اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور جریان

سلام
    آیا سنسوری وجود داره که جریانی در حد چند نانو آمپر رو که به صورت نزولی در چند نانو ثانیه به صفر میرسد رو تشخیص بده؟
    این جریان بر اثر برخورد موج الکترمغناطیس به یک سیم پیچ ایجاد میشه.
    ضمنا میخوام پاسخ دهی سنسور هم در حد چند نانو ثانیه باشه.

پاسخ : سنسور جریان

دوست گرامی
    تقریبا هیچکدام از مدارهای یکپارچه موجود داری چنین سرعت و حساسیتی نمیباشد ....مشخصاتی که شما اشاره کردیده به یک گیرنده VHF بیشتر شباهت دارد که در اصل دارای چنین توانی نیز میباشد زیرا امواج در فرکانس چند صد مگاهرتز و چند نانوآمچر را در آنتن میتوند تشخیص دهد
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام
      فرکانس کاری 10 کیلو هرتزه و بالا نیست.
      در مورد آنتن هم اگر بتونه موج رو بگیره عالیه ولی برای تشخیصش مشکل میشه کار کرد . چه ابزاری برای برای دریافت یا بهتر بگم حس کردن موج مورد نظر لازمه؟
      جدیدترین ویرایش توسط mostafa+m; ۰۰:۱۸ ۱۳۹۵/۰۸/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa+m نمایش پست ها
        سلام
        فرکانس کاری 10 کیلو هرتزه و بالا نیست.
        در مورد آنتن هم اگر بتونه موج رو بگیره عالیه ولی برای تشخیصش مشکل میشه کار کرد . چه ابزاری برای برای دریافت یا بهتر بگم حس کردن موج مورد نظر لازمه؟
        اسیلوسکوپ نمیتونه ابزار خوبی برای دیدن و تحلیل برای شما باشه؟؟
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
          من فقط یه چیزی لازم دارم که با اون بتونم یه موج الکترومغناطیس رو کشف کنم {که البته خودم اونو تولید کردم}.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa+m نمایش پست ها
            سلام
            آیا سنسوری وجود داره که جریانی در حد چند نانو آمپر رو که به صورت نزولی در چند نانو ثانیه به صفر میرسد رو تشخیص بده؟
            این جریان بر اثر برخورد موج الکترمغناطیس به یک سیم پیچ ایجاد میشه.
            ضمنا میخوام پاسخ دهی سنسور هم در حد چند نانو ثانیه باشه.
            .................................................. ..............................
            مسئله ای که بیان کردید منو یاد بعضی دستگاه های خفن میندازه
            ................Fx7SAM................

دیدگاه

شما ناچارید همون روشی رو بکار ببرید که برادر "هانریش هرتز"(نگاه کنید( =https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%B1%DB%8C%D8%B4_%D9%87% D8%B1%D8%AA%D8%B2) بکار برد رو بکار ببرید.. استفاده از چنبره (همون کاری که در فلز یاب هم میکنن).. بعبارت دیگه تو فرکانس کاری شما اگه آنتن کلاسیک قرار باشه طراحی بشه طولش خیلی بلند میشه و در عمل نشدنیه.. در همچین حالتهایی شما با استفاده از حلقه هرتز(که تیوریش سادس و لی در عمل ساختنش کار داره یکم) کار آنتن رو انجام بدین.. بعد ازآنتن نیاز به مدارات تقویت کننده حساس با آمپ امپ های بسیار حساس ودقیق دارین چون سطح سیگنال احتمالا به نویز خیلی نزدیکه.. سخته ولی شدنیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X