سلام دوستان من میخوام سطح بنزین داخل یک مخزن اندازه بگیرم تو اینترنت گشتم به نظرم سنسور آلتراسونیک مناسب این کار باشه به نظرتون اگه این سنسور موقعی که مخزن پره داخل بنزین قرار بگیره خراب میشه نظر شما چیه ایا این سنسور میتونه از 0 تا 20 سانتی متر رو اندازه بگیره دقتش زیاد مهم نیست به صورت تقریبی هم باشه ایراد نداره ایا سنسور مناسب تری هم وجود داره ممنون میشم کمک کنید با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اندازه گیری سطح بنزین
Collapse
X
-
پاسخ : اندازه گیری سطح بنزین
در نظر داشته باشید؛ مطابق مقررات استاندارد، هیچ گونه ولتاژ DC یا AC نباید وارد محیط داخلی و یا حتی بخش خارجی بدنه فلزی مخزن سوخت شود.جدیدترین ویرایش توسط مهندس نوآور; ۱۴:۰۸ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵.
- تشکرها 4
-
از خود پمپ بنزین هم میتونید استفاده کنید. روی پمپ بنزین یدونه شناور هست مثل شناور کولر ، که انتهای اون به یک پتانیسومتر وصل هست که در قسمت بیرونی باک قرار میگیره که به راحتی با وصل کردن ولتاژ دیسی به اون پتانسیومتر میتونید با خروجی اون به adc بدید و ظرفیت باک رو اندازه بگیرید
قیمت پمپ بنزین پراید الان بین 40 تا 60تومن هست که نمونه چینی اون 40اومن فروخته میشهجدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۵۹ ۱۳۹۵/۰۷/۰۴.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
کاری رو که امتحان شده بکیند
طبق گفته جناب غفار زاده
یک دونه مال ماشین ها رو بگیرید
اون کاملا جواب داده و دقیقه
به نوعی کار پس داده هست
این مدارهایی هم که هست تو نت واسه سطح های ساکن و راکت و صافه
نه سطحی که ممکنه یهو بر عکس بشه مثل هواپیما و....از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
--------------------------------------------------------
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست هااز خود پمپ بنزین هم میتونید استفاده کنید. روی پمپ بنزین یدونه شناور هست مثل شناور کولر ، که انتهای اون به یک پتانیسومتر وصل هست که در قسمت بیرونی باک قرار میگیره که به راحتی با وصل کردن ولتاژ دیسی به اون پتانسیومتر میتونید با خروجی اون به adc بدید و ظرفیت باک رو اندازه بگیرید
قیمت پمپ بنزین پراید الان بین 40 تا 60تومن هست که نمونه چینی اون 40اومن فروخته میشه
چون شما میگید روی پمپ بنزین یه دونه شناور هستش . . .آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست هااین چیزی که میفرمایید باید از جایی خریداری کرد یا تو خود پمپ بنزین هستش ؟
چون شما میگید روی پمپ بنزین یه دونه شناور هستش . . .
- تشکرها 5
دیدگاه
-
سلام خیلی ممنون دوستان این مخزن من واسه یه موتور دست سازه که یه راه خروج و ورود بیشتر نداره و یه نمه کوچیکه حدود 9 لیتر ظرفیت داره و امکان نصب شناور نیست میخوام یه دستگاهی بسازم میزان بنزین داخل مخزن رو با کامپیوتر مانیتورینگ کنم واسه همین دنبال همچین سنسوری میگردم
با یه سوال دیگه میزان رسانایی بنزین چقدره اصلا رسانایی داره
ممنون از پاسختونسقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده نمایش پست هاسلام خیلی ممنون دوستان این مخزن من واسه یه موتور دست سازه که یه راه خروج و ورود بیشتر نداره و یه نمه کوچیکه حدود 9 لیتر ظرفیت داره و امکان نصب شناور نیست میخوام یه دستگاهی بسازم میزان بنزین داخل مخزن رو با کامپیوتر مانیتورینگ کنم واسه همین دنبال همچین سنسوری میگردم
با یه سوال دیگه میزان رسانایی بنزین چقدره اصلا رسانایی داره
ممنون از پاسختونجدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۴۲ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست هادر نظر داشته باشید؛ مطابق مقررات استاندارد، هیچ گونه ولتاژ DC یا AC نباید وارد محیط داخلی و یا حتی بخش خارجی بدنه فلزی مخزن سوخت شود.
یه ولوم متغیر و شناور ذر بنزین که دارای دو سیم هست میشه سنسور بنزین ماشین ها !!!!!![move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حامد رحیمی نمایش پست هافک نکنم گفته شما صحیح بباشه !
یه ولوم متغیر و شناور ذر بنزین که دارای دو سیم هست میشه سنسور بنزین ماشین ها !!!!!!
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه