اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ماژول سنسور حرکتی راه پله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل ماژول سنسور حرکتی راه پله

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    با سلام و احترام. اگر رله کنتاکت چسبانده باشه معمولا باید باعث بشه که لامپ یکسره روشن بمونه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام و احترام. مدار این سنسورهای pir معمولا خیلی شبیه هم هست و میتوانید مشابه آنرا در اینترنت پیدا کنید، ای سی آن معمولا lm324 میباشد و مقاومت سوخته را هم باید از روی جای آن در مدار و پیاده سازی نقشه برد سوخته و یا از روی یک برد مشابه سالم پیدا کنید. موفق باشید.
    با درود
    یه لحظه خون به مغزم نرسیده حتما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
      با سلام و احترام. اگر رله کنتاکت چسبانده باشه معمولا باید باعث بشه که لامپ یکسره روشن بمونه.

با سلام و احترام. مدار این سنسورهای pir معمولا خیلی شبیه هم هست و میتوانید مشابه آنرا در اینترنت پیدا کنید، ای سی آن معمولا lm324 میباشد و مقاومت سوخته را هم باید از روی جای آن در مدار و پیاده سازی نقشه برد سوخته و یا از روی یک برد مشابه سالم پیدا کنید. موفق باشید.
      من مقاومت سوخته رو جایگزین کردم . البته صورت دقیق نه یه مقاومت 100 کیلو گذاشتم چون رنگ وسطش مشکی بود مقاومت سوخته و توی این برد هم چندتا مقاومت مشابه همین 100 کیلو بود . دقیقش رو نتونستم پیدا کنم توی نت خیلی گشتم .
      همچنان خروجی ندارم . روی خازن mkt برق 220 دارم . مقاومت کنار خازن mkt هم برق 220 داره ... ولتاژ آی سی هم درسته ... ظاهرا همه جا برق داره به جز رله یعنی برق اصلا به رله نمیرسه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      با درود
      مطمئنا قابل تعمیر هست
      نهایتش اینه چند المان سوخته باشن و تعمیر یعنی رفع همین ایراد ها
      خب وقتی من تخصص کافی راجب به این تعمیرات نداریم ننمیتونیم تعمیرش کنیم
      شاید همین برد دست شما توی 5 دقیقه قابل تعمیر باشه

سنسور فکر نکنم خرابی انچندانی داشته باشه
      نظر من این هست تغذیه دچار مشکل شده
      شما سعی کنید تغذیه ایسی چک کنید و دوستان هم کمک میکنن
      صبور باشید
      من اکثر قطعاتش رو باز کردم تست کردم سالمن ... بورد قیمتی نداره هدف یادگیری بود وگرنه خرید یه برد یا اصلا خرید کاملش کاری نداره ...
      خود آی سی ولتاژ داره اما رله صفر ولتاژش ... حتی ولتاژ سنسور هم گرفتم اونم یه ولتاژی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط irserver نمایش پست ها
        من مقاومت سوخته رو جایگزین کردم . البته صورت دقیق نه یه مقاومت 100 کیلو گذاشتم چون رنگ وسطش مشکی بود مقاومت سوخته و توی این برد هم چندتا مقاومت مشابه همین 100 کیلو بود . دقیقش رو نتونستم پیدا کنم توی نت خیلی گشتم .
        همچنان خروجی ندارم . روی خازن mkt برق 220 دارم . مقاومت کنار خازن mkt هم برق 220 داره ... ولتاژ آی سی هم درسته ... ظاهرا همه جا برق داره به جز رله یعنی برق اصلا به رله نمیرسه

من اکثر قطعاتش رو باز کردم تست کردم سالمن ... بورد قیمتی نداره هدف یادگیری بود وگرنه خرید یه برد یا اصلا خرید کاملش کاری نداره ...
        خود آی سی ولتاژ داره اما رله صفر ولتاژش ... حتی ولتاژ سنسور هم گرفتم اونم یه ولتاژی داره
        دقیقا درسته، وگرنه عوض کردن برد که هنر نیست.موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط irserver نمایش پست ها

حیف دیر این تاپیک رو دیدم.
          مشکل از ترانزیستور کنار رله و دیود زنر
          کنار خازن MKT هست.

دیدگاه

سلام ی سنسور سقفی روشن میشه ولی خاموش نمیشه بنظرتتون مشکل از کجا میتونم باشه

دیدگاه

درود
              مشکل این سنسورها به دفعات در این سایت مطرح و پاسخ داده شده جستجو کنید و از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

حیف دیر این تاپیک رو دیدم.
                مشکل از ترانزیستور کنار رله و دیود زنر
                کنار خازن MKT هست.
                سلام مهندس دیر نیست منم چنتا از این سنسور ها دارم که مشکل دارم و خود به خود گاهی رله روشن و خاموش میشه یکی خازن تغذیه مشکل داشت تعویض کردم درست شد ولی الان دوباره همین مشکل داره ای سی هم تعویض کردم بقیه قطعات همه تست شدن سالمن دیگه چیزی به مغزم نمیرسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط essi71 نمایش پست ها

سلام مهندس دیر نیست منم چنتا از این سنسور ها دارم که مشکل دارم و خود به خود گاهی رله روشن و خاموش میشه یکی خازن تغذیه مشکل داشت تعویض کردم درست شد ولی الان دوباره همین مشکل داره ای سی هم تعویض کردم بقیه قطعات همه تست شدن سالمن دیگه چیزی به مغزم نمیرسه
                  آیا چرخه قطع و وصل شدن منظم هست و زمان مشخصی داره یا اینکه به شکل تصادفی رخ میده؟

دیدگاه

آیا چرخه قطع و وصل شدن منظم هست و زمان مشخصی داره یا اینکه به شکل تصادفی رخ میده؟
                    دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم مقطعی بعضی وقتا پشت سر هم قطع وصل میکنه بعضی وقتا کلا ثابته و گاها هم به قول شما انگار تایم خاصی این شکلی میشه ولی به صورت کلی انگار منظم نیست

دیدگاه

دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم مقطعی بعضی وقتا پشت سر هم قطع وصل میکنه بعضی وقتا کلا ثابته و گاها هم به قول شما انگار تایم خاصی این شکلی میشه ولی به صورت کلی انگار منظم نیست
                      سنسور PIR رو از برد در بیارید و ببینید که آیا خروجی وصل میشه یا خیر.

دیدگاه

باشه خبرت میدم راستی یه چی دیگه مهندس الان انگاری اصلا داره با سنسور نورش کار میکنه یعنی وقتی اونو روشو‌ می‌پوشم و بهش نور میرسونم قطع وصل میکنه حالا اونو که گفتی انجام میدم ببینم چی‌ میشه
                        جدیدترین ویرایش توسط essi71; ۲۱:۲۵ ۱۴۰۲/۱۰/۱۸.

دیدگاه

راستی یادم رفت مهندس اون یکی برد ایسیش ۸ پایه هستش به نظرت چه ای سی هستش

دیدگاه

راستی یادم رفت مهندس اون یکی برد ایسیش ۸ پایه هستش به نظرت چه ای سی هستش
                            آیسی های زیادی می‌تونه باشه و حتی ممکنه میکروکنترلر یکبار مصرف باشه.
                            بدون تصویر نمیشه نظر داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X