اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل دو طرفه ی یو اس بی به فیبر نوری؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل دو طرفه ی یو اس بی به فیبر نوری؟

سلام من یه ماژول می خوام که یه طرفش مادگی یو اس بی بخوره و یه طرفش فیبر نوری وصل بشه.احتمالا نیاز دارم که اول یو اس بی رو به سریال تبدیل کنم بعد روی فیبر نوری ارسال کنم.با توجه به این که می خوام سمت دیگه ی فیبر نوری دوباره سوکت نری یو اس بی داشته باشم.لطفا راهنمایی کنید.

"تبدیل پورت اترنت به پورت یو اس بی؟

سلام.من می خوام پورت اترنت رو به پورت یو اس بی تبدیل کنم.یعنی در نتیجه یه مادگی یو اس بی داشته باشم.راهنمایی کنید

دیدگاه

پاسخ : "تبدیل پورت اترنت به پورت یو اس بی؟

نوشته اصلی توسط sinamehr نمایش پست ها
      سلام.من می خوام پورت اترنت رو به پورت یو اس بی تبدیل کنم.یعنی در نتیجه یه مادگی یو اس بی داشته باشم.راهنمایی کنید
      می خواهید بخرید با بسازید؟
      از جهت خرید که بجهت نادر بودن خریدارش شک دارم در داخل پیدا کنید و باید از فروشگاههای خارجی سفارش دهید (1$ ~)

دیدگاه

پاسخ : "تبدیل پورت اترنت به پورت یو اس بی؟

اگر چه شما هم مانند بسیاری از کاربران، پرسش را مطرح کرده و سپس ناپدید شده اید، اما به هر روی من پاسخ می دهم...

اگر فقط می خواهید سیگنالهای USB را با فرمت یک کانکتور RJ45 انتقال دهید، همان تبدیلی که جناب Skylake پیشنهاد داده اند، مناسب ترین راه است، اما اگر واقعا بنا دارید درگاه USB 2.0 ( و یا MicroUSB) را به عنوان پورت LAN استفاده کنید، نیاز به یک مدار مفصل Adapter دارید، وسیله ای مانند تصویر زیر:
        .

UGREEN USB 2.0 /OTG Micro-B to 10/100Mbps RJ45 Ethernet LAN Wired Network Adapter

دیدگاه

وای فای به فیبر نوری سپس فیبر نوری به اترنت؟

سلام. امروز می خوام چند تا ماژول درست و درمون بهم معرفی کنید ها .توجه کنید چی میگم. اول امواج یک کانال وای فای رو می خوام دمدوله کنم و به سریال تبدیلش کنم بعد سیگنال های سریال رو از طریق فیبر نوری یه کیلومتری دور تر بفرستم.اون ور فیبر نوری یه تبدیل بزنم فیبر رو به اترنت تبدیل کنم و خوشگل به اینترنت وصل بشم.حالا مهندسان گرامی چه ماژولایی پیشنهاد می کنین.ببینم چیکار می کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X