اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول 24 بیت لودسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول 24 بیت لودسل

سلام وخت بخیر دوستان خوبم من میخام یک مولتی متر درست کنم که 5 رقم اعشار دقت داشته باشه خیلی گشتم ای دی سی ها همه گرونن غیر از این یکی خیلی قیمتش عالی فقط نمیدونم چطور باید ازش به عنوان یک ای دی سی صفر تا 5 ولت غیر از لودسل استفاده کنم یعنی نمیخام وصلش کنم به لودسل میخام فقط ولتاژ صفر تا 5 ولت نمونه مثال خودم رو باهاش اندازه بگیرم چطوری ممکنه راهنمایی کنید با تشکر فراوان لطفا کامل شرح بدید که این مازول چطور لودسل میخونه با تشکر فراوان

پاسخ : ماژول 24 بیت لودسل

با تشکر از مسولین خودم جواب پیدا کردم باید برای اندازه گیری ولتاژ دلخاه آنرا به مثبت تا منفی 20 میلی ولت تقسیم کنید تا ماژول بتواند آنرا اندازه بگیرد با تشکر

دیدگاه

پاسخ : ماژول 24 بیت لودسل

نوشته اصلی توسط LM7805 نمایش پست ها
      با تشکر از مسولین خودم جواب پیدا کردم باید برای اندازه گیری ولتاژ دلخاه آنرا به مثبت تا منفی 20 میلی ولت تقسیم کنید تا ماژول بتواند آنرا اندازه بگیرد با تشکر
      با سلام و احترام
      دوست عزیز خیلی خوبه که خودتون توانستید جواب را پیدا کنید. فقط به این مورد توجه کنید که این آی سی (HX711) دو ورودی مختلف برای اندازه گیری ولتاژ دارد. ورودی اول میتواند Gain 64 و یا 128 برای اندازه گیری داشته باشد که در صورتیکه مقدار AVDD برابر 5 ولت باشد این ورودی میتواند به ترتیب تا ماکزیمم مثبت و منفی 40 و یا 20 میلی ولت را اندازه گیری نماید. ورودی دوم هم فقط میتواند Gain 32 داشته باشد که در AVDD برابر با 5 ولت قادر است تا مثبت و منفی 80 میلی ولت را اندازه گیری کند. برای آماده سازی ولتاژ مورد اندازه گیری هم همانطور که خودتان نوشتید باید با تقسیم مقاومتی مناسب، حداکثر ولتاژ ورودی مورد نظرتان را به محدوده قابل اندازه گیری با این آی سِی برسانید.
      نکته خوب در مورد این آی سی این است که توسط شبیه ساز پروتئوس پشتیبانی میشود و میتوانید مدار خود را در این شبیه ساز تست کنید.
      موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X