یک ماژول پاور بانک با نمایشگر از eca خریدم متاسفانه درست شارژ نمیشه با اتصال شارژر دیواری بهش عدد شارژ نمایشگر به سرعت بالا میره و شارژ کردن رو قطع می*کنه مشکل چیه ؟ باطری خرابه یا کالا معیوبه ؟ باید کالا رو پس بدم ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درست شارژ نشدن ماژول پاور بانک
Collapse
X
-
پاسخ : درست شارژ نشدن ماژول پاور بانک
نوشته اصلی توسط Ali_reza99 نمایش پست هایک ماژول پاور بانک با نمایشگر از eca خریدم متاسفانه درست شارژ نمیشه با اتصال شارژر دیواری بهش عدد شارژ نمایشگر به سرعت بالا میره و شارژ کردن رو قطع می*کنه مشکل چیه ؟ باطری خرابه یا کالا معیوبه ؟ باید کالا رو پس بدم ؟
یه عکس از ماژول بذارین
یا حداقل لینک کالا رو بذارین.
-
نوشته اصلی توسط Ali_reza99 نمایش پست هایک ماژول پاور بانک با نمایشگر از eca خریدم متاسفانه درست شارژ نمیشه با اتصال شارژر دیواری بهش عدد شارژ نمایشگر به سرعت بالا میره و شارژ کردن رو قطع می*کنه مشکل چیه ؟ باطری خرابه یا کالا معیوبه ؟ باید کالا رو پس بدم ؟eshop-hodhod.ir
دیدگاه
-
شارژر دیواری هواوی اصل 5 ولت 1 آمپر ساده بدون فست یا کوئیک شارژ/ برای گوشی آنر 3C
لینک ماژول در eca
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
به طور اتفاقی دستم خورد باطری از ماژول جدا شد دیدم بازم داره عدد شارژ میره بالا !!!
نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست هازحمت بکشید مشخصات شارژر دیواری به همراه یک تصویر از شارژ تون و لینک اون ماژول پاور بانک تون بذارید.جدیدترین ویرایش توسط Ali_reza99; ۱۸:۰۵ ۱۳۹۹/۰۶/۲۳.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali_reza99 نمایش پست هاتصویر سمت راست عدم ثبات جریان هنگام شارژ
تصویر سمت چپ قطع باطری ولی بالا رفتن عدد شارژ
تصویر پایین شارژر دیواری مورد استفاده
خرابش کردین.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هامتاسفانه یا ماژول خراب بوده،یا شما اشتباهی
خرابش کردین.
۵ دقیقه صبر کردم تا کاملا خشک شود
از آنجایی که الکل فرار است باعث اتصال کوتاه نمیشود (بعد از خشک شدن نه قبلش) از این ماده استفاده کردم .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali_reza99 نمایش پست هاتصویر سمت راست عدم ثبات جریان هنگام شارژ
تصویر سمت چپ قطع باطری ولی بالا رفتن عدد شارژ
تصویر پایین شارژر دیواری مورد استفاده
این بردا از روی جریان کشی باطری متوجه مقدار شارژ باطری میشه مثلاً زمانی که لاطری خالیه ۱ امپر میکشه تو ۵۰ درصد نیم امپر وقتی پر شد ۱۰۰ میلی امپر حالا شما باطری نداری که جریان بکشه پس شارژه
به شما پیشنهاد میکنم که باطری هایی که رنگ بنفش داره بزاری چون احتمالا باری با بردنمی خونه یوخ دیدی ترانزیستور یا ایسی انا الله و انا الیه راجعون شد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست هاسلام
این بردا از روی جریان کشی باطری متوجه مقدار شارژ باطری میشه مثلاً زمانی که لاطری خالیه ۱ امپر میکشه تو ۵۰ درصد نیم امپر وقتی پر شد ۱۰۰ میلی امپر حالا شما باطری نداری که جریان بکشه پس شارژه
به شما پیشنهاد میکنم که باطری هایی که رنگ بنفش داره بزاری چون احتمالا باری با بردنمی خونه یوخ دیدی ترانزیستور یا ایسی انا الله و انا الیه راجعون شد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali_reza99 نمایش پست هااز این نوع باطریی هم گذاشتم فایده نداشت
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هامیگم که،ماژولت سوخته داداش
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali_reza99 نمایش پست هابردم eca تهران عوض کنم فعلا منتظرم نوش بیادeshop-hodhod.ir
دیدگاه
دیدگاه