اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور صدا

سلام
    لازم دارم با وقتی صدای محیط از یک حدی بالاتر می رود در اتاق چراغی برای هشدار به مدت سه یا 5 ثانیه روشن شود
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چطور آن را بسازم​​

درود
    مدارات حساس به صدا بسیار متنوع هستند از انواع بسیار ساده ای که با دست زدن ، سوت زدن یک رله را بکار می اندازند(وسیله ای را روشن یا خاموش میکنند) تا انواعی که با میکرو کنترلر ساخته میشوند و میتوانند به فرکانس خاص با شدت خاصی حساس بوده و عکس العمل نشان دهند باید از پروژه خود تعریف دقیق تری ارائه دهید. منظورم این است که اولا این محیط چیست (اتاق است ، اتوموبیل است ، داخل یک جعبه است ... ؟) همچنین محیطی که ذکر کردید چه صداهایی با چه شدتی وجود دارند و میخواهید مدار به کدامیک از این صداها عکس العمل نشان دهد ؟
    جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۹:۲۲ ۱۴۰۳/۰۸/۲۲.

دیدگاه

• morteza228
      morteza228 دیدگاه ثبت کرد
      Editing a comment
      خیلی ممنونم از پاسخ دقیق شما
      یک اتاق سه در سه است که صدای ابزار و گفت و گو وقتی از یه حدی بالاتر می رود می خواهم یک چراغ هشدار برای چند ثانیه روشن باشد
      الان قصد سفارش ماژول میکروفن ky-037 و ماژول رله 12 ولت دارم اما نمی دانم جواب می دهد
      بابت تاخیر قطع 5 ثانیه هم اصلا ایده ای ندارم که در حد دانش غیر حرفه ای ها مثل من باشد
      جدیدترین ویرایش توسط morteza228; ۲۳:۵۲ ۱۴۰۳/۰۸/۲۳.

برای پیاده‌سازی پروژه تشخیص صدا با آردوینو، به قطعاتی مانند آردوینو (Uno یا Nano)، سنسور صوتی (مثل KY-037)، LED یا ماژول رله نیاز دارید. سنسور صوتی را به آردوینو متصل کرده و پایه خروجی آن را به یک پایه دیجیتال (مثلاً D2) وصل کنید. همچنین LED یا ماژول رله را برای روشن کردن چراغ به آردوینو متصل کنید. با نوشتن کدی ساده در Arduino IDE، آردوینو می‌تواند صدای تشخیص داده‌شده را پردازش کرده و LED یا رله را برای مدت مشخصی روشن کند. تنظیم حساسیت سنسور و تست در مانیتور سریال برای اطمینان از عملکرد صحیح ضروری است.

خرید انواع بردهای آردوینو اعم از بردهای یونو UNO ، مگا MEGA 2560 ، میکرو MICRO ، نانو NANO و... با قیمت های مناسب

دیدگاه

• morteza228
      Editing a comment
      خیلی ممنونم از راهنمایی شما دقیق شما
      برای یک اتاق سه در سه است که صدای ابزار و گفت و گو وقتی از یه حدی بالاتر می رود می خواهم یک چراغ هشدار برای چند ثانیه روشن باشد
      دانش برنامه دادن را ندارم
      با ماژول میکروفن ky-037 و ماژول رله 12 ولت می شود کار را انجام داد
      جواب می دهد؟
      بابت 5 ثانیه روشن ماندن هم اصلا نمی دانم چه کنم ه ساده باشد

درود
    نمیدانم تا چه اندازه با الکترونیک آشنایی دارید از آنجایی که ذکر کرده اید ساده باشد لذا من مدار یک کیت صوتی را برای شما ارسال میکنم که دارای حساسیت قابل تنظیم است لینک زیر را ببینید:

البته مدارهای بسیار پیشرفته تر با میکروکنترلر هم میتوان ارائه کرد ولی هم گرانتر هست و هم نیاز به دانش بالاتری در الکترونیک دارد.

دیدگاه

• morteza228
      Editing a comment
      سپاس از لطف شما
لطفا صبر کنید...
X