اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

dac0808

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

dac0808

سلام
    خواهشا اگه میتونید به سوالم به صورت فوری جواب بدین ممنون
    میخواستم نحوه ی استفاده از مبدل dac0808 و اینکه از چه مداری برای اون باید استفاده کنیم راهنماییم کنیم
    اگه میتونید زود جواب بدین

پاسخ : dac0808

نوشته اصلی توسط سمیرا صفری
    سلام
    خواهشا اگه میتونید به سوالم به صورت فوری جواب بدین ممنون
    میخواستم نحوه ی استفاده از مبدل dac0808 و اینکه از چه مداری برای اون باید استفاده کنیم راهنماییم کنیم
    اگه میتونید زود جواب بدین
    با سلام

نحوه استفاده به اینصورته که به ورودی این چیپ ، یک عدد 8 بیتی باینری ، از 00000000 تا 11111111 (0 تا 255) ، اعمال نموده و در خروجی این چیپ ، جریان و یا ولتاژی ، متناسب با عدد ورودی اعمال شده ، دریافت مینمایید.

نظیر این تصویر :

دیدگاه

سلام
      این مداری که شما گذاشتین در عمل جواب میده؟
      من مدار زیر رو در عمل بستم ولی جوابی بهم نداد!!!!!!!!!!!!!

url=http://www.ecapic.ir/image/ECA-090531102031.jpg][/url]
      وقتی ورودی دیجیتال برابر تمام یک باشه باید خروجی برابر واتلژ رفرنس باشه؟
      تو مداری که من بستم خروجی اپ آمپ 10 ولت می شه!!!!!!!!!!!
      وقتی ورودی دیجیتال رو تغییر می دم خروجی هیچ تغییری نمی کنه !!!!!!!همون 10 ولت می مونه!!!!!!!!
      از اپ آمپ lm324 استفاده کردم، مال شما تو مدلر چی هست؟
      1/2 LF353چی هست؟
      به نظر شما اشکال کارم کجاست؟
      من باید تا فردا ازش جواب بگیرم ممنون می شم کمکم کنین
      با تشکر
      زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

سلام به همگی
        منم یه مشکلی مشابه همین موارد دارم . بعد از تبدیل جریان به ولتاژ در خروجی DAC0808 ولتاژ خروجی هیچ تناسبی با کد دیجیتالی وارد شده به پورت میکرو رو نداره. وقتی هم تماما 1 روی پورت قرار میدم ماکزیمم ولتاژ رو نشون نمی ده البته فکر می کنم ماکزیمم ولتاژ باید برابر ولتاژ تغذیه آی سی باشه نه پ امپ. ولی به هر حال جواب نمی ده و این باعث می شه که سیگنال خروجی هیچ ربطی به کد ورودی نداشته باشه.
        اگه کسی فهمید که مشکل از کجاست به من هم بگه . :nice:

دیدگاه

سلام
          من نقشه dac 808 رو قبلا چندین بار خیلی وقت پیش بستم و جواب گرفتم ولی الان بستم جواب نمیده.من همون نقشه آقای معیری بستم ولی پ امپ رو نزاشتم با یک مقاومت 220 اهم جریان رو تبدیل به ولتاژ کردم و ورودی دیجیتال رو به 5 ولت میدم و ولتاژ خروجی تغییری نمی کنه.اگه میشه نقشه که کسی تست کرده بزارید.

دیدگاه

man ham bastam vase ye manbae taghziye moteghayer . vali ye bar javab gereftam. vali alan javab nagereftam.akharesh ham ba servo motor oomadam ye volom ro charkhoondam.vali alan ye manbae taghziye-ee daram k sedaye motor mide vase taghe-eer voltazh.
            عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X