اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول پاوربانک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول پاوربانک

درود
    سوالی داشتم که نمیدونم دقیقا در کجا مطرحش کنم!
    من یه هندزفری بلوتوثی داشتم که ظرفیت باتری های اون فک کنم ۵۰ میلی امپر بود(۲ باتری ۵۰ میلی امپری)
    و بعد از خراب شدن باتری هاش اومدم یه باتری ۸۰۰ میلی امپری روش گذاشتم که مقدار استفادم ازش بیشتر بشه
    سوالم اینکه مدار شاژر باتری ها که همون مدار هندفری بلوتوثی هست میتونه مدیریت شارژ کردن این باتری ۸۰۰ میلی امپری رو داشتته باشه؟ یا باید یه ماژول شارژر برای این باتری بگیرم ؟
    و اگه از همون برد خودش استفاده کنم به باتری اسیب میزنه یا کلا شارژش نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErROR97 نمایش پست ها
      درود
      سوالی داشتم که نمیدونم دقیقا در کجا مطرحش کنم!
      من یه هندزفری بلوتوثی داشتم که ظرفیت باتری های اون فک کنم ۵۰ میلی امپر بود(۲ باتری ۵۰ میلی امپری)
      و بعد از خراب شدن باتری هاش اومدم یه باتری ۸۰۰ میلی امپری روش گذاشتم که مقدار استفادم ازش بیشتر بشه
      سوالم اینکه مدار شاژر باتری ها که همون مدار هندفری بلوتوثی هست میتونه مدیریت شارژ کردن این باتری ۸۰۰ میلی امپری رو داشتته باشه؟ یا باید یه ماژول شارژر برای این باتری بگیرم ؟
      و اگه از همون برد خودش استفاده کنم به باتری اسیب میزنه یا کلا شارژش نمیکنه؟
      سلام و درود، بله مدار شارژر هندزفری میتونه باتری جدید رو شارژ کنه ولی
      ممکنه که مدار شارژ هم یکمی گرمتر بشه( البته باز هم مشکل جدی پیش
      نمیاد) .
      خیر باتری هم آسیبی نمیبینه و فقط زمان شارژ طولانی میشه.
      موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام
        من می*خواستم یک پاوربانک به کمک ماژول پاوربانک بسازم. امکانات طراحی جعبه برای جاباتری که تا ۱۴ باتری۱۸۶۵۰ رو موازی کنه دارم. دنبال ماژولی بودم که نمایشگر میزان شارژ باتری*ها رو داشته باشه ولی کلا دو نمونه داخل فروشگاه سایت eca دیدم که بخش ابتدایی توضیحات هر دو به شدت مشابه هم بود که یک بخشش من رو گیج کرده.
        • [*=right]تعداد باتری : 4 تا 6 عدد ، برای باتری 4 سل 110MM و برای باتری 6 سل 146MM

اینجا منظورش چیه که این پاوربانک برای ۴ و ۶ سل هستش؟
        منظور از «110MM» و «146MM» چی بوده؟

توی بخش نظرات این محصول توی صفحه دومش یک نفر نوشته بود که تعداد بالایی باتری ۳.۷ ولت نوکیا رو موازی کرده و بعد ماژول سوخته و ادمین سایت پاسخ داده بود که به خاطر آمپر کشی بالایی که اتفاق افتاده این اتفاق افتاده.
        سوال من این هست که دلیل این آمپر کشی بالا چیه؟ مگه ماژول نباید هرچقدر نیاز داره از باتری*ها بکشه؟ تفاوت این ماژول با مصرف کننده*های عادی چیه؟ مثلا اگر 20 تا باتری قلمی ۱.۵ ولت رو به صورت موازی به یک led دو ولت وصل کنیم به خاطر آمپر کشی بالا می*سوزه؟ این طور نباید باشه که از هر کدوم از باتری*ها مقدار خیلی پایینی آمپر کشیده بشه؟
        جدیدترین ویرایش توسط mohammadsaleh40; ۱۸:۱۳ ۱۴۰۱/۰۵/۲۹. دلیل: خوندن بخش بعدی نظرات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadsaleh40 نمایش پست ها
          سلام
          من می*خواستم یک پاوربانک به کمک ماژول پاوربانک بسازم. امکانات طراحی جعبه برای جاباتری که تا ۱۴ باتری۱۸۶۵۰ رو موازی کنه دارم. دنبال ماژولی بودم که نمایشگر میزان شارژ باتری*ها رو داشته باشه ولی کلا دو نمونه داخل فروشگاه سایت eca دیدم که بخش ابتدایی توضیحات هر دو به شدت مشابه هم بود که یک بخشش من رو گیج کرده.
          • [*=right]تعداد باتری : 4 تا 6 عدد ، برای باتری 4 سل 110MM و برای باتری 6 سل 146MM

اینجا منظورش چیه که این پاوربانک برای ۴ و ۶ سل هستش؟
          منظور از «110MM» و «146MM» چی بوده؟

توی بخش نظرات این محصول توی صفحه دومش یک نفر نوشته بود که تعداد بالایی باتری ۳.۷ ولت نوکیا رو موازی کرده و بعد ماژول سوخته و ادمین سایت پاسخ داده بود که به خاطر آمپر کشی بالایی که اتفاق افتاده این اتفاق افتاده.
          سوال من این هست که دلیل این آمپر کشی بالا چیه؟ مگه ماژول نباید هرچقدر نیاز داره از باتری*ها بکشه؟ تفاوت این ماژول با مصرف کننده*های عادی چیه؟ مثلا اگر 20 تا باتری قلمی ۱.۵ ولت رو به صورت موازی به یک led دو ولت وصل کنیم به خاطر آمپر کشی بالا می*سوزه؟ این طور نباید باشه که از هر کدوم از باتری*ها مقدار خیلی پایینی آمپر کشیده بشه؟
          درود،
          پاسخ سوال اول مربوط به محدودیت حجم هست و خیلی مهم نیست.
          افراد مبتدی معمولا به دلیل اتصال اشتباه قطب یا برق القایی هویه یا ضربه به ماژول وارد میکنن و میگن سوخته .
          و به تعداد بالا باتری مربوط نمیشه.
          مصرف کننده به اندازه نیاز جریان مصرف میکنه، البته استثنا هم وجود داره که البته بحث هایی همچون مقاومت دینامیک مطرح میکنه که اینجا مهم نیست.
          شما حتی 100 تا باتری قلمی رو موازی کنین نمیتونین ال ای دی 3 ولتی روشن کنین. ولی با دو باتری قلمی سری میشه روشن کرد !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            درود،
            پاسخ سوال اول مربوط به محدودیت حجم هست و خیلی مهم نیست.
            آخه از پشتیبانی سایت هم پرسیدم و گفتن محدودیت تعداد باتری رو جدی بگیرن.

دیدگاه

شما میتونید از یکسو کننده ۶aاستفاده کنید میتونید دوتا رفت و دوتا برگشت استفاده کنید که ۱۲aرفت ۱۲امپر برگشت باشه و با عایق کاری مخفی کنید تا فشار زیادی په ماژول پاور بانک وارد نشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.ghanbari نمایش پست ها
                شما میتونید از یکسو کننده ۶aاستفاده کنید میتونید دوتا رفت و دوتا برگشت استفاده کنید که ۱۲aرفت ۱۲امپر برگشت باشه و با عایق کاری مخفی کنید تا فشار زیادی په ماژول پاور بانک وارد نشه
                ممنون از پاسختون .
                من بعضی از قسمت*ها رو دقیق متوجه نشدم. چون بیشتر قصدم یادگیری هست تا نهایی کردن پروژه این سوالات رو می*پرسم.
                گفتین دوتا یکسو کننده ۶A استفاده کنم منظورتون این بود دوتا رفت و برگشتی سمت مثبت و دوتا رفت و برگشتی سمت منفی ماژول استفاده کنم؟ یعنی یک جورایی دوتا دیود سری شده هم حین شارژ شدن و هم حین تخلیه شارژ دارم درسته؟ خوب این دوتا دیود کاهش ولتاژ قابل ملاحظه*ای ایجاد نمی*کنن؟

کلا ۶A مقدار زیادی نیست؟ این 6A یعنی از بیشتر شدن حریان از ۶A جلوگیری می*کنه درسته؟ اگر نه منظور از اون ۶a چیه و چطور داره از ماژول حفاظت می*کنه؟

گفتین عایق کاری. اینجا من دقیق متوجه منظورتون نشدم تصویری که در ذهن من ایجاد شد پوشش و محکم کردن اتصالات با چسب و... بود که مطمئنم منظور شما این نبوده. می*شه بگین منظورتون از عایق کاری چی بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadsaleh40 نمایش پست ها
                  ممنون از پاسختون .
                  من بعضی از قسمت*ها رو دقیق متوجه نشدم. چون بیشتر قصدم یادگیری هست تا نهایی کردن پروژه این سوالات رو می*پرسم.
                  گفتین دوتا یکسو کننده ۶A استفاده کنم منظورتون این بود دوتا رفت و برگشتی سمت مثبت و دوتا رفت و برگشتی سمت منفی ماژول استفاده کنم؟ یعنی یک جورایی دوتا دیود سری شده هم حین شارژ شدن و هم حین تخلیه شارژ دارم درسته؟ خوب این دوتا دیود کاهش ولتاژ قابل ملاحظه*ای ایجاد نمی*کنن؟

کلا ۶A مقدار زیادی نیست؟ این 6A یعنی از بیشتر شدن حریان از ۶A جلوگیری می*کنه درسته؟ اگر نه منظور از اون ۶a چیه و چطور داره از ماژول حفاظت می*کنه؟

گفتین عایق کاری. اینجا من دقیق متوجه منظورتون نشدم تصویری که در ذهن من ایجاد شد پوشش و محکم کردن اتصالات با چسب و... بود که مطمئنم منظور شما این نبوده. می*شه بگین منظورتون از عایق کاری چی بود؟
                  نمی*دونم منظور ایشون چی بوده.
                  اما هر دیود 0.5 الی 1 ولت افت ایجاد می*کنه.
                  اگر هم جریان عبوری بیشتر بشه دیود میسوزه.
                  بجای دیود میتونید از یک مقاومت 0.1 یا 0.2 اهم جهت اطمینان
                  استفاده کنید.

دیدگاه

سلام چطوری میشه با مولتی متر کبفیت سیم شارژر موبایل رو اندازه گرفت. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raga1250 نمایش پست ها
                      سلام چطوری میشه با مولتی متر کبفیت سیم شارژر موبایل رو اندازه گرفت. ممنون
                      سوالات. حق عجایب!
                      چندین راه برای اینکار وجود داره، ولی ساده ترین
                      راه این هست که در حالت 200 اهم قرار بدین و
                      مقاومت بین زبانه USB و قسمت گوشی خور رو اندازه بگیرین.
                      نباید بیش از 1 اهم باشه.
                      هر چه کمتر بهتر.
                      راه حل های مطمعن تر هم وجود داره که نیاز به مدارات
                      داره.

دیدگاه

سلام، ممنون بخاطر پاسخ. شده حتی مقاومت، ولتاژ و امپر عبوری از دوتا سیم رو اندازه گرفتم مقدارشون یکی بوده ولی در عمل کیفیتشون فرق داشته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raga1250 نمایش پست ها
                          سلام، ممنون بخاطر پاسخ. شده حتی مقاومت، ولتاژ و امپر عبوری از دوتا سیم رو اندازه گرفتم مقدارشون یکی بوده ولی در عمل کیفیتشون فرق داشته.
                          در برخی کابل شارژ های غیر استاندارد و ارزان ،
                          سیم های data حذف شده و گوشی ها بسیار کند
                          تر شارژ میشوند.
                          راه حل اصولی ، این هست که کابل شارژ رو به شارژر
                          5 ولت 2 آمپر وصل کنین و
                          خروجی کابل شارژ هم به مقاومت آجری 4.7 اهم،
                          ولتاژ دو سر مقاومت اگر کمتر از 4.5 بود، کابل نامرغوب و
                          اگر به 5 نزدیک بود، کابل مورد نظر کیفیت اعلایی داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X