اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال:چگونه ماژول تایمر مخصوص بسازم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال:چگونه ماژول تایمر مخصوص بسازم؟

،،درود،،
    برای اتوماتیک روشن شدن یک دستگاه که به استندبای میره نیاز به یک مدار تایمر مخصوص دارم، این دستگاه وقتی به استندبای میره چراغ led که موقع کار روشن بوده چشمک زن میشه و فن دستگاه بعد از ۲/۵ دقیقه خاموش میشه اما چشمک زن همچنان ادامه داره تا وقتی سویچ پاور را یک بار بزنم که هم چشمک زن و هم کل دستگاه خاموش بشه و یک بار دیگه اگر بزنم دستگاه روشن میشه !

پس این دستگاه در حالت استندبای با یک کلیک off میشه و با کلیک بعدی on میشه ،ومن به دو پالس پشت سرهم برای اتوماتیک شدن این نیاز دارم

در استندبای led پاور چشمک زن میشه و با یک ولتاژ تقریبا ۳ولت ۱ ثانیه روشن یک ثانیه خاموش تقریبا یک پالس 50%
    یا 75%دارم

فن دستگاه 12 ولت dc هست و در زمان استند بای بعد 2/5 دقیقه off میشه پس 12 ولت قطع میشه !

حالا:من یک پالس 50% یا 75%دارم با دامنه 3 ولت dc و 12 ولتی که off میشه بر اساس اینها میخوام یک تایمرمونتاژ کنم که با قطع شدن 12 ولت دو پالس به طول 1 ثانیه و با فاصله 2 یا 3 ثانیه ایجاد کنه دامنه پالس هر چقدر باشه مهم نیست فقط قابل تقویت باشه که بتونه یک رله معمولی مثلا 3 یا 5 ولتی رو تحریک کنه قبوله

یا از پالس چشمک زن برای ساپورت عملکرد صحیح مدار استفاده کنم یعنی مدار فقط در صورت وجود پالس 50% یا75% مربوط به led عمل کنه و نه وجود 3 ولت ثابت ،در نتیجه فقط در زمان استندبای کار بکنه

و یا این ساپورت را از همان 12 ولت فن بگیرم
    طوریکه تا وقتی 12 ولت هست این مدار بکار نیفتد

همه اینها در فکر بنده که طراح نیستم هست و شاید شما از یک زاویه دیگر موضوع را ببینید پس هر طور میتوانید کمک کنید

لطفا در این رابطه اگر مداری میشناسید یا هرگونه اطلاعات و راهنمایی میتوانید دریغ نکنید ممنون میشم
    جدیدترین ویرایش توسط emonik; ۱۱:۱۲ ۱۴۰۳/۱۲/۰۵.

خودتون که جواب رو دارید؛
    مدار یا برد خاصی هم وجود نداره ؛ یا باید یکی بسازید یا یک برد آماده (که رله و میکرو مثلا داشته باشه) تهیه کنید؛ سخت افزار رو تغییر بدید و نرم افزارش رو هم بنویسید. برای شروع به کار تایمر همون خروجی ال ای دی کفایت میکنه؛ دو سر رله رو هم با کلید پاور موازی کنید(البته ممکنه ملاحظاتی هم داشته باشه)

دیدگاه

من به مدار احتیاج دارم مشکلش مداری که در خروجیش فقط دو پالس تولید کنه هست

دیدگاه

عرض کردم همچین مدار آماده ای بعید میدونم تو بازار باشه؛ راحت ترین کار خرید یک برد آماده میکروکنترلری بهمراه رله هست(فقط باید نرم افزارش رو بنویسید)؛ اگر هم بخواید گسسته کار کنید که باید مدار رو طراحی کنید و کارتون سخت تر میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X