اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار محافظ بلندگو و نویزگیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار محافظ بلندگو و نویزگیر

سلام. کسی میتونه درباره این مدار کمک کنه؟ ورودی PRO چی هست؟ قطعه بدون مشخصات گوشه پایین و چپ مدار چیه؟ درباره ظرفیت و مشخصات سلف میشه نظر داد؟

pcb-pr-elec-forest.ir2.pdf - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

نوشته اصلی توسط arash0ghofrani@gmail.com نمایش پست ها
    سلام. کسی میتونه درباره این مدار کمک کنه؟ ورودی PRO چی هست؟ قطعه بدون مشخصات گوشه پایین و چپ مدار چیه؟ درباره ظرفیت و مشخصات سلف میشه نظر داد؟

https://uupload.ir/view/pcb-pr-elec-....ir2_695v.pdf/
    با سلام و درود،
    بنظر سوکت PRO مخفف حرف Protect هست و با توجه به طرح PCB به نظر کاربردی نداره!
    قطعه بدون مشخصات پایین سمت چپ هم مقاومت حرارتی NTC هست.
    دو سلف در مدار هم معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ دور سیم نمره ۰.۸ با فطر کویل ۱ سانتی متر هست.
    ضمنا پایه ۱ آیسی ۵۵۵ که تغذیه GND هست هم به خط تغذیه اصلی وصل نشده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود،
      دو سلف در مدار هم معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ دور سیم نمره ۰.۸ با فطر کویل ۱ سانتی متر هست.
      بینهایت ممنونم.
      یک سوال دیگه. با توجه به PCB به جای رله دو کنتاکت میشه از رله تک کنتاکت استفاده کرد؟ چون پایه های 5 و 6 کلا بی استفاده است و پایه های 1 و 2 بهم وصله و 3 و 4 هم بهم وصله.
      درباره پایه 1 آی سی 555 هم پیشنهاد شما چیه؟
      برای سلف میشه سلف توروئیدی معادلش رو استفاده کرد؟ با چه ظرفیتی؟

دیدگاه

بینهایت ممنونم.
        یک سوال دیگه. با توجه به PCB به جای رله دو کنتاکت میشه از رله تک کنتاکت استفاده کرد؟ چون پایه های 5 و 6 کلا بی استفاده است و پایه های 1 و 2 بهم وصله و 3 و 4 هم بهم وصله.
        درباره پایه 1 آی سی 555 هم پیشنهاد شما چیه؟
        برای سلف میشه سلف توروئیدی معادلش رو استفاده کرد؟ با چه ظرفیتی؟
        میتونید رله تک کنتاکت هم استفاده کنید،
        پایه ۱ آیسی هم مسلما باید وصل بشه به GND
        و اینکه سلف مورد استفاده باید هسته هوا باشه.
        در صورت امکان لینک منبع مدار رو بذارید تا کیفیت و عملی بودنش رو بیشتر بررسی کنم.

دیدگاه

با سلام و درود،
          الان که دوباره مدار رو بررسی کردم فکر کنم یه اشکال دیگه هم داره. پایه های فرمان رله بالایی هر دو پایه گراند هست و رله پایینی یکی از پایه های فرمان رله رو هواست و به جایی وصل نیست.

دیدگاه

میتونید رله تک کنتاکت هم استفاده کنید،
            پایه ۱ آیسی هم مسلما باید وصل بشه به GND
            و اینکه سلف مورد استفاده باید هسته هوا باشه.
            در صورت امکان لینک منبع مدار رو بذارید تا کیفیت و عملی بودنش رو بیشتر بررسی کنم.
            محافظ بلندگو دو کاناله همراه با pcb با ایسی NE555 - کانال تلگرام فرابرق shoker123@

دیدگاه

الان که دوباره مدار رو بررسی کردم فکر کنم یه اشکال دیگه هم داره. پایه های فرمان رله بالایی هر دو پایه گراند هست و رله پایینی یکی از پایه های فرمان رله رو هواست و به جایی وصل نیست.

دیدگاه

دقیقا همونطور که شما حدس زدید مدار اشکال داره. هم پایه گراند آی سی و هم پایه فرمان رله اشتباهه.
                از یه جای دیگه مدار درست رو پیدا کردم.

ولی اینم باز ورودی پرو داره که معلوم نیست چیه. شاید شما از روی شماتیک مدار بفهمید چیه.

دیدگاه

دقیقا همونطور که شما حدس زدید مدار اشکال داره. هم پایه گراند آی سی و هم پایه فرمان رله اشتباهه.
                  از یه جای دیگه مدار درست رو پیدا کردم.

ولی اینم باز ورودی پرو داره که معلوم نیست چیه. شاید شما از روی شماتیک مدار بفهمید چیه.
                  شماتیک لینکی که گذاشتید درسته، ولی در PCB ترانزیستور BD140 وجود داره که در شماتیک نیست‌.
                  پایانه PRO هم ورودی هست، که وقتی مدار آمپلی فایر در استندبای باشه، باید ۵ الی ۱۲ ولت بشه که باعث قطع شدن رله میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X