اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص میدان خطوط برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص میدان خطوط برق

نوشته اصلی توسط plastic نمایش پست ها
    فقط سوال اینجاست که 5 آمپر یه خورده زیاد نیست به نظرتون ؟
    چرا خیلی زیاده ولی خوب نیم ولت تغییرات هم نسبتا خوبه البته نمیدونم سیم حامل جریان چقدر فاصله داشته؟ ولی من سنس حرکت یک مگنت بلنگو قطر دو سانت را در 3 متری ازش دیدم . میشه خطوط انتقال برق در زیر زمین رو سنس کرد . میشه تاسیسات فلزی و حتی تاسیسات غیر فلزی را سنس کرد. میشه لوله های بزرگ سیمانی فاضلاب را پیدا کرد. دیگه اینکه رعد و برق رو میشه سنس کرد. طوفانهای خورشیدی. حرکت گسل. سرعت اتوموبیل و نوع اتومبیل در جاده و میزان ترافیک. سنسوری برای پهلو گرفتن کشتی ها. و همچنین برای گیت های امنیتی .
    من یاهاش تو اسکوپ سیگنال ناشی از استارت اتومبیل را دیدم. سیگنال ارسال تماس موبایل که خیلی قوی سنس میشه البته در فاصله دور. اگر سنسورت این حساسیت ها رو نداره . نمیدونم چی بگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      چرا خیلی زیاده ولی خوب نیم ولت تغییرات هم نسبتا خوبه البته نمیدونم سیم حامل جریان چقدر فاصله داشته؟ ولی من سنس حرکت یک مگنت بلنگو قطر دو سانت را در 3 متری ازش دیدم . میشه خطوط انتقال برق در زیر زمین رو سنس کرد . میشه تاسیسات فلزی و حتی تاسیسات غیر فلزی را سنس کرد. میشه لوله های بزرگ سیمانی فاضلاب را پیدا کرد. دیگه اینکه رعد و برق رو میشه سنس کرد. طوفانهای خورشیدی. حرکت گسل. سرعت اتوموبیل و نوع اتومبیل در جاده و میزان ترافیک. سنسوری برای پهلو گرفتن کشتی ها. و همچنین برای گیت های امنیتی .
      من یاهاش تو اسکوپ سیگنال ناشی از استارت اتومبیل را دیدم. سیگنال ارسال تماس موبایل که خیلی قوی سنس میشه البته در فاصله دور. اگر سنسورت این حساسیت ها رو نداره . نمیدونم چی بگم.
      سلام .
      والا هیچی سنس نمیکنه . اصلا اینطوری که شما میگین نیست . من دوتا گیره سوسماری رو به هم وصل کردم و منبع تغذیه 30 ولت 5 آمپرم رو روشن کردم . این دو تا گیره رو چسبوندم به سنسور تا سنس کرد . اونم نه اون حدی که شما میگی . واقعا نمیدونم چی بگم . نمیدونم مشکل کجاست . واقعا خیلی عصبیم کرده این سنسوره . به نظرتون چیکار کنم ؟ سنسور هم که خراب نیست . پس مشکل چیه ؟ فکر کنم مشکل از تولید داخلی هست . باید 350 تمن بیشتر میدادم که سنسور اصلی رو بگیرم . نظرتون چیه ؟ الان باید چیکار کنم ؟ میتونم برای eca بفرستمش ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بنده با تلفن تماس گرفتم و چسبوندم به سنسور . تازه تونسته سنس کنه . این سنسور نیاز به کالیبره شدن نداره ؟ نیاز به درایوری چیزی نداره ؟ شاید من اشتباه دارم کار میکنم .
      نمیدونم چی بگم والا .
      برا اتصالش به میکرو مقاومت و ... بزارم ؟ هرکاری میگید تا انجام بدم .

دیدگاه

فکر کنم مشکل از تولید داخلی هست . باید 350 تمن بیشتر میدادم که سنسور اصلی رو بگیرم
        ببین ابن سنسور باید تغییرات ضفر هرتز تا یک کیلو هرتز و میدان حداکثر 100 میکرو تسلا رو آشکارکنه . یعنی تغییرات 5 میکرو نسلا رو یاید با مولتی متر ببینی
        میشه برای خروجی سنسور امپلی گذاشت در صورتی که سیگنالی باشد و معمولا دوتا رو با هم کوپل میکنن البته نه برای کاری که شما میخوای انجام بدی
        ولی من مطمعن هستم شرکت استفان مایر تک تک سنسورهاشو تست میکنه با ابزارهای گرون قیمت و بعد میفروشه
        Magnetic Field Sensor FLC 100
        Miniature °uxgate sensor with high sensitivity
        Measurement range §100 ¹T, DC to 1 kHz
        حالا اگر سنسورت این مشخصات رو نداره با فروشنده در میون بذار دیگه
        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۱:۴۵ ۱۳۹۶/۰۷/۱۹.

دیدگاه

ببین ابن سنسور باید تغییرات ضفر هرتز تا یک کیلو هرتز و میدان حداکثر 100 میکرو تسلا رو آشکارکنه . یعنی تغییرات 5 میکرو نسلا رو یاید با مولتی متر ببینی
          میشه برای خروجی سنسور امپلی گذاشت در صورتی که سیگنالی باشد و معمولا دوتا رو با هم کوپل میکنن البته نه برای کاری که شما میخوای انجام بدی
          ولی من مطمعن هستم شرکت استفان مایر تک تک سنسورهاشو تست میکنه با ابزارهای گرون قیمت و بعد میفروشه
          Magnetic Field Sensor FLC 100
          Miniature °uxgate sensor with high sensitivity
          Measurement range §100 ¹T, DC to 1 kHz
          حالا اگر سنسورت این مشخصات رو نداره با فروشنده در میون بذار دیگه
          شما میتونی یه زحمتی واسم بکشی ؟
          یه مدار تو یه نرم افزار برام بکش بفرست که همونطور ببندم . ببینم چی میشه .
          بعد این سنسور نیازی به کانفیگ نداره ؟چه نرم افزاری این سنسور رو میشناسه؟ که باهاش تست کنم .
          بعد این که پایه sync چه کاربردی داره که بدون اتصاله ؟
          ممنونم .

دیدگاه

یه مدار تو یه نرم افزار برام بکش بفرست که همونطور ببندم . ببینم چی میشه .
            بعد این سنسور نیازی به کانفیگ نداره ؟چه نرم افزاری این سنسور رو میشناسه؟ که باهاش تست کنم .
            بعد این که پایه sync چه کاربردی داره که بدون اتصاله ؟
            ا-هیچ کانفیگی نداره .2- من نشنیدم که نرم افزاری اینو بشناسه. یا تست کنه
            وقتی دوتا سنسور را بخواهیم در یک زمان بکار ببریم پایه سینک به کار میاد ولی من ندیدم در جایی استفاده شده باشه
            نقشه هم هم کشیدن نداره مثبت به 5 ولت و گراند هم به گراند . اوت منفی به گراند. و اوت مثبت به adc میکرو و 5 ولت و گراند سنسور باید با میکرو یکی باشه . دراین حالت اگر سنس نکنه باید 2.5 ولت روی اوت مثیت نسیت به گراند باشه و در صورت سنس این ولتاژ کم و زیاد میشه به همین سادگی

دیدگاه

ا-هیچ کانفیگی نداره .2- من نشنیدم که نرم افزاری اینو بشناسه. یا تست کنه
              وقتی دوتا سنسور را بخواهیم در یک زمان بکار ببریم پایه سینک به کار میاد ولی من ندیدم در جایی استفاده شده باشه
              نقشه هم هم کشیدن نداره مثبت به 5 ولت و گراند هم به گراند . اوت منفی به گراند. و اوت مثبت به adc میکرو و 5 ولت و گراند سنسور باید با میکرو یکی باشه . دراین حالت اگر سنس نکنه باید 2.5 ولت روی اوت مثیت نسیت به گراند باشه و در صورت سنس این ولتاژ کم و زیاد میشه به همین سادگی
              واقعا نمیدونم چشه . ممنونم دوست عزیزم . خیلی لطف کردی . و ممنونم از پیگیریت . اگر بازم سوالی بود مزاحم وقتت میشم . سپاس و احترام فراوان .

دیدگاه

سلام ببین این مدار کمکت میکنه... من قبلا حودم درستش کردم خیلی خوب کار می کرد عملکردش در تشخیص میدان بهتر از سنسور اثر هاله ی هست که تو بازار وجود داره
                جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۱۸:۵۵ ۱۳۹۶/۰۷/۲۱. دلیل: تکمیل
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X