اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر رله قطع وصل ساعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تایمر رله قطع وصل ساعتی

سلام
    یه رله میخواستم هر 8 ساعت دو دفعه پشت سر هم وصل بشه (یعنی کلید پاور خاموش و مجدد روشن شود) و بتونه روی دستگاه با عمر طولانی مدت کار کنه
    تو سایت یه نمونه خریدم که نهایت 3 ساعت زمان رو میشمرد و حالتی نداشت که دو دفعه پشت سر هم وصل بشه
    لطفا ممکنه راهنمایی کنید

نوشته اصلی توسط mohammadh__heydari نمایش پست ها
    سلام
    یه رله میخواستم هر 8 ساعت دو دفعه پشت سر هم وصل بشه (یعنی کلید پاور خاموش و مجدد روشن شود) و بتونه روی دستگاه با عمر طولانی مدت کار کنه
    تو سایت یه نمونه خریدم که نهایت 3 ساعت زمان رو میشمرد و حالتی نداشت که دو دفعه پشت سر هم وصل بشه
    لطفا ممکنه راهنمایی کنید
    سلام
    انواع و اقسام تایمر در بازار موجوده که اگر بگردید گیرتون میاد، سری به تولیدات شیواامواج، برنا، Theben و مارکهای رایج بزنید قطعا به نتیجه میرسید، اگرم گیرتون نیومد باید یک مدار فرمان ساده بسازید که تابلو سازها و همکاران در بخش برق صنعتی تو هرمحله و شهر از پسش بر میان اما خب هزینه میبره.
    اراه دیگه اینه که طراحان و سازندگان مثل من براتون بسازند، کافیه اطلاعات بیشتری در مورد سطح ولتاژ و جریان خروجیتون بدید اما در نظر داشته باشید که اگر جنس خوب بخواید اختصاصی بسازید هزینش بیشتر از انواع آماده در بازار هستش.
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
      انواع و اقسام تایمر در بازار موجوده که اگر بگردید گیرتون میاد، سری به تولیدات شیواامواج، برنا، Theben و مارکهای رایج بزنید قطعا به نتیجه میرسید، اگرم گیرتون نیومد باید یک مدار فرمان ساده بسازید که تابلو سازها و همکاران در بخش برق صنعتی تو هرمحله و شهر از پسش بر میان اما خب هزینه میبره.
      اراه دیگه اینه که طراحان و سازندگان مثل من براتون بسازند، کافیه اطلاعات بیشتری در مورد سطح ولتاژ و جریان خروجیتون بدید اما در نظر داشته باشید که اگر جنس خوب بخواید اختصاصی بسازید هزینش بیشتر از انواع آماده در بازار هستش.
      موفق باشید
      ممنون ولی در ابعاد صنعتی نیست که دستمون باز باشه
      در حد به برد کوچیک با تغذیه 12 ولت یا 110 ولتac امیدوار بودم از این ماژول هایی که همینجا هست یکیش مناسب باشه
      برد قراره در بخاری های ژاپنی استفاده بشه کارشم اینه که هر 7 ساعت دوبار نرمال اوپن رو قطع و وصل کنه (که بخاری خاموش و روشن بشه) قیمتش باید اقصادی باشه که برای مشتری و من تعمیر کار به صرفه در بیاد چون قیمت کل یه بخاری 3 ملیونه و تموم مدل های جدید این بخاری ها به این برد نیاز دارن

چجوری میشه انجامش داد؟یاعلی
      جدیدترین ویرایش توسط mohammadh__heydari; ۲۱:۴۹ ۱۴۰۳/۰۹/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadh__heydari نمایش پست ها

ممنون ولی در ابعاد صنعتی نیست که دستمون باز باشه
        در حد به برد کوچیک با تغذیه 12 ولت یا 110 ولتac امیدوار بودم از این ماژول هایی که همینجا هست یکیش مناسب باشه
        برد قراره در بخاری های ژاپنی استفاده بشه کارشم اینه که هر 7 ساعت دوبار نرمال اوپن رو قطع و وصل کنه قیمتش باید اقصادی باشه که برای مشتری و من تعمیر کار به صرفه در بیاد چون قیمت کل یه بخاری 3 ملیونه
        و قابل استفاده طولانی مدت داشته باشه
        چجوری میشه انجامش داد؟یاعلی
        یک ماژول تایمر معمولی مثل اینا بخر تنظیمش کن رو 8 ساعت:
        ماژول تايمر رله 5V ولت FUNCTIONS - MODULE Relay TIMER - انواع ماژول کنترل رله - ماژول تایمر مولتی فانکشن دارای رله یک ماژول بسیار کاربردی است که قابلیت های جذابی برای آن طراحی شده است. این ماژول قابل برنامه ریزی، قابلیت تحریک شدن توسط سیگنال بیرونی را دا

اگر مد قطع و وصل متوالی نداشت برا اینکه بعدش خروجی تایمر قطع و وصل شه کنتاکت رله سر راهش بگذارید که اون رله خروجی اون تایمر رو قطع و وصل کنه

دیدگاه

سلام

تایمر دیجیتال روپنلی 6 الی 30 ولت مدل XY-WJ01

برای عملکرد مورد نیاز شما (8 ساعت تأخیر + دو قطع و وصل متوالی) میتونه مناسب باشه.
          • تنظیم T1 = 28800 ثانیه (8 ساعت).
          • تنظیم T2 برای اولین قطع و وصل (مثلاً 1 ثانیه).
          • تنظیم T3 برای فاصله بین دو قطع و وصل (مثلاً 1 ثانیه).

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X