اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت خالی شدن باتری ماژول ساعت ds3231 در چند ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

علت خالی شدن باتری ماژول ساعت ds3231 در چند ساعت

سلام
    من یک ماژول ds3231 گرفتم که به یک میکروکنترلر esp32 با i2c متصلش کردم. و هر ثانیه زمان رو ازش می گیرم.
    وقتی دستگاه خاموش هست باتری سکه ای که گذاشتم به درستی کارش رو انجام میده و زمان رو نگه می داره. تا یک هفته هم تست کردم. ولی وقتی باتری داخل ماژول هست و از طریق vcc و esp32 بهش تغذیه میدم ظرف حدود 4-5 ساعت باتریش مصرف میشه و تموم میشه.
    انگار که وقتی مدار روشن میشه کامل از باتری استفاده می کنه.
    با مولتی متر هم تست کردم و از منبع تغذیه باتری سکه ای با مولتی متر سری کردم. زمانی که مدار خاموش هست مقدار آمپر مصرفی خیلی کم بود ولی زمان کار مدار حدود 50 میلی آمپر بود! طبق اون چیزی که در دیتاشیت خوندم اگه ولتاژ vcc از VPF (power failure) بیشتر بشه ، آی سی باید سوییچ کنه از باتری به vcc. ولی ظاهرا چنین کاری انجام نمیده.
    به نظر تون آیا مشکل از ماژول هست؟ یا چیز دیگه ای هست که باید تست کنم؟
    (اون مقاومت و دیود که باتری رو شارژ می کنه رو هم برداشتم از روی مدار. هرچند ربطی به این قضیه نباید داشته باشه)
    ممنون.
    جدیدترین ویرایش توسط zatkhahi; ۱۰:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۰۹. دلیل: ds3231

نوشته اصلی توسط zatkhahi نمایش پست ها
    سلام
    من یک ماژول ds3231 گرفتم که به یک میکروکنترلر esp32 با i2c متصلش کردم. و هر ثانیه زمان رو ازش می گیرم.
    وقتی دستگاه خاموش هست باتری سکه ای که گذاشتم به درستی کارش رو انجام میده و زمان رو نگه می داره. تا یک هفته هم تست کردم. ولی وقتی باتری داخل ماژول هست و از طریق vcc و esp32 بهش تغذیه میدم ظرف حدود 4-5 ساعت باتریش مصرف میشه و تموم میشه.
    انگار که وقتی مدار روشن میشه کامل از باتری استفاده می کنه.
    با مولتی متر هم تست کردم و از منبع تغذیه باتری سکه ای با مولتی متر سری کردم. زمانی که مدار خاموش هست مقدار آمپر مصرفی خیلی کم بود ولی زمان کار مدار حدود 50 میلی آمپر بود! طبق اون چیزی که در دیتاشیت خوندم اگه ولتاژ vcc از VPF (power failure) بیشتر بشه ، آی سی باید سوییچ کنه از باتری به vcc. ولی ظاهرا چنین کاری انجام نمیده.
    به نظر تون آیا مشکل از ماژول هست؟ یا چیز دیگه ای هست که باید تست کنم؟
    (اون مقاومت و دیود که باتری رو شارژ می کنه رو هم برداشتم از روی مدار. هرچند ربطی به این قضیه نباید داشته باشه)
    ممنون.
    سلام
    ماژول ها طراحیشون متفاوته، شماتیکش رو بگذارید اگر دارید.
    مدار سوئیچ بین دو تغذیه یا از طریق 2 دیوده یا ترانزیستور که این یا خارج از آیسی قرار داره یا داخلش.
    در هر صورت تو دیتاشیت اومده و بین دو تغذیه با دو سطح ولتاژ متفاوت سوئیچ نمیکنه یجای کار میلنگه، اینم بگم گاهی برخی امکانات رو یک سری ورژن های اون محصول نیستند از این موضوع مطمئن شید که ماژول شما این امکان رو داره.
    معمولا برای ارتباط ماژول هایی مثل همین DS با میکروکنترلر یا ماژولهایی مثل همون ESP که شما دارید فقط پایه 0 ولت رو به هم متصل میکنند نه اینکه هم VCC و هم 0 ولت !
    مشخصه که اونطوری باطری شما هم آسیب میبینه اگر دیود سر راهش نباشه و مدار جریان کشی خواهد داشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X