اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن دستی (و یا خودکار در بازه زمانی) وسیله برقی بعد از قطع شدن برق منطقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن دستی (و یا خودکار در بازه زمانی) وسیله برقی بعد از قطع شدن برق منطقه

سلام... نمی دونم سوالم مربوط به ماژول میشه یا مدار های الکتریکی چون نمی دونم موردی که می خوام دقیقا چیه.
    می خوام وسایل صنعتیم که هر کدوم شون حدود 1000 تا 2000 واته بعد از قطع برق به صورت دستی و یا با فاصله زمانی روشن شن (در حال حاضر به صورت خودکار روشن میشن). حالت دستی ش می خوام شبیه کیس کامپیوتر باشه (که بعد از قطع و وصل شدن برق به صورت خودکار روشن نمیشه و بعد از فشار دادن دکمه پاور کیس، دو سوزن فلزی مادربورد بهم متصل میشن و کامپیوتر روشن میشه). حالت خودکارشم می خوامم با فاصله زمانی باشه. دو تا سوال :

1. راه ساده ای وجود داره که عملکرد ورودی برق اصلی مثل پاور کیس کامپیوتر باشه و با فشار دادن یه کلید ساده به صورت دستی روشن شه ؟!
    2. راهی وجود داره که وسیله ها با حداقل 15 دقیقه تاخیر روشن شن ؟

هر دو مورد رو برای مکان های متفاوت نیاز دارم

پاسخ : روشن کردن دستی (و یا خودکار در بازه زمانی) وسیله برقی بعد از قطع شدن برق منطقه

نوشته اصلی توسط PhaNull نمایش پست ها
    سلام... نمی دونم سوالم مربوط به ماژول میشه یا مدار های الکتریکی چون نمی دونم موردی که می خوام دقیقا چیه.
    می خوام وسایل صنعتیم که هر کدوم شون حدود 1000 تا 2000 واته بعد از قطع برق به صورت دستی و یا با فاصله زمانی روشن شن (در حال حاضر به صورت خودکار روشن میشن). حالت دستی ش می خوام شبیه کیس کامپیوتر باشه (که بعد از قطع و وصل شدن برق به صورت خودکار روشن نمیشه و بعد از فشار دادن دکمه پاور کیس، دو سوزن فلزی مادربورد بهم متصل میشن و کامپیوتر روشن میشه). حالت خودکارشم می خوامم با فاصله زمانی باشه. دو تا سوال :

1. راه ساده ای وجود داره که عملکرد ورودی برق اصلی مثل پاور کیس کامپیوتر باشه و با فشار دادن یه کلید ساده به صورت دستی روشن شه ؟!
    2. راهی وجود داره که وسیله ها با حداقل 15 دقیقه تاخیر روشن شن ؟

هر دو مورد رو برای مکان های متفاوت نیاز دارم
    سلام برای این کار مدار بالا رو قرار دادم که متوجه بشی راه های دیگری هم هست وقتی باتن رو شما میزنی مثل کیس رله
    وصل میشه دستتو که برداری وصل میمونه تا اینکه یا برق قطع بشه یا سوییچ باز بشه و مدار خاموش بشه جای تیغه های
    خالی رله هم مصرف کننده وصل و راه اندازی میشه البته برای برق شهر رله باید 220 ولتی باشه
    برای قسمت دوم هم یک تایمر تاخیر در وصل استفاده میکنی که اون هم به روش های مختلف میشه ساخت که تایمر یک
    ترانزیستور رو راه اندازی میکنه و اون ترانزیستور یک رله رو فعال میکنه
    جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۰۵:۴۴ ۱۳۹۸/۰۱/۰۸.
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن دستی (و یا خودکار در بازه زمانی) وسیله برقی بعد از قطع شدن برق منطقه

سلام برای جلوگیری از روشن شدن خودکار دستگاه بعد از اومدن برق متونید از رله های صنعتی ۸ یا ۱۱ پایه استفاده کنید
      رله ۸ پایه ۲ تیغه داره و رله ۱۱ پایه ۳ تیغه ما به ۲ تیغه نیاز داریم برای این کار ولی به نظر من با توجه به مصرفتون و آشغال بودن رله های بازار از رله ۱۱ پایه استفاده کنید و ۲ تا از تغیه ها رو با هم موازی کنید برای اتصال به دستگاهتون
      تیغه ی سوم رو با دکمه فشاری ساده ای که سر راه بوبین رله گذاشتید موازی کنید
      با این کار بعد از زدن کلید رله خود نگه دار میشه و خودشو روشن نگه می داره وبا قطع برق رله خاموش می شه و با اومدن برق تا شما دوباره کلید رو نزنید دستگاه روشن نمی شه

برای تایم هم شما میتونید از یک تایمر صنعتی استفاده کنید که محدوده زمانی و دیجیتال یا آنالوگ بودنش به خودتون و هزینه ای که براش در نظر گرفتید داره
      تیغه تایمر رو هم با کلید فشاری موازی کنید حالا اگه اون تغیه از رله که گفتم با کلید فشاری موازی کنید هم می شه دستی مدار رو راه اندازی کرد هم با تایم
      برای برق تایمر هم یک کلید یک طرفه یا یک کلید راکر یا هر کلیدی که برق رو دائم وصل یا قطع نگه داره بزارید و برقی که به کلید فشاری می ره رو هم از خروجی این کلید بگیرید

حالا با وصل کردن کلید یک طرفه مدار می ره رو تایم و شما برای روشن کردن دستگاه یا باید صبر کنید تایم تموم بشه یا کلید فشاری رو بزنید

کار ساده ایه و فک نکنم کم هزینه تر از این بشه این کارو انجام داد
      سعی کردم ساده توضیح بدم موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
        سلام برای این کار مدار بالا رو قرار دادم که متوجه بشی راه های دیگری هم هست وقتی باتن رو شما میزنی مثل کیس رله وصل میشه دستتو که برداری وصل میمونه تا اینکه یا برق قطع بشه یا سوییچ باز بشه و مدار خاموش بشه جای تیغه های خالی رله هم مصرف کننده وصل و راه اندازی میشه البته برای برق شهر رله باید 220 ولتی باشه
        ممنون.. رشته م برق نیست اما احساس کردم که شاید بهترین و ساده ترین مدل برای این کار مدل پاور کیس باشه.(اگه راه بهتر و ساده تری هم بود که چه بهتر) پس اگه من برم الکتریکی بگم که یه رله 220 ولت می خوام و دقیقا بهشون توضیح بدم که چی می خوام همچین چیز آماده ای دارن یا باس به صورت دستی درست شه ؟

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
        برای قسمت دوم هم یک تایمر تاخیر در وصل استفاده میکنی که اون هم به روش های مختلف میشه ساخت که تایمر یک ترانزیستور رو راه اندازی میکنه و اون ترانزیستور یک رله رو فعال میکنه
        فکر کنم عملکرد این یکی میشه چیزی شبیه محافظ برق با این تفاوت که دیگه نیازی به کنترل نوسان برق نیست و فقط یه رله می خواد تا در زمان مشخص برق رو فعال کنه. درسته ؟ من از این می ترسیدم که برای این کار بخواد نیاز به رله ای باشه که محدودیت آمپر داشته باشه. پس یه رله ساده برای این کار محدودیت آمپر نداره دیگه درسته ؟ اما سوال اصلی اینه که چطور می تونم این موارد رو تهیه کنم ؟ آیا رله آماده ای وجود داره یا اینکه باید حتما خودم درستش کنم. البته کارای برق کشی ساده رو انجام دادم ولی کار تخصصی شو نمی دونم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط ronix3 نمایش پست ها
        سلام برای جلوگیری از روشن شدن خودکار دستگاه بعد از اومدن برق متونید از رله های صنعتی ۸ یا ۱۱ پایه استفاده کنید رله ۸ پایه ۲ تیغه داره و رله ۱۱ پایه ۳ تیغه ما به ۲ تیغه نیاز داریم برای این کار ولی به نظر من با توجه به مصرفتون و آشغال بودن رله های بازار از رله ۱۱ پایه استفاده کنید و ۲ تا از تغیه ها رو با هم موازی کنید برای اتصال به دستگاهتون تیغه ی سوم رو با دکمه فشاری ساده ای که سر راه بوبین رله گذاشتید موازی کنید با این کار بعد از زدن کلید رله خود نگه دار میشه و خودشو روشن نگه می داره وبا قطع برق رله خاموش می شه و با اومدن برق تا شما دوباره کلید رو نزنید دستگاه روشن نمی شه
        کمی گره خورد ! گفتید رله 8 پایه 2 تیغه داره و رله 11 پایه 3 تیغه و ما به دو تیغه نیاز داریم که دو تا از تیغه ها با دستگاه موازی میشن و تیغه سوم (که سر راه بوبین رله قرار میگیره) به دکمه فشاری وصل میشه. بالاخره ما به دو تا تیغه نیاز داریم یا سه تا ؟!

نوشته اصلی توسط ronix3 نمایش پست ها
        برای تایم هم شما میتونید از یک تایمر صنعتی استفاده کنید که محدوده زمانی و دیجیتال یا آنالوگ بودنش به خودتون و هزینه ای که براش در نظر گرفتید داره تیغه تایمر رو هم با کلید فشاری موازی کنید حالا اگه اون تغیه از رله که گفتم با کلید فشاری موازی کنید هم می شه دستی مدار رو راه اندازی کرد هم با تایم برای برق تایمر هم یک کلید یک طرفه یا یک کلید راکر یا هر کلیدی که برق رو دائم وصل یا قطع نگه داره بزارید و برقی که به کلید فشاری می ره رو هم از خروجی این کلید بگیرید
        به نظر میاد که هر دو مورد رو با هم ادغام کردید. هر کدوم از دو مورد رو برای مکان های متفاوت می خوام. می خوام یه جایی به صورت دستی با یه کلید فشاری (و یا هر روش دیگه ای) روشن شن و یه مکان مجزای دیگه به صورت تایمر. وسیله ای تو بازار وجود نداره که دقیقا مثل محافظ برق عمل کنه با این تفاوت که نیازی به نوسان سنج نباشه و محدودیت آمپر هم نداشته باشه و بتونی تایم دلخواه تو وارد کنی تا تو اون زمان مشخص برق وصل شه ؟ (البته تایم دلخواه هم نشد مهم نیست. 15 دقیقه هم کفایت می کنه) یعنی در واقع میشه یه محافظ برق بدون قابلیت محافظ و فقط با قابلیت تایمر مکث.
        جدیدترین ویرایش توسط PhaNull; ۱۸:۰۰ ۱۳۹۸/۰۱/۰۸.

دیدگاه

ممنون.. رشته م برق نیست اما احساس کردم که شاید بهترین و ساده ترین مدل برای این کار مدل پاور کیس باشه.(اگه راه بهتر و ساده تری هم بود که چه بهتر) پس اگه من برم الکتریکی بگم که یه رله 220 ولت می خوام و دقیقا بهشون توضیح بدم که چی می خوام همچین چیز آماده ای دارن یا باس به صورت دستی درست شه ؟

فکر کنم عملکرد این یکی میشه چیزی شبیه محافظ برق با این تفاوت که دیگه نیازی به کنترل نوسان برق نیست و فقط یه رله می خواد تا در زمان مشخص برق رو فعال کنه. درسته ؟ من از این می ترسیدم که برای این کار بخواد نیاز به رله ای باشه که محدودیت آمپر داشته باشه. پس یه رله ساده برای این کار محدودیت آمپر نداره دیگه درسته ؟ اما سوال اصلی اینه که چطور می تونم این موارد رو تهیه کنم ؟ آیا رله آماده ای وجود داره یا اینکه باید حتما خودم درستش کنم. البته کارای برق کشی ساده رو انجام دادم ولی کار تخصصی شو نمی دونم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کمی گره خورد ! گفتید رله 8 پایه 2 تیغه داره و رله 11 پایه 3 تیغه و ما به دو تیغه نیاز داریم که دو تا از تیغه ها با دستگاه موازی میشن و تیغه سوم (که سر راه بوبین رله قرار میگیره) به دکمه فشاری وصل میشه. بالاخره ما به دو تا تیغه نیاز داریم یا سه تا ؟!

به نظر میاد که هر دو مورد رو با هم ادغام کردید. هر کدوم از دو مورد رو برای مکان های متفاوت می خوام. می خوام یه جایی به صورت دستی با یه کلید فشاری (و یا هر روش دیگه ای) روشن شن و یه مکان مجزای دیگه به صورت تایمر. وسیله ای تو بازار وجود نداره که دقیقا مثل محافظ برق عمل کنه با این تفاوت که نیازی به نوسان سنج نباشه و محدودیت آمپر هم نداشته باشه و بتونی تایم دلخواه تو وارد کنی تا تو اون زمان مشخص برق وصل شه ؟ (البته تایم دلخواه هم نشد مهم نیست. 15 دقیقه هم کفایت می کنه) یعنی در واقع میشه یه محافظ برق بدون قابلیت محافظ و فقط با قابلیت تایمر مکث.
          سلام مداری که بالا قرار دادم خیلی ساده هست از این ساده تر دیگه
          نمیشه اگه وارد نیستی از دوستی کسی کمک بگیر جریان تیغه های
          رله مهم هست خیلی پایین نگیر بله درست گفتی مدار دوم مثل محافظ
          ها عمل میکنه با این تفاوت که کنترل ولتاژ نداره بد شد که رشته شما
          برق نیست چون این دو مدار خیلی راحت ساخته میشه مدار اول آمادش
          نیست ولی بستنش خیلی خیلی ساده هست مدار دوم
          فکر کنم آمادش باشه استفاده از رله با بوبین 220ولت باعث
          میشه مدارت کوچک تر بشه والا میشه از رله های دیگری هم
          استفاده کرد خواستی به الکتریکی بری نقشه رو با خودت ببر
          شاید همون جا برات بست و کمک کرد راه انداختی چون خیلی
          ساده هست
          جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۸:۴۸ ۱۳۹۸/۰۱/۰۸.

دیدگاه

مرسی خلبان...
            داشتم مقاله ای در مورد تفاوت های رله و کنتاکتور می خوندم که می گفت کنتاکتور برای جریان های بالا مورد استفاده قرار میگیره و رله اصولا برای مدار های جریان پایین. من همون اولش خیلی رو مقدار آمپر مصرفی تاکید داشتم وحس خوبی در مورد رله نداشتم اما دوستان متاسفانه رله رو پیشنهاد میدادن. بعدش یه گشتی تو ویدیو های یوتوب زدم ببینم می تونم از طریق کنتاکتور این کارو انجام بدم که رسیدم به ویدیوی زیر :

این خانم خیلی فوق العاده همه چیزو به صورت تصویری توضیح داد که حتی من مبتدی تونستم به راحتی یه کنتاکتور تهیه کنم و این کارو انجام بدم. البته دکمه خاموش هم براش در نظر گرفته بود که من عوضش اومدم سیم خاموش رو به صورت مستقیم وصل کردم و همه چیز به خوبی کار می کنه. فقط دنبال این بودم که به جای دکمه بخوام یه تایمر ساده در نظر بگیرم. یه سری مدل های رله آماده مختلفی هم هستن که می تونی به راحتی زمان رو مشخص کنی مثل این مدل :

امامعلوم نیست که بعد قطع و وصل برق تایمر شروع به کار می کنه یا اینکه باید تایمر تنظیم شه و همون لحظه شروع به کار می کنه. و همینطور به نظر میاد که 12 ولت برقشم باس تامین شه.
            بعیده که ساده تر از این مدل های آماده مدل دیگه ای موجود باشه.
            جدیدترین ویرایش توسط PhaNull; ۰۳:۱۴ ۱۳۹۸/۰۱/۱۱.

دیدگاه

مرسی خلبان...
              داشتم مقاله ای در مورد تفاوت های رله و کنتاکتور می خوندم که می گفت کنتاکتور برای جریان های بالا مورد استفاده قرار میگیره و رله اصولا برای مدار های جریان پایین. من همون اولش خیلی رو مقدار آمپر مصرفی تاکید داشتم وحس خوبی در مورد رله نداشتم اما دوستان متاسفانه رله رو پیشنهاد میدادن. بعدش یه گشتی تو ویدیو های یوتوب زدم ببینم می تونم از طریق کنتاکتور این کارو انجام بدم که رسیدم به ویدیوی زیر :

این خانم خیلی فوق العاده همه چیزو به صورت تصویری توضیح داد که حتی من مبتدی تونستم به راحتی یه کنتاکتور تهیه کنم و این کارو انجام بدم. البته دکمه خاموش هم براش در نظر گرفته بود که من عوضش اومدم سیم خاموش رو به صورت مستقیم وصل کردم و همه چیز به خوبی کار می کنه. فقط دنبال این بودم که به جای دکمه بخوام یه تایمر ساده در نظر بگیرم. یه سری مدل های رله آماده مختلفی هم هستن که می تونی به راحتی زمان رو مشخص کنی مثل این مدل :

امامعلوم نیست که بعد قطع و وصل برق تایمر شروع به کار می کنه یا اینکه باید تایمر تنظیم شه و همون لحظه شروع به کار می کنه. و همینطور به نظر میاد که 12 ولت برقشم باس تامین شه.
              بعیده که ساده تر از این مدل های آماده مدل دیگه ای موجود باشه.
              سلام چند تا سوال اول اینکه جریان شما چقدر هست که کنتاکتور
              خریدین دوم اینکه شما آیا از برق سه فاز استفاده میکنید رله هم
              جریان های مختلفی داره در عین حال می*تونه کوچکتر و ارزان تر باشه
              برای کنتاکتور هم همون مداری که قرار دادم رو میشه بست تایمر هم
              شما که کنتاکتور گرفتی یک تایمر صنعتی هم می*گرفتی زمان رو تنظیم
              میکنی و مد هم رو تاخیر در وصل قرار میگیره و تمام اگه در هنگام زمان
              گیری برق قطع بشه تایمر دوباره از اول زمان گیری می*کنه و تنظیم زمان
              یکبار انجام میشه و نیاز به هر بار تنظیم ندارن نه اینکه خودتون بخواهید
              زمان رو تغییر بدین در عین حال قاب هم داره وکاملا بسته
              هست ولتاژ تغذیه اون هم همون با 220ولت راه اندازی میشه
              و نیاز به چیز دیگری هم نداره
              جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۰۴:۰۸ ۱۳۹۸/۰۱/۱۱.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید . من یه استپ موتور دارم که میخوام با سلول خورشیدی راه بندازم ..نیاز دارم تا همیشه برق در دسترس باشه ..میخ.ام وقتی خورشید هست از برق خورشیدی و وقتی خورشید نیست ار برق شهری استفاده کنم . آیا برای این کار میشه از یک ماژول رله استفاده کرد؟ یعنی باید سلول خورشیدی جریان مستقیم و برق شهری جریان متناوب ر. بخ رله وصل کنم؟ آیا میشه یا نه ؟ اگه میشه این رله باید چه ویژگی داشته باشه ..یعنی ولتاژش و این چیزاش چی باید باشه؟ مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X