از لطفتون ممنون هستم من یک سنسور پیداکردم HP209F ادرس سایتشو زیر میزارم اگه لطف کنید ببینید ونظرتون رو بگید ممنون میشم توی این دیتا شیت تاجایی که من سوادم میرسه و خوندم نوشته بادقت 1 سانتی مترواسه اندازه گیری ارتفاع باز شما هم کنترل کنید ممنون اززحماتتون
http://www.hoperf.com/sensor/barometer_24/704.htm
اوفففففففففف. اونوقت این سنسور چند میلیون قیمتشه؟ ایران پیدا کردید؟ ارتفاعو خودش با توجه به دما و فشار محاسبه میکنه و میده.
شما که سنسور فشار رو داخل لوله نمیبندید...موازی با لوله میبندید از طریق سه راهی.بیشتر سنسور های فشار هم ضد آب هستند.
سلام
ممنون از جوابتون حامد خان
میدونم عزیز، میخوام یه سه راهی بزنم به لوله و سنسور رو انتهای سه راهی وصل کنم و ضمن تشکر از قانون فشار مایعات از این روش استفاده کنم :biggrin: اما اولا تا به حال با سنسورهای فشار کار نکردم و از دوستانی که تجربشو دارن کمک میخوام و دوما سنسور فشار ضد آب نمیشناسم، گفتم شاید دوستان کسی آشنایی داره.
مرسی اضافه شده در تاریخ :
سلام مجدد
کسی راهنمایی نمیکنه؟
ممنون
سلام
ممنون از جوابتون حامد خان
میدونم عزیز، میخوام یه سه راهی بزنم به لوله و سنسور رو انتهای سه راهی وصل کنم و ضمن تشکر از قانون فشار مایعات از این روش استفاده کنم :biggrin: اما اولا تا به حال با سنسورهای فشار کار نکردم و از دوستانی که تجربشو دارن کمک میخوام و دوما سنسور فشار ضد آب نمیشناسم، گفتم شاید دوستان کسی آشنایی داره.
مرسی اضافه شده در تاریخ :
سلام مجدد
کسی راهنمایی نمیکنه؟
ممنون
دوستان اطلاع ندارین که راهنمایی نمیکنین یا حوصلش نیست؟ :sad:
دوستان اطلاع ندارین که راهنمایی نمیکنین یا حوصلش نیست؟ :sad:
از سنسورهای فشار موجوت تو ECA استفاده کنید. کار باهاش خیلی راحته خیلی هم برنامه اماده داره اصلا نیاز نیست خودت چیزی بنویسی.
ولی برا چیزی که میخای بسازی بیشتر توضیح بده تا راهنماییت کنم.من انواع اقسام بازوهای رباتیک رو ساختم
برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد
تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
"جرج برنارد شاو"
با سلام
من میخوام سنسوری تعبیه کنم که سنسور را زیر سنگ نصب و از روی سنگ دسترسی و کنترل سنسور داشته باشم.قطر سنگ هم 2 سانتی متر هست
آیا از اساتید کسی میدونه که چطوری میشه انجام داد و چه سنسوری مناسب این کار هست که بشه قطر سنگ اثری روی عملکرد سنسور نداشته باشه؟؟؟؟
دیدگاه