اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول افزایش دهنده ولتاژ برای افزایش سرعت فن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول افزایش دهنده ولتاژ برای افزایش سرعت فن

سلام خسته نباشید من یک برد دارم که یک ورودی باتری داره و یک خروجی موتور برای فن و یک خروجی v- و v+ خود برد دارای bms محافظ شارژ و دشارژ باتری هست و باتری استفاده شده براش ۳.۷ ولتی هست ولی فن ۵ ولت با این احتساب سرعت فن برای من قابل قبول نیست پس تصمیم گرفتم یک ماژول افزایش دهنده ولتاژ بگیرم و باتری ۳.۷ ولتی به ۵ ولت افزایش بدم حالا نقشه سیم کشی باید به اینگونه انجام میشد که باتری به برد و از خروجی v- و v+ برد به افزایش دهنده ولتاژ و از افزایش دهنده به فن اما وقتی افزایش دهنده ولتاژ رو به v- و v+ میزدم برد خاموش میشد یعنی برد دیگه ولتاژ نمی‌داد بعدش تصمیم گرفتم که بین باتری و برد که bms هم داره افزایش دهنده ولتاژ قرار بدم اما این اختلال توی شارژ و دشارژ باتری ایجاد می‌کنه پس دوباره فکر کردم که از باتری دوتا خروجی بگیرم پس یعنی از یک طرف باتری به برد برای شارژ باتری و از طرف دیگر باتری به افزایش دهنده ولتاژ و افزایش دهنده به فن که بازم مشکل دشارژ سریع یا همون تخلیه شارژ سریع رو داشتم اگر میخواستم بینش یک bms قرار بدم که باز هم همون اتفاق قبلی می افتاد حالا موندم چیکار کنم کسی میتونه کمکم کنه

درود بر شما.
    من متن شما رو چند بار خوندم اما متوجه نشدم دوست عزیز.

اگر امکانش هست واست عکس بفرست و جز به جز توضیح بده
    و بگو که هدفت چیه از این کار تا بهتر بتونم راهنماییت کنم
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

می خوام بجای یک رله ۲۴ ولت ، ۳ عدد رله ۲۴ ولت استفاده کنم یا ۳ تا رله ۱۲ ولت استفاده کنم .
      لطفا راهنمایی کنید که چه تغییراتی باید بدم تا رله ها عمل کنند
      رله ۲۴ ولت رو موازی کردم یک لحظه چسبید و ول شد
      ۲ تا از رله های ۲۴ ولت رو سری کردم قبل از چسبیدن صدای وزوز می داد ولی عمل کرد و چسبید ولی ۳ تا سری کردم اصلا نچسبیدند​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sh.hadi62 نمایش پست ها
        می خوام بجای یک رله ۲۴ ولت ، ۳ عدد رله ۲۴ ولت استفاده کنم یا ۳ تا رله ۱۲ ولت استفاده کنم .
        لطفا راهنمایی کنید که چه تغییراتی باید بدم تا رله ها عمل کنند
        رله ۲۴ ولت رو موازی کردم یک لحظه چسبید و ول شد
        ۲ تا از رله های ۲۴ ولت رو سری کردم قبل از چسبیدن صدای وزوز می داد ولی عمل کرد و چسبید ولی ۳ تا سری کردم اصلا نچسبیدند​
        درود.
        دوست عزیز بهتر بود تاپیک جدا باز میکردی.
        اول بگو این رله های کجا نصب شدن و عکس مدارش رو بفرست.
        بعد بگو هدفت از افزایش رله چیه ؟ افزایش جریان ؟؟؟
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir637 نمایش پست ها
          سلام خسته نباشید من یک برد دارم که یک ورودی باتری داره و یک خروجی موتور برای فن و یک خروجی v- و v+ خود برد دارای bms محافظ شارژ و دشارژ باتری هست و باتری استفاده شده براش ۳.۷ ولتی هست ولی فن ۵ ولت با این احتساب سرعت فن برای من قابل قبول نیست پس تصمیم گرفتم یک ماژول افزایش دهنده ولتاژ بگیرم و باتری ۳.۷ ولتی به ۵ ولت افزایش بدم حالا نقشه سیم کشی باید به اینگونه انجام میشد که باتری به برد و از خروجی v- و v+ برد به افزایش دهنده ولتاژ و از افزایش دهنده به فن اما وقتی افزایش دهنده ولتاژ رو به v- و v+ میزدم برد خاموش میشد یعنی برد دیگه ولتاژ نمی‌داد بعدش تصمیم گرفتم که بین باتری و برد که bms هم داره افزایش دهنده ولتاژ قرار بدم اما این اختلال توی شارژ و دشارژ باتری ایجاد می‌کنه پس دوباره فکر کردم که از باتری دوتا خروجی بگیرم پس یعنی از یک طرف باتری به برد برای شارژ باتری و از طرف دیگر باتری به افزایش دهنده ولتاژ و افزایش دهنده به فن که بازم مشکل دشارژ سریع یا همون تخلیه شارژ سریع رو داشتم اگر میخواستم بینش یک bms قرار بدم که باز هم همون اتفاق قبلی می افتاد حالا موندم چیکار کنم کسی میتونه کمکم کنه
          با سلام ،
          خلاصه چیزی که من متوجه شدم ، مشکل شما اینه که قصد دارید در خروجی ماژول BMS یک افزاینده ولتاژ بذارید که به فن 5 ولت برسه و سرعتش بیشتر بشه ، ولی خروجی ماژول BMS قطع میشه.
          خب وقتی که خروجی ماژول BMS قطع میشه ، دوتا حالت بیشتر نداره ، یا بخاطر افت ولتاژ باتری هست ، یا بخاطر جوابگو نبودن ماژول BMS.
          در مورد دلیل اول ، باید ببینید که آیا تحت جریانکشی ، ولتاژ خروجی باتری افت میکنه یا نه ، و همچنین سیم بین باتری و ماژول BMS نباید نازک یا طولانی باشه.
          راه حل دلیل دوم هم اینه که از ماژول BMS با تحمل جریان بیشتر استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X