سلام به همه عزیزان.بنده از یک ماژول کاهنده lm2596 شدت جریان بیشتری دریافت کردم و ماژول معیوب شد و ولتاژ خروجی صفر ولت شده و منفی و مثبت خروجی اتصال کوتاه شده.مبخواستم بدونم مشکل از چه قطعه ای هست؟آیسی را هم از مدار جدا کردم اما در هر دو صورت منفی و مثبت خروجی اتصال کوتاه هستند.ممنون میشم کمکم کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خرابی ماژول lm2596s و تعمیر آن
Collapse
X
-
پاسخ : خرابی ماژول lm2596s و تعمیر آن
نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست هاسلام به همه عزیزان.بنده از یک ماژول کاهنده lm2596 شدت جریان بیشتری دریافت کردم و ماژول معیوب شد و ولتاژ خروجی صفر ولت شده و منفی و مثبت خروجی اتصال کوتاه شده.مبخواستم بدونم مشکل از چه قطعه ای هست؟آیسی را هم از مدار جدا کردم اما در هر دو صورت منفی و مثبت خروجی اتصال کوتاه هستند.ممنون میشم کمکم کنید
در قسمت خروجی یک دیود SMD SSx4 هستش اونو تعویض کنید (البته بشرطی که آیسی سالم باشه!)
موفق باشید*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست هاباسلام
در قسمت خروجی یک دیود SMD SSx4 هستش اونو تعویض کنید (البته بشرطی که آیسی سالم باشه!)
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست هاسلام به همه عزیزان.بنده از یک ماژول کاهنده lm2596 شدت جریان بیشتری دریافت کردم و ماژول معیوب شد و ولتاژ خروجی صفر ولت شده و منفی و مثبت خروجی اتصال کوتاه شده.مبخواستم بدونم مشکل از چه قطعه ای هست؟آیسی را هم از مدار جدا کردم اما در هر دو صورت منفی و مثبت خروجی اتصال کوتاه هستند.ممنون میشم کمکم کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست هاخود آی سی lm2596 معمولا میسوزه
دیود شاتکی ss34 نداشتم.به جاش 1n4007 گذاشتم و ماژول شروع به کار کرد اما با ولتاژ۲۵ ولت مدار دود میکند.فکر میکنم باید از همان دیود شاتکی استفاده کنم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط miload نمایش پست هاعکس از ماژول قرار بدین بهتر میشه تشخیص داد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست هاآیسی سالم بود قربان
دیود شاتکی ss34 نداشتم.به جاش 1n4007 گذاشتم و ماژول شروع به کار کرد اما با ولتاژ۲۵ ولت مدار دود میکند.فکر میکنم باید از همان دیود شاتکی استفاده کنم
چون که دیود 1N4007 فقط تا 20 کیلوهرتز کارایی داره.
درحالی که فرکانس LM2596 معمولا 150 کیلو هرتز هست.
در ضمن ولتاژ فوروارد 1N4007 در حدود 0.7 ولت هست.
اما SS34 در حدود0.3 ولت هست.
موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 4
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود، طبیعیه!
موفق و پیروز باشید.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود، طبیعیه!
موفق و پیروز باشید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط qcmohamad نمایش پست هاسلام وقت بخیر
ماژول کاهنده ولتاژ xl4015 خروجی ثابت داره و با چرخاندن پتاسیومتر، ولتاژ هیچ تغیری نمیکنه و ثابته کدام قطعه خراب شده تا تعویض کنم؟
با تشکر zz0.003lcgntkrlk3zz
در اینصورت آیسی XL4015 سوخته!
دیدگاه
-
سلام ماژول کاهنده افزاینده lm2596 با پاور کامپیوتر به ورودیش ۱۲ دادم به جای پتاسیمتر ولتاژ هم ولوم ۱۰ کیلو گذاشتم اولش ولتاژ و خوب تغییر میداد تا ۲۸ ولت اما از پرامپها که استفاده میکردم آمپر و نشون نمیداد بعد از یه اتصال کوتاه خیلی جزیی بین پرامپها پاور خاموش شد دوباره که روشن کردم حالا دیگه ولتاژ تغییر نمیکنه ...لطفا راهنماییم کنید....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهدی۵۵۴۰ نمایش پست هاسلام ماژول کاهنده افزاینده lm2596 با پاور کامپیوتر به ورودیش ۱۲ دادم به جای پتاسیمتر ولتاژ هم ولوم ۱۰ کیلو گذاشتم اولش ولتاژ و خوب تغییر میداد تا ۲۸ ولت اما از پرامپها که استفاده میکردم آمپر و نشون نمیداد بعد از یه اتصال کوتاه خیلی جزیی بین پرامپها پاور خاموش شد دوباره که روشن کردم حالا دیگه ولتاژ تغییر نمیکنه ...لطفا راهنماییم کنید....
منظور شما از « پرامپها » چی هست؟
دیدگاه
دیدگاه