اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد تشخیص ارتفاع سطح مایعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد تشخیص ارتفاع سطح مایعات

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من برا ی تشخیص ارتفاع سطح مایعات از یک فرستنده گیرنده اولتراسونیک استفاده کردم که یک برد اماده با قطعات جانبی بو د . و با AVR یک برنامه برای تشخیص فاصله نوشتم اما
    1- مقدار فاصله ارتباطی به سرعت صوت نداشت ( بجای زمان* 333 متر در ثانیه 126 متر در ثانیه باید استفاده میکردم)
    2 - فاصله تابع خطی نیست ( وقتی در فاصله 80 سانت کالیبره می شه در فاصله بالاتر یا کمتر اعداد دیگه ای رو نشو ن میده )
    3 - وقتی توی یک نقطه ثابت اونو نگه میداری اعداد ثابت نیستند و دایما مقادیر متغیری رو نشون میده
    از تمامی دوستانی که در این موارد اطلاعاتی دارند و میدونن برای رفع این مشکلات باید چه کار کرد درخواست کمک دارم
    با تشکر
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

پاسخ : کمک در مورد تشخیص ارتفاع سطح مایعات

سلام دوست عزیز منم روی فاصله سنج آلتراسونیک زیاد کار کردم و به همین مشکل ها بر خوردم.

خلاصه حسابی منو کلافه کرده!!!!!

در مورد مداری که شما بستید هم فکر کنم روی مدار رسیورتون نویز سوار باشه.

شما دو کار بکنید :

یکی اینکه از یه فیلتر 40khz در مدار رسیورتون استفاده کنید دوم اینکه سنسور هاتونو حتما با یه نمد یا یه

همچین چیزی از سطحی که بهش لحیم شده کاملا ایزوله کنید شاید جواب بگیرید.

راستی اگه مدار رسیورتونو اینجا قرار بدید ممنون میشم

موفق باشید

majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
    اهل مراعات نیست.
    معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
    بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
    بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
    پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

آقا یه چند سال پیش توی نمایشگاه یه دستگاه بود که اندازه سطح ( میزان ) یه منبع آب رو تشخیص می داد !از یه سیستم ساده استفاده کرده بودن !
      به این ترتیب که پائین ترین سطح منبع یه دونه صفحه گذاشته بودند ! بالاترین سطح منبع هم یه دونه صفحه ! البت این صفحات جوری بود که می شد بالا پائینشون کرد ! بغل یه منبع استوانه ای شکل !
      بعد وقتی که آب بالا و پائین می شد روی یه ال سی دی اطلاعات به نمایش در می اومد !
      بعد از اینکه ازشون پرسیدیم که دستگاه چطور کار می کنه ،آ‌ صاحب شرکت گفت که از حالت خازنی استفاده می کنند !
      دو تا صفحه به عنوان هادی و خود آب به عنوان دی الکتریک وسط اونا ! با بالا و پائین رفتن آب ، دی الکتریک و در نتیجه میزان ضرفیت خازن تغییر می کنه که از همون تغییر میزان آب موجود توی مخزن محاسبه می شد !

همونطور که همه می دونید ضرفیت خازنها را بطه مستقیمی با دی الکتریک میان دو تا الکترود داره و توی این مدار هم با اختلاف بسیار جزئی که ایجاد می شد سطح منبع رو محاسبه می کردن !

اینم بگم که این سیستم به صورت صنعتی بود و طبق اون بروشورهائی که بود برای مصارف زیادی ،آ‌شرکتشون زا این سیستم رو طراحی کرده بود !!

به قول معروف ما که این کاره نیستیم ! ولی گفتم شاید به دردتون بخوره !

دیدگاه

سلام
        چرا از سیستم اندازه گیری با استفاده از شناورها استفاده نمی کنی؟؟؟
        موفق باشی

دیدگاه

ممنون از تمامی دوستانی که وقت گذاشتن
          مداری که من استفاده کردم به صورت یک برد حاضری بود و شماره ای سی ها شو از بین بردن
          من از این دستگاه دقت یک سانتی میخوام و نمیتونم از دستگاه ظرفیت خازنی استفاده کنم چون فکرمی کنم به مراتب دقت اونها کمتر باشه
          این پروژه پایان نامه منه و نمیتونم ا ز بقیه سیستمها استفاده کنم
          در مورد اقا مجید که فرمودند از فیلتر 40 کیلو استفاده کن باید بگم که چون برد حاضری است و من فقط برنامه میکرو اونو دارم مینویسم برد نویز کمی داره و ورودی و خروجی اون هم پالس صفر و یکه
          منتظر راهنمایی شما هستم
          با تشکر
          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X