پاسخ : مشکل با ولتاژ و جریان ال ای دی های IR
سلام،
0- خوشم میآد مثل خودم مته به خشخاشی!!
1- چون خازن با منبع موازی شده، باعث فیلتر نمیشه!
1- نه به ولتاژش ربطی نداره، چون اون ماکزیمم ولتاژ قابل تحمل خازن هست!
2-
3- این رو بعدا برات توضیح میدم، خلاصش میشه: از دید خازن، از مدارت تونن (یه جور مقاومت معادل) میگیری، بعد C رو طوری انتخاب میکنی که ثابت زمانی مدار RC (حاصلضرب مقدار فاراد خازن در مقدار اهم مقاومت) به دست اومده 5 برابر دوره تناوب سیگنالت باشه!!
4- یه کوچولو به مدارت دقت کنی میبینی بدیهیه که پیک ولتاژ CE مربوط به زمان خاموشی ترانزیستور میشه و به اسکوپ دوکانال هم نیاز نداره!
5- عرض کردم اینها در اصل دیود هستند! هر چقدر هم کم بشه (نانو آمپر) دیگه از 0.6 ولت کمتر نمیشه!!
6- آفرین این دیدت خوبه و درسته!
اما زمانی که لزوما اون ولتاژه دو سر با وجود داشته باشه، نه صرفا ما فکر کنیم که موجوده!
عوامل دیگه ای هم دخیل هستند، پاسخ گذرای سیستم، افت ولتاژ احتمالی منبع، پاسخ فرکانسی منبع!
یعنی موقعی که طبق منحنی جریان مورد نظر رو نداری، اطمینان داشته باش که ولتاژ معادل اون جریان هم دوسر بار برقرار نیست!!
از خطاهای اندازه گیری که بگذریم.
7- به بازده حداکثر نمیرسی مگر با روشی که بهت گفتم!
7- من کی همچین حرفی زدم ؟!
من فقط موج مربعی روی CE رو بررسی کردم!
واسه LED ها مقدار پیکش برابر میشه با مقدار خوانده شده از جدول به ازای جریان عبوری و همچنین مقدار قعرش هم میشه صفر!!!
یا شاید یه مقدار خیلی خیلی کم که من هم منتظر میمونم تا بخونی و بهم بگی!
سلام،
0- خوشم میآد مثل خودم مته به خشخاشی!!
1- چون خازن با منبع موازی شده، باعث فیلتر نمیشه!
1- نه به ولتاژش ربطی نداره، چون اون ماکزیمم ولتاژ قابل تحمل خازن هست!
2-
3- این رو بعدا برات توضیح میدم، خلاصش میشه: از دید خازن، از مدارت تونن (یه جور مقاومت معادل) میگیری، بعد C رو طوری انتخاب میکنی که ثابت زمانی مدار RC (حاصلضرب مقدار فاراد خازن در مقدار اهم مقاومت) به دست اومده 5 برابر دوره تناوب سیگنالت باشه!!
4- یه کوچولو به مدارت دقت کنی میبینی بدیهیه که پیک ولتاژ CE مربوط به زمان خاموشی ترانزیستور میشه و به اسکوپ دوکانال هم نیاز نداره!
5- عرض کردم اینها در اصل دیود هستند! هر چقدر هم کم بشه (نانو آمپر) دیگه از 0.6 ولت کمتر نمیشه!!
6- آفرین این دیدت خوبه و درسته!
اما زمانی که لزوما اون ولتاژه دو سر با وجود داشته باشه، نه صرفا ما فکر کنیم که موجوده!
عوامل دیگه ای هم دخیل هستند، پاسخ گذرای سیستم، افت ولتاژ احتمالی منبع، پاسخ فرکانسی منبع!
یعنی موقعی که طبق منحنی جریان مورد نظر رو نداری، اطمینان داشته باش که ولتاژ معادل اون جریان هم دوسر بار برقرار نیست!!
از خطاهای اندازه گیری که بگذریم.
7- به بازده حداکثر نمیرسی مگر با روشی که بهت گفتم!
7- من کی همچین حرفی زدم ؟!
من فقط موج مربعی روی CE رو بررسی کردم!
واسه LED ها مقدار پیکش برابر میشه با مقدار خوانده شده از جدول به ازای جریان عبوری و همچنین مقدار قعرش هم میشه صفر!!!
یا شاید یه مقدار خیلی خیلی کم که من هم منتظر میمونم تا بخونی و بهم بگی!
دیدگاه