پاسخ : مشکل اشتباه نشان دادن آمپر ماژول ولتمتر آمپرمتر رو پنلی نو
مقاومت رو گذاشتم سرجاش و پتانسیومتر جریان قابل تنظیمه ...بله منفی تغذیه ماژول نباید وصل میشد الان درست شد
سلام مهندس
من چند سال قبل سه تا مازول ولتمتر امپرمتر از eca خرید کردم یکی از اونها تک رنگ بود و اتصالات آمپرمتر را جابجا بستم و متاسفانه همان ابتدا یکی دود شدآی سی ip5306 ترکید
دو تای دیگه که دو رنگ بودن سالم هستن
حالا اگر ممکن باشه چندتا سوال منو پاسخ بدید
اول اینکه آیا اونی که آسیب دیده قابل احیا شدن مجدد هست یا خیر؟
سوال بعد اینکه من کلا فراموش کردم آن زمان ولت متر و امپرمتری که تهیه کردم چند ولت و چند امپر بوده حالا از کجا باید متوجه بشم که ایا 10 آمپری هست یا 50 و یا 100 آمپری بوده؟
اون دو تایی دیگه را امشب روی تابلو روان بستم وتست گرفتم حدود 14 آمپر را نشان داد
ایا اگر 10 آمپری باشه و ازش آمپر بیشتری بکشیم این ماژولها میسوزن؟
درود
اونی که خراب شده باید حتما IC تعویض بشه بایدببینید مدلش چی بوده و در سایتها دنیال IC بگردید و اگر پیدا شد تعویض کنید.
اون دو تای دیگه را باز از روی مدلش ببینید آیا در سایت eca هنوز ارائه میشه و مشخصاتشون را از آنجا بردارید و اگر نه باز از روی مدلش، شکل ظاهری یا IC روی بوردش توی سایتها بگردید و مشخصاتش را پیدا کنید. اگر پیدا نشد تصاویر آنها را اینجا بگذارید شاید سایر کاربران بتوانند مشخصاتش را ارائه دهند
اگر از آمپر متر بیش از جریان نامی آن که در مشخصاتش ذکر میگردد جریان بکشید حتما می سوزد مراقب باشید در مورد ولتاژ هم همینطور .
سلام مهندس
من چند سال قبل سه تا مازول ولتمتر امپرمتر از eca خرید کردم یکی از اونها تک رنگ بود و اتصالات آمپرمتر را جابجا بستم و متاسفانه همان ابتدا یکی دود شدآی سی ip5306 ترکید
دو تای دیگه که دو رنگ بودن سالم هستن
حالا اگر ممکن باشه چندتا سوال منو پاسخ بدید
اول اینکه آیا اونی که آسیب دیده قابل احیا شدن مجدد هست یا خیر؟
سوال بعد اینکه من کلا فراموش کردم آن زمان ولت متر و امپرمتری که تهیه کردم چند ولت و چند امپر بوده حالا از کجا باید متوجه بشم که ایا 10 آمپری هست یا 50 و یا 100 آمپری بوده؟
اون دو تایی دیگه را امشب روی تابلو روان بستم وتست گرفتم حدود 14 آمپر را نشان داد
ایا اگر 10 آمپری باشه و ازش آمپر بیشتری بکشیم این ماژولها میسوزن؟
متشکرم
با سلام و احترام
دوست عزیز با توجه به اندازه مقاومت شانت روی برد فکر میکنم مدلهای 50 و 100 آمپری نیاز به مقاومت شانت بزرگ بیرونی دارند بنابراین اگر مقاومت شانت آمپرمترهای شما روی برد نصب است از نوع 10 آمپری میباشند. با توجه به قیمت نوی آنها وقت و هزینه برای بردی که ترکیده است زیاد منطقی نمیباشد مگر اینکه آسیب به برد زیاد نباشد و قطعه یدکی آنرا از قبل داشته باشید.
در مورد بردی که 14 آمپر نشان داد آیا با مولتیمتر هم تست کردید که مقدار جریان درست است یا خیر؟ در صورت سیم بندی اشتباه، این برد مقدار جریان را زیاد نشان میدهد که در این حالت در صورت استفاده زیاد میتواند به برد آسیب برسد.
موفق باشید.
پاسخ : مشکل اشتباه نشان دادن آمپر ماژول ولتمتر آمپرمتر رو پنلی نو
با سلام و احترام
این مشکل معمولا وقتی بوجود می آید که گراند لود و گراند تغذیه ماژول یکی باشد و سیم مشکی نازک ماژول را هم به گراند متصل کرده باشید.اگر اتصال شما به اینصورت است کافیست فقط سیم مشکی نازک را از مدار قطع کنید تا مشکل اندازه گیری جریان کاملا رفع گردد. سیم مشکی نازک فقط در مواردی کاربرد دارد که گراند تغذیه ماژول از گراند بار ایزوله باشد مثلا وقتی که ماژول را با باتری و یا با آداپتوری تغذیه میکنید که مسیر جریان لود از آن نمیگذرد. تفاوت این دو حالت را میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
.
موفق باشید.
سلام مهندس منم همین مشکل رو دارم
تو جریان های زیر ۱ آمپر نسبتا دقیق نشون میده
ولی وقتی از یک آمپر جریان عبور میکنه کلا یک چیز دیگه نشون میده
سیم مشکی نازک رو هم قطع کردم ولی الان اصلا جریانی نشون نمیده .
ممنون میشم کمک کنید.
سلام مهندس منم همین مشکل رو دارم
تو جریان های زیر ۱ آمپر نسبتا دقیق نشون میده
ولی وقتی از یک آمپر جریان عبور میکنه کلا یک چیز دیگه نشون میده
سیم مشکی نازک رو هم قطع کردم ولی الان اصلا جریانی نشون نمیده .
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
من چند بار استفاده کردم خطای خیلی کمی داره، البته همشون تغذیه جدا داشتن
دیدگاه