با سلام به شما ....
۱،،در ورودی ماژول از مدار محدود کننده جریان استفاده کنید ......
۲،،در خروجی ماژول از دیود شاتکی استفاده کنید ..
.۳،،. در خروجی از فیوز،تندکار ۲ امپر استفاده کنید...
۴،،،، از یک مدار محافظت از اتصال کوتاه در خروجی ..استفاده کنید
سلام ضمن تشکر از اینکه وقت گذاشتيد و پاسخ دادید. الان مشکلی که هست در اثر اتصال کوتاه که در خروجی داشتم یه چیزی تو مدار سوخته که باعث شده خروجی مدار صفر ولت بشه. آی سی مدار رو عوض کردم ولی بازم خروجی مدار صفر ولت هست. دیود ss34 رو با سیم یکسره کردم گفتم شاید اون سوخته بازم ولتاژ خروجی نیومد. راه حل چیه؟ چی سوخته؟ یا چطور پیداش کنم که چی تو مدار سوخته؟
با تشکر
سلام ضمن تشکر از اینکه وقت گذاشتيد و پاسخ دادید. الان مشکلی که هست در اثر اتصال کوتاه که در خروجی داشتم یه چیزی تو مدار سوخته که باعث شده خروجی مدار صفر ولت بشه. آی سی مدار رو عوض کردم ولی بازم خروجی مدار صفر ولت هست. دیود ss34 رو با سیم یکسره کردم گفتم شاید اون سوخته بازم ولتاژ خروجی نیومد. راه حل چیه؟ چی سوخته؟ یا چطور پیداش کنم که چی تو مدار سوخته؟
با تشکر
با سلام ..به شما دوست محترم...،،،
.
دیود را در بیرون از مدار با اهم متر آزمایش کنید .. دیود حتما باید در مدار قرار داشته باشد...در غیر اینصورت مدار کارنخواهد کرد ...
اتصال کوتاه دیود ،( در داخل مدار )،روش درستی نیست...
،،،،۱----،ببینید در ورودی ولتاژ هست یا نه ..
۲----ببینید که ولتاژ به پایه
ورودی رگولاتور میرسد یا نه
،،،،،...
،،نقشه مدارتان را در اينجا قرار دهید ...
تا بهتر بتوان راهنمایی کرد ،،،،،
موفق باشید
با سلام ..به شما دوست محترم...،،،
.
دیود را در بیرون از مدار با اهم متر آزمایش کنید .. دیود حتما باید در مدار قرار داشته باشد...در غیر اینصورت مدار کارنخواهد کرد ...
اتصال کوتاه دیود ،( در داخل مدار )،روش درستی نیست...
،،،،۱----،ببینید در ورودی ولتاژ هست یا نه ..
۲----ببینید که ولتاژ به پایه
ورودی رگولاتور میرسد یا نه
،،،،،...
،،نقشه مدارتان را در اينجا قرار دهید ...
تا بهتر بتوان راهنمایی کرد ،،،،،
موفق باشید
سلام چگونه می شود عکس آپلود کرد؟
میشه ازین لینک عکس را بینید؟
lm2596.jpg_cr03 (1).webp - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود
lm2596.jpg_cr03 (1).webp - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود
در آغاز سخن، بابت عکس ها و توضیحات عالی شما، تشکر ویژه دارم.
ورودی رگولاتور رو با یک ال ای دی به خروجی رگولاتور که کنارش بود زدم و ال ای دی روشن شد.
با سلام و عرض،ادب و احترام، ، تشکر بابت محبت شما
ورودی پایه شماره. ۱. ،،.
،،خروجی، ...پایه شماره. ..۲
زمین پایه....شماره ...۳،،،
برای ازمایش ورودی . پایه شماره ۱....و. ۲
. برای. آزمایش خروجی، پایه شماره ۲ و ۳...را با ولتمتر آزمایش کنید ....
باید ولتاژ خروجی ،،تغییرات داشته باشد ......
..
موفق،باشید
ورودی برق داره ولی خروجی برق نداره.
(این مدار پتانسیومتر داره و خروجی آی سی قابل تنظیم و تغییر هست و مدار از نوع خروجی متغیر هست. Lm2596s
نقشه مدارم با نقشه ای که شما فرستادید متفاوته.)
(این مدار پتانسیومتر داره و خروجی آی سی قابل تنظیم و تغییر هست و مدار از نوع خروجی متغیر هست. Lm2596s
با سلام به شما. و عرض،وقت بخیر .
نقشه مدارماژول شما ،،یا همان مدار با ولتاژ متغییر LM2596S......فقط یک مقاومت متغییر و یک مقاومت ثابت..از پایه ۴،اضافهتر دارد ...و در مابقی موارد هیج فرقی با هم ندارند .....
..برای آزمایش ،،بیین ایا پایه شماره ۲. به خروجی متصل هست یا نه ؟.....
با سلام به شما. و عرض،وقت بخیر .
نقشه مدارماژول شما ،،یا همان مدار با ولتاژ متغییر LM2596S......فقط یک مقاومت متغییر و یک مقاومت ثابت..از پایه ۴،اضافهتر دارد ...و در مابقی موارد هیج فرقی با هم ندارند .....
..برای آزمایش ،،بیین ایا پایه شماره ۲. به خروجی متصل هست یا نه ؟.....
چگونه باید این آزمایش را انجام دهم؟ که بفهمم پایه شماره دو به خروجی متصل باشه؟
اگر منظورتون اتصال کوتاه هست؟ پایه دو و سه اتصالی به هم ندارند.
خصوصی براتون پست فرستادم که در صورت امکان شماره تماس بدهید.
با احترام
باسلام
دوست عزیز شما بالا فرمودید که دیود هرزگرد SS34 رو اتصال کوتاه کردید!! این دیود هرزگرد هستش و اصلا نباید اتصال کوتاهش کنید وگرنه پایه خروجی به زمین متصل شده و آیسی میسوزه!
دیود مورد نظر رو خارج از مدار با مولتیمتر تست کنید ببینید سالمه یا خیر (درصورت امکان تعویضش کنید) بعد خود آیسی روهم دوباره باید عوض کنید!
شما حداقل باید در خروجی 1.23 ولت داشته باشید (نه 0 ولت) و با چرخاندن مالتی ترن این ولتاژ افزایش خواهد یافت.
موفق باشید
*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
باسلام
دوست عزیز شما بالا فرمودید که دیود هرزگرد SS34 رو اتصال کوتاه کردید!! این دیود هرزگرد هستش و اصلا نباید اتصال کوتاهش کنید وگرنه پایه خروجی به زمین متصل شده و آیسی میسوزه!
دیود مورد نظر رو خارج از مدار با مولتیمتر تست کنید ببینید سالمه یا خیر (درصورت امکان تعویضش کنید) بعد خود آیسی روهم دوباره باید عوض کنید!
شما حداقل باید در خروجی 1.23 ولت داشته باشید (نه 0 ولت) و با چرخاندن مالتی ترن این ولتاژ افزایش خواهد یافت.
موفق باشید
از توضیحات خوب شما متشکرم
انشاالله امتحان می کنم و خبر می دهم
دیدگاه