اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه کارکرد تستر باتری LX-EL01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه کارکرد تستر باتری LX-EL01

ضمن عرض سلام من این ماژول رو از سایت تهیه کردم ولی دقت نکردم و ماژول فاقد lcd هست و راهنمای رو هم پیدا نکردم
    ۱- آیا باید باتری هنگام تست کامل شارژ باشه؟ من یک باتری هندزفری خریدم و قبل از اتصال می‌خوام با این تست کنم خوب این ها شارژر جدا نداره تا داخل هندزفری نشینه
    ۲ـ چطوری بفهمم که سلامت باتری چطوره چون نمایشگر نداره.
    ۳- با شرح بالا یه ماژول دیگه که نمایشگر داره بخرم و این رو رد کنم؟
    ممنون میشم. راهنمایی بفرمایید

این ماژول یه دامی لود هست که جریان ثابت رو در ولتاژ های متفاوت میتونه بکشه
    برای تست پاوربانک یا باتری استفاده میشه که همراه اون باید یک مانیتور ولتاژ هم باشه که مشخص کنه ظرفیت باتری در آمپری که میکشه و افت ولتاژ اون در ساعت چقدر است
    شما باتری رو کامل شارژ کنید که به 4.2 برسه ، بعد به این ماژول متصل کنید و پتانسیومتر رو جوری تنظیم کنید که یه جریان استاندارد باتری ازش بکشه
    بعد ساعت بگیرید ببینید در چه مدت به ولتاژ 3.7 میرسه
    اونوقت میتونید ظرفیت باتری رو محاسبه کنید

دیدگاه

ممنون لطفاً فرمول ولتاژ و زمان و ظرفیت اینکار رو هم بگذارید، البته ولتاژ روی باتری ۳.۷ هست، میشه ولتاژ بالاتر بهش داد؟ من یک پاور سوپلای دارم البته

دیدگاه

بصورت خیلی خلاصه ظرفیت باتری به صورت آمپر ساعت یا میلی آمپر ساعت هست بعنوان مثال اگر یک باتری یک آمپر ساعت باشد یک ساعت طول میکشد تا یک آمپر رو از ولتاژ 4.2 تا 3.7 بدهد
        یا اینکه دو ساعت طول میکشد 500 میلی آمپر رو در ولتاژ گفته شده بدهد
        شما یک پنجم ظرفیت نامی باتری رو روی دامی لود ست کنید ، ولتاژ باتری رو روی 4.2 ببرید (با استفاده از روش شارژ استاندارد) سپس تایم بگیرید تا چه مدتی ولتاژتون به 3.7 می رسد
        مدارهای تستر ظرفیت همینکارو انجام میدهند البته به صورت اتوماتیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X