اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در خروجی ماژولMP3 PLAYER Q10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز در خروجی ماژولMP3 PLAYER Q10

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
    حقیقتاً من یه آمپلی فایر درست کردم و برای ورودی سیگنال از یک ماژول MP3 PLAYER Q10 استفاده کردم اما ماژول مورد استفاده من نگام استفاده در خروجی آمپلی فایر نویز بسیار شدیدی می‌ندازه من با خازن تست کردم برطرف نشد نویز با تعویض رگولاتور تست کردم برطرف نشد گر راه حلی و یا ایده‌ای برای حل نویز دارید ممنون میشم راهنمایی کنید و در آخر ینکه نویز از خود آمپلی فایر به هیچ عنوان نمی‌باشد

نوشته اصلی توسط Hossein_shb نمایش پست ها
    حقیقتاً من یه آمپلی فایر درست کردم و برای ورودی سیگنال از یک ماژول MP3 PLAYER Q10 استفاده کردم اما ماژول مورد استفاده من نگام استفاده در خروجی آمپلی فایر نویز بسیار شدیدی می‌ندازه من با خازن تست کردم برطرف نشد نویز با تعویض رگولاتور تست کردم برطرف نشد گر راه حلی و یا ایده‌ای برای حل نویز دارید ممنون میشم راهنمایی کنید و در آخر ینکه نویز از خود آمپلی فایر به هیچ عنوان نمی‌باشد
    با سلام ‌‌

،،این راهکارها را ازمایش،کنید ‌..
    به امید اینکه نویز برطرف شود ...
    ۱،،،در خروجي ماژول MP3 از،مغز فریت استفاده کنید . (اگردوتا باشد بهتر است ) ..
    ۲،،،در خروجی ماژول MP3 از بوبین تیروئیدی..برای مثبت و منفی استفاده کنید
    ۳،،،، ماژول MP3 را داخل قوطی کوچک فلزی در بسته قرار داده و برای سیمهای خروجي از خازن (فید ترو) استفاده کنید .... ،،
    ،،،ممکن است که خروجی،MP3,,,و ورودی
    امپلیفایر با هم تطبیق امپدانس نداشته‌باشد
    که. این حالت هم باعث نویز در خروجی، در .بلندگو می،شود .....
    .
    بهتر است خروجی موبایل را به ورودی آمپلیفایر متصل کرده ببينيد که ایا نویز دارد یا نه ،،
    ،،،اگر بتوانید هر سه راه را با هم انجام دهید
    بنظرم نتیجه بهتری خواهد داشت ....
    این روش‌ها با فرض،این است که خود امپلیفایر نویزی نداشته باشد طبق گفته شما.
    ،،،برای آزمایش از باتری،استفاده کنید ...
    .
    موفق باشید ...
    جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۲۰:۰۴ ۱۴۰۳/۱۱/۰۴.

دیدگاه

سلام و درود دوست عزیز
      اینجا چند تا کار میگم که با انجام دادنشون نویز رو به صفر میرسونی
      1مطمعن شید گراند ماژول و آمپلی فایر به خوبی متصل شده است

2از رگولاتور های اورجینال استفاده کنید (تجربه شخصی خودم از رگولاتور lm317 فیک برای آیسی tda2822 استفاده کردم و نویز شدیدی دریافت کردم که با تعویض با قطعه اورجینال مشکل حل شد )

3بین خروجی صدای ماژول و گراند یک مقاومت یک کیلو اهم استفاده کنید

4بعد از رگولاتور حتما از خازن استفاده کنید

5سر تغذیه ماژول فیلتر rc و lc قرار دهید (با یک سلف سری کنید)

6از ولوم با اهم بالا مثلا صد کیلو یا پنجاه کیلو استفاده نکنید (ده کیلو اهم مناسب است)

​​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein_shb نمایش پست ها
        با سلام و احترام

دوست عزیز این مشکل بارها در این انجمن بحث شده و ناشی از گراند لوپ میباشد. ساده ترین و بهترین راه حذف اون نویز استفاده از مبدل DC/DC ایزوله برای تغذیه MP3 Player میباشد. میتوانید متناسب با ولتاژ تغذیه مدارتان یکی از انواع آن را استفاده نمایید. برای نمونه مدل 12 به 5 ولت را میتوانید در لینک زیر مشاهده نمایید.

موفق باشید.
        جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۹:۰۸ ۱۴۰۳/۱۱/۰۵.

دیدگاه

با عرض،سلام به شما دوست محترم
          ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌ها برای حذف نویز در MP3 Player ها و آمپلیفایر ها عبارتند از:
          1. استفاده از خازن‌های بای‌پس.در ورودی و خروجی
          2. اضافه کردن فیلتر پایین‌گذر. در ورودی و خروجی
          3. اتصال صحیح زمین
          ،(اتصال زمین ستاره ای)
          و استفاده از شیلدینگ. ( سیم شیلد و سیمهای کوتاه)
          این روش‌ها نیازی به طراحی پیچیده ندارند و می‌توانند به راحتی در مدارهای موجود پیاده‌سازی شوند....
          ..،،،،..
          موفق باشید​
          جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۲۰:۳۵ ۱۴۰۳/۱۱/۰۸.

دیدگاه

سلام من چند روز پیش یه اسپیکر بلوتوثی ساختم و دقیقا مدت زیادی رو درگیر نویز بودم، یه چندتا نکته هست ک با رعایت کردنشون به صدای شفاف میرسید ، اول اینکه برای انتقال صدا از ماژول به آمپلی سعی کنید از کابل شیلد دار استفاده کنید و تا میتونید سیمها رو کوتاه بگیرید، و دوم اینکه اگه ماژول بلوتوثی که استفاده کردین رگولاتور نداره از رگولاتور 7805 مرغوب استفاده کنید و بعد رگولاتور خازن و سر راه مثبت سلف 10-20 میکرو بشکه ای(اگه نداشتین سلف هایی که دارین رو امتحان کنید) بصورت سری و دوباره خازن بصورت موازی قرار بدید ،با این کار من تونستم نویز رو از بین ببرم، اگه از باتری استفاره نمیکنید سعی کنید از اداپتور با کیفیت استفاده کنید که نویز نداشته باشه

دیدگاه

با سلام و احترام

در ویدیوی زیر میتوانید نویز حاصل از گراند لوپ در ماژول بلوتوث را مشاهده نموده و صدای آنرا بشنوید.
              همچنین اثر استفاده از منابع تغذیه متفاوت (باک، رگولاتور خطی، مبدل DC به DC ایزوله) در میزان این نویز را مشاهده خواهید کرد.
              و درنهایت خواهید دید که در صورت استفاده از مبدل DC به DC ایزوله جهت تغذیه ماژول بلوتوث و بدون نیاز به هیچگونه قطعه اضافی مانند خازن و یا سلف این نویز از بین خواهد رفت.

موفق باشید.

دیدگاه

با سلام
                این ویدئوها مربوط به نکات خوبی است که در تاپیک گفته شده.. به این فکر میکردم اگه در موردی به صرفه نباشه ازین مبدلهای DC-DC استفاده بشه با استفاده از همون قطعات موجود و تست شاید بشه مشکلشون رو برطرف کرد مثل همون خازن صافی اضافی یا بای‌پس یا فیلترهایی که روی خط گذاشته میشه و کیفیت خود خطوط ارتباطی..
                من هم یک پلیر چینی داشتم که با باتری صدای صافی داشت اما با اتصال آداپتور و تغذیه مشترک و اینا نویز میافتاد روش..

https://www.aparat.com/v/r696co3

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X