرد مورد نظرتون استفاده کنید ، اما چون مدت زیادی استفاده میکنید ، لازمه فن ماژول رو با فن بزرگتری جایگزین کنید.
                  ضمنا جریانکشی خروجیتون هم نباید بیشتر از ۱۰ آمپر بشه.

دیدگاه

بله همینه ۱۵۰۰ واتی مبدل افزاینده دی سی به دی سی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X