اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ادغام ۲تا ماژول امپلی فایر به هم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ادغام ۲تا ماژول امپلی فایر به هم

سلام دوستان
    من ۳تا بلندگو ۱۵۰ وات و ۳تا دیگه ۵۰ وات دارم و امپلی ۶ کاناله نتونستم پیدا کنم
    میخاستم یه ماژول امپلی ۳کاناله ۵۰ وات معمولی بخرم
    و یکی دیگه ۳کاناله ۱۵۰ وات بلوتوثی
    العان این دومدل رو چطور به هم وصل کنم که جمعا ۶ بلندگو با امپلی فایر بلوتوثی کار کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام و درود
    پیشنهاد میکنم بجای این کار بلندگو ها را باهم سری یا موازی‌کنید
    ​​​​​​سپس با یک آمپلیفایر آنها را درایو کنید (اگه مشکلی با مونو بودن صدا ندارید)
    بسته به اهم آمپلیفایر آنها را سری یا موازی کنید

ولی اگر نمیخواید میتونید ماژول آمپلیفایرتون رو به آمپلیفایر بلوتوثی متصل کنید بعد از آیسی بلوتوث یک خازن بین یک میکروفاراد تا ده میکروفاراد وجود دارد که به آن خازن کوپلاژ میگویند شما ورودی ماژول تون رو به این سر خازن سمت آیسی متصل میکنید

البته توجه کنید که آمپلیفایری که تهیه میکنید خروجی مجزای ساب نداشته باشد و همه کانال های آن یکسان باشد
    جدیدترین ویرایش توسط wither__craft; ۲۲:۳۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wither__craft نمایش پست ها
      سلام و درود
      پیشنهاد میکنم بجای این کار بلندگو ها را باهم سری یا موازی‌کنید
      ​​​​​​سپس با یک آمپلیفایر آنها را درایو کنید (اگه مشکلی با مونو بودن صدا ندارید)
      بسته به اهم آمپلیفایر آنها را سری یا موازی کنید

ولی اگر نمیخواید میتونید ماژول آمپلیفایرتون رو به آمپلیفایر بلوتوثی متصل کنید بعد از آیسی بلوتوث یک خازن بین یک میکروفاراد تا ده میکروفاراد وجود دارد که به آن خازن کوپلاژ میگویند شما ورودی ماژول تون رو به این سر خازن سمت آیسی متصل میکنید

البته توجه کنید که آمپلیفایری که تهیه میکنید خروجی مجزای ساب نداشته باشد و همه کانال های آن یکسان باشد

ممنون از پاسخ اگه از روش موازی و سری استفاده کنم و از امپلی منو ۶۰۰ وات استفاده کنم فشار رو بلندگوها نمیاره؟
      بلندگوهای ۱۵۰ وات ۴ اهم هست و بلندگو ۵۰ وات ۶ اهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X