اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست معرفی ماژول فرستنده و گیرنده رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست معرفی ماژول فرستنده و گیرنده رله

با سلام
    دوستان نیاز به یک ماژول دارم که فرستنده از یک رله دستور رو بگیره و در گیرنده یک رله رو فعال کنه ، آیا چنین ماژولی به صورت آماده وجود داره؟

نوشته اصلی توسط mostafacar20 نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان نیاز به یک ماژول دارم که فرستنده از یک رله دستور رو بگیره و در گیرنده یک رله رو فعال کنه ، آیا چنین ماژولی به صورت آماده وجود داره؟
    سلام
    فرستنده میتونه با هر چی تحریک شه این که شما میخوای با یک کلید تحریک کنی یا کنتاکت رله به خودت بستگی داره ... تو بازار معمولا بصورت ریموتی و پین دار ساخته میشه که بشه با کلید یا هر چیز دیگر تحریک کرد.
    تابحال به این موضوع فکر کردید که چرا باید بعنوان سازنده برا کسی که ماژول میسازه مهم باشه که شما میخوای با چی تحریکش کنی؟
    قسمت دوم فرمایش شما منطقی تره چون در گیرنده میشه هر چیزی رو تحریک کرد که بدلیل پرکاربرد بودن این امر ماژول های متعددی با تعداد رله های مختلف وجود داره

دیدگاه

با سلام
      اگر قصد دارید از یک رله برای ارسال فرمان استفاده کنید و در گیرنده نیز یک رله فعال شود، می‌توانید از یکی از این گزینه‌ها استفاده کنید:

ماژول RF (رادیویی) 433MHz: این ماژول‌ها معمولاً به همراه فرستنده و گیرنده هستند و می‌توانید آن‌ها را برای ارسال سیگنال‌های رله به کار ببرید. به کمک این ماژول‌ها می‌توانید یک رله را از راه دور کنترل کنید.

خرید انواع ماژول ها و ریموت کنترلرهای رادیویی RF در طرح ها، تعداد کانال ها و فرکانس های مختلف 315 و 443 مگاهرتز با قیمت های مناسب

ماژول‌های وای‌فای (مثل ESP8266 یا ESP32): اگر می‌خواهید از طریق شبکه Wi-Fi یا اینترنت کنترل کنید، می‌توانید از این ماژول‌ها همراه با یک رله کنترل برای ارسال و دریافت فرمان‌ها استفاده کنید.

انواع ماژول های شبکه و وای فای WIFI و سری کامل ماژول های ESP32 ESP01 ESP8266 از اجزای اصلی تشکیل دهنده تجهیزات هوشمند سازی و اینترنت اشیا IOT با قیمت های مناسب

ماژول بلوتوث (مثل HC-05): برای کنترل رله‌ها به صورت بی‌سیم از طریق بلوتوث، می‌توانید از ماژول‌های بلوتوث استفاده کنید. این ماژول‌ها معمولاً نیاز به یک اپلیکیشن موبایل برای ارسال فرمان دارند.

انواع ماژول های بلوتوث Bluetooth با باند فرکانسی 2.4 گیگاهرتز از قبیل HC-05،HC-08 و NRF51822 با قیمت های مناسب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
        فرستنده میتونه با هر چی تحریک شه این که شما میخوای با یک کلید تحریک کنی یا کنتاکت رله به خودت بستگی داره ... تو بازار معمولا بصورت ریموتی و پین دار ساخته میشه که بشه با کلید یا هر چیز دیگر تحریک کرد.
        تابحال به این موضوع فکر کردید که چرا باید بعنوان سازنده برا کسی که ماژول میسازه مهم باشه که شما میخوای با چی تحریکش کنی؟
        قسمت دوم فرمایش شما منطقی تره چون در گیرنده میشه هر چیزی رو تحریک کرد که بدلیل پرکاربرد بودن این امر ماژول های متعددی با تعداد رله های مختلف وجود داره
        اتفاقا مشکل اصلی من در فرستنده هست ، نمی‌خوام از ریموت کنترل استفاده کنم ، چون خودش وابسته به باتری هست (می‌خوام با منبع تغذیه فعال باشه) و دوم اینکه رله فعال میشه سیگنال رو به برد ریموت کنترل می‌فرسته و دائم فرکانس روی ریموت فرستنده فعاله ، می‌خوام فقط یکبار سیگنال بفرسته رله گیرنده رو فعال کنه و برای قطع کردن هم یکبار سیگنال ارسال کنه . دقیقا مثل سیستم های روشنایی که فقط یکبار کلید ریموت فشرده میشه ، چه برای قطع و چه برای وصل کردن. شاید با یک برد تکمیلی در کنار برد ریموت کنترل بشه اینکار رو کرد نمیدونم.

دیدگاه

اتفاقا مشکل اصلی من در فرستنده هست ، نمی‌خوام از ریموت کنترل استفاده کنم ، چون خودش وابسته به باتری هست (می‌خوام با منبع تغذیه فعال باشه) و دوم اینکه رله فعال میشه سیگنال رو به برد ریموت کنترل می‌فرسته و دائم فرکانس روی ریموت فرستنده فعاله ، می‌خوام فقط یکبار سیگنال بفرسته رله گیرنده رو فعال کنه و برای قطع کردن هم یکبار سیگنال ارسال کنه . دقیقا مثل سیستم های روشنایی که فقط یکبار کلید ریموت فشرده میشه ، چه برای قطع و چه برای وصل کردن. شاید با یک برد تکمیلی در کنار برد ریموت کنترل بشه اینکار رو کرد نمیدونم.
          ولتاژ تحریک رو میخوای با چی ایجاد کنی کلید بصورت دستی یا از کنترلری چیزی داری اونو ایجاد میکنی؟
          میکروکنترلر و plc و اینا که مشکلی ندارن براحتی با تایم 1ms میتونی یک خروجی رو قطع و وصل کنی یا pwm کار کنی.
          تو مد دستی میشه از "مولتی ویبراتور مونور استابل" استفاده کرد تا یک پالس رو به مدت دلخواه مثلا میلی ثانیه ایجاد کرد، در موردش سرچ کن اطلاعات زیادی ازش هست.
          این ماژول بعنوان فرستنده راست کارته بروحالشو ببر:
          ماژول رله 12 ولت تایمر دار با امکان تنظیم زمان تاخیر بین 0 تا 11 ثانیه
          جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۹:۳۱ ۱۴۰۳/۰۹/۲۸.

دیدگاه

درود
            مگر سیستم در بازکن ریموتی پارکینگ شبیه همین کاری را که شما میخواهید، انجام نمیدهد؟ با فشردن یک دکمه روی فرستنده ریموت یک رله را در برد گیرنده فعال کرده درب را باز میکند با فشردن دوباره دکمه روی ریموت گیرنده رله را فعال کرده درب را می بندد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X