اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول مناسب برای ارتباط سریال uart (ولتاژ ۵ ولت برای tx و rx)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول مناسب برای ارتباط سریال uart (ولتاژ ۵ ولت برای tx و rx)

سلام دوستان
    بورد zynq من 3 پین برای UART داره: tx,rx, gnd. من دنبال ماژولی میگردم که ارتباط uart رو بین بورد و لپ تاپ برقرار کنه. این نکته رو ذکر کنم که ولتاژ بین TX و GND برابر 5.8 ولت هست.

من قبلا از ماژول مبدل USB به TTL با تراشه CP2102 استفاده کردم ولی عبارات نامفهوم میفرسته. حدس من اینه که این ماژول باید ولتاژ 3.3 روی پایه‌های tx و rx داشته باشه. برای همین درست کار نمیکنه.

لذا الان دنبال ماژولی هستم که ولتاژ ۵ رو روی پایه‌های tx و rx پشتیبانی کنه. کدوم یکی از گزینه‌های زیر مناسب هست؟
    ماژول مبدل چند کاره USB به I2C/SPI/UART با تراشه CH341A
    کابل مبدل usb به سریال PL2303TA USB To TTL سازگار با WIN10

جدیدترین ویرایش توسط mahdiyocto; ۱۰:۴۸ ۱۴۰۴/۰۲/۰۴.

نوشته اصلی توسط mahdiyocto نمایش پست ها
    سلام دوستان
    بورد zynq من 3 پین برای UART داره: tx,rx, gnd. من دنبال ماژولی میگردم که ارتباط uart رو بین بورد و لپ تاپ برقرار کنه. این نکته رو ذکر کنم که ولتاژ بین TX و GND برابر 5.8 ولت هست.

من قبلا از ماژول مبدل USB به TTL با تراشه CP2102 استفاده کردم ولی عبارات نامفهوم میفرسته. حدس من اینه که این ماژول باید ولتاژ 3.3 روی پایه‌های tx و rx داشته باشه. برای همین درست کار نمیکنه.

لذا الان دنبال ماژولی هستم که ولتاژ ۵ رو روی پایه‌های tx و rx پشتیبانی کنه. کدوم یکی از گزینه‌های زیر مناسب هست؟
    با سلام
    اگه خروجی TX برد 5.8 ولت هست یعنی بردتون برای سریالش درایور داره و با TTL یا 5 ولت کار نمیکنه.
    پس شما هم باید خروجی TTL مبدلتون رو با یه درایور به خروجی استاندارد RS232 تبدیل کنین.
    استاندارد سریال 3- تا 25- ولت برای لاجیک 1، و 3 تا 25 ولت برای لاجیک 0 هست.
    درایورهایی مثل MAX232 این بازه رو پوشش میدن و اطلاعات رو بدرستی منتقل می کنن.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
      اگه خروجی TX برد 5.8 ولت هست یعنی بردتون برای سریالش درایور داره و با TTL یا 5 ولت کار نمیکنه.
      پس شما هم باید خروجی TTL مبدلتون رو با یه درایور به خروجی استاندارد RS232 تبدیل کنین.
      استاندارد سریال 3- تا 25- ولت برای لاجیک 1، و 3 تا 25 ولت برای لاجیک 0 هست.
      درایورهایی مثل MAX232 این بازه رو پوشش میدن و اطلاعات رو بدرستی منتقل می کنن.
      خیلی ممنون.
      آیا این محصول مناسب هست؟ یا حتما باید ماژولی که گفتید رو بخرم و استفاده کنم؟
      لینک محصول

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiyocto نمایش پست ها

خیلی ممنون.
        آیا این محصول مناسب هست؟ یا حتما باید ماژولی که گفتید رو بخرم و استفاده کنم؟
        لینک محصول
        شما یا باید ماژولی استفاده کنین که خروجی استاندارد RS232 داشته باشه (طبق همون سطوح ولتاژی که نوشتم) و یا اینکه اگه از مبدل TTL استفاده می کنین باید سر راهش یه درایور RS232 مثل همون MAX232 و یا SP3232 بذارین تا با بردتون کانکت بشه.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X