اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال کوتاه در خروجی ماژول کاهنده lm2596s

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال کوتاه در خروجی ماژول کاهنده lm2596s

سلام من این ماژول رو خریدم. ( ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S​). دو بار شده که خروجی مدار به هم برخورد کردن و آی سی مدار ترکید و عوضش کردم. باید چکار کنم که وقتی خروجی ها اتصالی می کنند مدار نسوزه؟ با تشکر

نوشته اصلی توسط Gholampour2013 نمایش پست ها
    سلام من این ماژول رو خریدم. ( ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S​). دو بار شده که خروجی مدار به هم برخورد کردن و آی سی مدار ترکید و عوضش کردم. باید چکار کنم که وقتی خروجی ها اتصالی می کنند مدار نسوزه؟ با تشکر
    سلام
    به تناسب جریان مصرفیتون یک فیوز تندکار گچی یا شیشه ای در خروجی مدارتون با یک جعبه فیوز استفاده کنید مثل اینا:
    https://eshop.eca.ir/جا-فیوزی-/21495-جافیوز-بدون-درب-5x20-قرمز.html
    https://eshop.eca.ir/فیوز-شیشه-ای/24142-فیوز-شیشه-ای-4a-125v-سایز-6x30.html
    به سایز فیوز و جعبه دقت کنید که بهم بخورند این دوتا رو من همینجوری فرستادم اگر دقت کنی جعبه فیوز 5 در 20 میلی متری میخوره اما فیوز پائینی 6 در 30 هستش و حتما به تندکار بودندشونم دقت کن.
    فیوز رو با یکی از قطبهای خروجی ماژولت سری کن.
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۸:۲۱ ۱۴۰۳/۱۱/۰۷.

دیدگاه

ضمن تشکر از وقت و پاسخ شما
      خروجی مدار متغیر هست. این ماژول برق ورودی ۵تا ۴۰ ولت دریافت می کنه و خروجی قابل تنظیم از سه تا سی ولت میده و حداکثر جریان خروجی سه آمپر هست. یعنی آمپر و ولتاژ خروجی که میده و می گیریم ازش متغیر هست.
      حالا دقیقاچه فیوز و چند آمپری بزارم؟
      تو خروجی منفی یا مثبت بزارم هم فرقی داره؟
      یه سوال؟ بجای فیوز ، دیود یکسو کننده هم میشه گذاشت؟

دیدگاه

ضمن تشکر از وقت و پاسخ شما
        خروجی مدار متغیر هست. این ماژول برق ورودی ۵تا ۴۰ ولت دریافت می کنه و خروجی قابل تنظیم از سه تا سی ولت میده و حداکثر جریان خروجی سه آمپر هست. یعنی آمپر و ولتاژ خروجی که میده و می گیریم ازش متغیر هست.
        حالا دقیقاچه فیوز و چند آمپری بزارم؟
        تو خروجی منفی یا مثبت بزارم هم فرقی داره؟
        یه سوال؟ بجای فیوز ، دیود یکسو کننده هم میشه گذاشت؟
        سلام
        شما چه تجهیزی با چه شرایطی به خروجی این ماژول وصل کردی؟ منظورم از شرایط اینه که چند ولته و چه جریانی میکشه اون تجهیز از ماژول شما مثلا یک فن 12 ولت وصل کردی با جریان کشیه 0.5 آمپر یا مثلا یک المنت 5 ولت با جریان 1 آمپر خلاصه خروجی اون ماژول رو روی چند ولت تنظیم کردی و چه جریانی قراره از خروجیش بکشی

دیدگاه

مواقع قطع برق گاهی برای روشن کردن وسایل مختلف سه تا ۱۴ ولتی ازش استفاده می کنیم.
          حداکثر خروجی که می گیریم ۱۴ برای ال ای دی و گاهی سه ولت برای شارژر.
          در کل خروجی سه تا ۱۴ ولت ازش لازم داریم.

دیدگاه

مواقع قطع برق گاهی برای روشن کردن وسایل مختلف سه تا ۱۴ ولتی ازش استفاده می کنیم.
            حداکثر خروجی که می گیریم ۱۴ برای ال ای دی و گاهی سه ولت برای شارژر.
            در کل خروجی سه تا ۱۴ ولت ازش لازم داریم.
            سلام
            بیشتر سئوالم در مورد مقدار جریانی بود که ازش میکشید، اون led ها اگر از نوع power led باشند جریانشون زیر 0.5A هستش حالا بقیه رو نمیدونم کلا بیشترین مصرف جریانتون چقدره از ماژول باید نزدیکترین رنج فیوز رو تهیه کنید در خروجیش استفاده کنید مثلا اگر 2 آمپر مصرف دارید یک فیوز کندکار 2 آمپر یا تندکار 2.5 آمپر خوبه، فیوز بعد از وقوع اتصال کوتاه بر اثر بهم خوردن سیم ها در خروجی ماژول که جریان و ولتاژ افزایش پیدا میکنه میسوزه و اجازه تخریب قطعات ماژول رو از طریق قطع جریان نمیده همین.

دیدگاه

با سلام به شما ....
              ۱،،در ورودی ماژول از مدار محدود کننده جریان استفاده کنید ......
              ۲،،در خروجی ماژول از دیود شاتکی استفاده کنید ..
              .۳،،. در خروجی از فیوز،تندکار ۲ امپر استفاده کنید...
              ۴،،،، از یک مدار محافظت‌ از اتصال کوتاه در خروجی ..استفاده کنید
              جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۲:۵۱ ۱۴۰۳/۱۱/۰۹.

دیدگاه

با سلام و احترام

بهتر است از ماژول زیر استفاده کنید که علاوه بر کنترل ولتاژ، کنترل جریان نیز دارد و در صورت اتصال کوتاه در خروجی، آسیب نمی بیند.

موفق باشید.

دیدگاه

برای جلوگیری از اتصال کوتاه از سوکت‌های مخابراتی در خروجی ماژول ،،و ورودی مدارها استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما ....
                    ۱،،در ورودی ماژول از مدار محدود کننده جریان استفاده کنید ......
                    ۲،،در خروجی ماژول از دیود شاتکی استفاده کنید ..
                    .۳،،. در خروجی از فیوز،تندکار ۲ امپر استفاده کنید...
                    ۴،،،، از یک مدار محافظت‌ از اتصال کوتاه در خروجی ..استفاده کنید
                    ضمن تشکر از پاسخگویی شما . اگر علاوه بر سوکت مخابراتی بخوام فیوز یا دیود استفاده کنم چه مدل فیوز برگشت پذیر یا دیود شاتکی میشه گذاشت؟

دیدگاه

ضمن تشکر از پاسخگویی شما . اگر علاوه بر سوکت مخابراتی بخوام فیوز یا دیود استفاده کنم چه مدل فیوز برگشت پذیر یا دیود شاتکی میشه گذاشت؟
                      با سلام به شما ،،،
                      دیود شاتکی، ss34. ،،یا
                      ،،ss56 ,,,یا،،،>>1n5822 << ،،
                      و فیوز،سریع ۲ امپر ،،شیشه‌ای،،،
                      بعد از،دیود شاتکی استفاده کنید ......
                      >>>>>فیوز شیشه ای برگشتپذیر یا،،، .Resttable،،، ,یا پلی فیوز ها،،شناخته می شوند ...به سرعت فیوزهای شيشه ای معمولی عمل نمی کنند .
                      ،این فیوزهادارای ویژگی‌هایی هستند که از انها برای حفاظت استفاده می شود اما
                      عملکرد سریع انها مانند فیوزهای شیشه ای
                      استاندارد نیست <<<<<..
                      جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۹:۲۰ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰.

دیدگاه

سلام آی سی مدار رو عوض کردم ولی بازم خروجی مدار صفر ولت هست. دیود ss34 رو با سیم یکسره کردم گفتم شاید اون سوخته بازم ولتاژ خروجی نیومد. راه حل چیه؟

دیدگاه

سلام . از ترمینال یا خروجی نری مادگی استفاده کنید.

دیدگاه

ضمن تشکر از پاسخگویی شما
                            خود ماژول ترمینال داره که بهش سیم ممفی و مثبت و گیره سوسماری زدم. ترمینال منظور شما همون؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
                              به تناسب جریان مصرفیتون یک فیوز تندکار گچی یا شیشه ای در خروجی مدارتون با یک جعبه فیوز استفاده کنید مثل اینا:
                              https://eshop.eca.ir/جا-فیوزی-/21495-جافیوز-بدون-درب-5x20-قرمز.html
                              https://eshop.eca.ir/فیوز-شیشه-ای/24142-فیوز-شیشه-ای-4a-125v-سایز-6x30.html
                              به سایز فیوز و جعبه دقت کنید که بهم بخورند این دوتا رو من همینجوری فرستادم اگر دقت کنی جعبه فیوز 5 در 20 میلی متری میخوره اما فیوز پائینی 6 در 30 هستش و حتما به تندکار بودندشونم دقت کن.
                              فیوز رو با یکی از قطبهای خروجی ماژولت سری کن.
                              سلام ضمن تشکر از اینکه وقت گذاشتيد و پاسخ دادید.
                              الان مشکلی که هست در اثر اتصال کوتاه که در خروجی داشتم یه چیزی تو مدار سوخته که باعث شده خروجی مدار صفر ولت بشه. آی سی مدار رو عوض کردم ولی بازم خروجی مدار صفر ولت هست. دیود ss34 رو با سیم یکسره کردم گفتم شاید اون سوخته بازم ولتاژ خروجی نیومد. راه حل چیه؟ چی سوخته؟ یا چطور پیداش کنم که چی تو مدار سوخته؟
                              با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X